Harden nie skończy tego sezonu w Rockets, bankowo chłop jest już myślami gdzieś indziej
Bucks chyba odpadają po tym podpisie Giannisa i kogośtam, Phila za Simmonsa i dodatki całkiem prawdopodobna, Nets nie mieliby ławki chcąc zbudować jakąkolwiek paczkę co
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jakie typy na dzisiejszy mecz, bo wybieram się do ziomka, a Pan Koszykarz Marcin Gortat proponuje mi freebeta za 150 zł? GSW brzmi ciekawie. Durant i Irving są już sprawni?
SWN pisze: ↑22 gru 2020, 16:34
Harden nie skończy tego sezonu w Rockets, bankowo chłop jest już myślami gdzieś indziej
Bucks chyba odpadają po tym podpisie Giannisa i kogośtam, Phila za Simmonsa i dodatki całkiem prawdopodobna, Nets nie mieliby ławki chcąc zbudować jakąkolwiek paczkę co
może heat jeszcze? chociaż nie wiem czy butler i harden razem nie byłoby marnowaniem potencjału obu
spadający igoudala, do tego herro, robinson, jakieś picki. ewentualnie jakiś trzeci zespół wciągnąć w to. heat jeszcze mają ze spadających po tym roku kontraktów leonarda, olynyka
a gdyby Heat spieniężyli w takiej wymianie aktualną wartość Butlera?
@ART
trade machine twierdzi inaczej... Spoiler
nie no, zupełnie serio, to ja nie jestem fanem talentu Butlera i uważam, że lepszego sezonu już nie zagra, dlatego nie wyceniam go tak wysoko, jak wycenia go panujący w lidze trend i tylko z tego punktu widzenia zastanawiam się, czy to nie miałoby większego sensu
Ostatnio zmieniony 22 gru 2020, 20:34 przez joey, łącznie zmieniany 1 raz.
fantastyczny jest to powrót do gry Kevina Duranta. kompletnie nie widać po nim straconego czasu, a może i nawet ten odpoczynek mu się przydał zwyczajnie - to że w ataku jest piękny to wiadomo, ale co on w obronie zagrał wczoraj to dajcie spokój, mvp candidate łatwiutko
haha ta, wpierdol roku ;d Dallas mialo wiecej punktów po pierwszej połowie niż Clippers w całym meczu Paul Georginio w playoffowej formie, ale polecam sobie przeleciec highlitsy innych meczow bo 4 az takie na styk byly z fajnymi koncowkami
Ostatnio zmieniony 28 gru 2020, 11:06 przez recklezz, łącznie zmieniany 1 raz.