Fifa
Moderator: con shonery
- bloodyhell
Re: Fifa
https://help.ea.com/pl/ea-connection-quality-report/
tutaj macie narzędzie pokazujące jak Wasze połączenie z serwerami wygląda wg. EA
tutaj macie narzędzie pokazujące jak Wasze połączenie z serwerami wygląda wg. EA
weźcie sobie podłączcie kabel ethernetowy zamiast łączyć konsolę przez wifi, ludzie jakieś internety w najwyższej taryfie wykupują żeby mieć lepszy sygnał, a zazwyczaj fuckup jest już na chacie ze słabym sygnałem w sieci bezprzewodowej
- nihil Novi
J.w.
Ale to jest hit wczoraj kombinowałem z DMZ, portami i innymi gownami... dalej bez efektów. Dzisiaj dzwonię do operatora. Jako ciekawostkę dodane, ze ten problem pojawił się niedawno. Wczesniej miałem maks 30 pingu
Ale to jest hit wczoraj kombinowałem z DMZ, portami i innymi gownami... dalej bez efektów. Dzisiaj dzwonię do operatora. Jako ciekawostkę dodane, ze ten problem pojawił się niedawno. Wczesniej miałem maks 30 pingu
Sensei życia
-
MalinowyJogurt
Panowie to nie tylko u was, ostatnio z nudów oglądam jakieś strimy i tam też im ten ping skacze. U mnie jest to samo, na kablu miałem po 25-30 a teraz skacze na prawie 50. A akurat internet mam bardzo dobry i w każdej innej grze jest ping 10-12ms. Teraz zrobiłem test i
Ping 8ms
Download 250
Upload 60
Ping 8ms
Download 250
Upload 60
- bloodyhell
też gram na kablu, przez całą fife 19 i 20 na palcach jednej ręki moglem wymienic ile razy mnie wyrzuciło z gry bo mam mocny internet również, do tego weekendu i w 21 nie było problemu ale teraz to po prostu apogeum, łącznie chyba 5 albo 6 DC gdzie internet normalnie działał i spoti grało 
- Cz4rny1337
- Moderator
- Cz4rny1337
- Moderator
e tam pierdolicie, ja tam sobie od tego miesiąca pykam i jestem miło zaskoczony, chociaż w żadne championsy itd nie gram bo na to szkoda nerwów faktycznie
@@kr0pka nie wiem ile to budżetowy ale przede wszystkim porób SBC które wklejałem kilka stron temu (posortowane wg opłacalności), zysk jest praktycznie gwarantowany a z mojego doświadczenia też chyba drop w nich jest jakiś podkręcony bo nie zdarzyło mi się z nich nie trafić chociaż jednej karty wartej >30k. A co do lig to nie wiem jaką formacje chcesz, ja odpalilem sobie przez pierwsze pare dni 4-4-1-1 hybryde la liga/bundesliga: baumann / rousillion-upamecano-klostermann-kapa / sane-goretzka-marcos llorente-portu / felix-inaki williams i dobrze sie pykalo a sklad chyba kosztowal z 35-40k.
@@kr0pka nie wiem ile to budżetowy ale przede wszystkim porób SBC które wklejałem kilka stron temu (posortowane wg opłacalności), zysk jest praktycznie gwarantowany a z mojego doświadczenia też chyba drop w nich jest jakiś podkręcony bo nie zdarzyło mi się z nich nie trafić chociaż jednej karty wartej >30k. A co do lig to nie wiem jaką formacje chcesz, ja odpalilem sobie przez pierwsze pare dni 4-4-1-1 hybryde la liga/bundesliga: baumann / rousillion-upamecano-klostermann-kapa / sane-goretzka-marcos llorente-portu / felix-inaki williams i dobrze sie pykalo a sklad chyba kosztowal z 35-40k.
wiem z czym się je fifkę, gram od dobrych paru lat. w tym roku miałem oczywiście nie kupować ale promocja wjechała i na pół z ziomalem za 70zł powinąłem. nie mam zamiaru grać fut champions także chillera. jest jakaś polecana formacja? nie mam w tej edycji żadnych przyzwyczajeń więc mogę się dostosować do tego, co jest aktualnie OP. na razie mam jeden mecz zagrany i 5k coinsów ale spokojnie, podgonię tylko zastanawiam się jaką ligę/hybrydę zacząć sobie składać.
nic na potem
Ludzie grają często 4231 albo 41212 wąsko. Z takich tańszych graczy to nie wydaje mi się, żeby były znaczne różnice bo np. Mertens (moja ulubiona karta w tym roku, mam andzieje ze dostanie jakąś specjalną nową), Dembele czy Ben Yedder w podobnych cenach (do 10k), ale właśnei z tych trochę droższych to chyba Bundes i Serie A najtaniej wyłapać kozaków
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
kosodrzewina
moi drodzy, czy znacie opcje gdzie moglbym sprzedac swoje coinsy ps4, ale nie przy tak zjebanych stawkach jak na supercoinsy.pl?
oczywiscie jak najbardziej w miare legitnie
oczywiscie jak najbardziej w miare legitnie