Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

StpMorti

Re: Fifa

Post autor: StpMorti »

To i tak dobrze, ja przed aktualizacjami miałem 40-50, a teraz 70-120, gdzie w innych grach online 20-30 :roll: ciężko się gra, a szkoda, bo teraz w ciągu 5 dni udało mi się trafić niewymiennych Kante, Mbappe i Mane 92
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

https://help.ea.com/pl/ea-connection-quality-report/

tutaj macie narzędzie pokazujące jak Wasze połączenie z serwerami wygląda wg. EA
zuperhero

Post autor: zuperhero »

weźcie sobie podłączcie kabel ethernetowy zamiast łączyć konsolę przez wifi, ludzie jakieś internety w najwyższej taryfie wykupują żeby mieć lepszy sygnał, a zazwyczaj fuckup jest już na chacie ze słabym sygnałem w sieci bezprzewodowej
StpMorti

Post autor: StpMorti »

Ja gram na tym kablu i dalej coś nie tak, w każdej innej grze online pingi 20-30 tylko z fifą problemy i nie mam pojęcia jak to ogarnąć :dunno:
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

J.w.

Ale to jest hit wczoraj kombinowałem z DMZ, portami i innymi gownami... dalej bez efektów. Dzisiaj dzwonię do operatora. Jako ciekawostkę dodane, ze ten problem pojawił się niedawno. Wczesniej miałem maks 30 pingu
Sensei życia
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Panowie to nie tylko u was, ostatnio z nudów oglądam jakieś strimy i tam też im ten ping skacze. U mnie jest to samo, na kablu miałem po 25-30 a teraz skacze na prawie 50. A akurat internet mam bardzo dobry i w każdej innej grze jest ping 10-12ms. Teraz zrobiłem test i
Ping 8ms
Download 250
Upload 60
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

też gram na kablu, przez całą fife 19 i 20 na palcach jednej ręki moglem wymienic ile razy mnie wyrzuciło z gry bo mam mocny internet również, do tego weekendu i w 21 nie było problemu ale teraz to po prostu apogeum, łącznie chyba 5 albo 6 DC gdzie internet normalnie działał i spoti grało :(
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

mam upc 500 mb po kablu i skacze od 38 do 58
Obrazek
MalinowyJogurt

Nie gram w to gówno sprzedałem cały skład(licząc na to że zwróci się z paczek i jednak zostanę), otworzyłem za to kilkanaście paczek i chuj z tego, klub usunięty nara
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

W siedzibie EA zwariowali bo powinieneś kupić paczek za fifa points
Obrazek
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Jakieś rady dla nowego gracza? Może warto jakiś tutorial zobaczyć? W jaką ligę iść na początku w FUT? Jakaś propozycja budżetowego składu na start?
nic na potem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Polecam sprzedać grę i nawet nie zaczynać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
MalinowyJogurt

Za spokojne życie masz? @kr0pka
Kalom

Post autor: Kalom »

jeszcze nie jest za późno kropka, ewakuuj się
karierke sobie odpal może albo fma
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

daj sobie spokój @kr0pka, szkoda zdrowia i czasu
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
jkravo

Post autor: jkravo »

e tam pierdolicie, ja tam sobie od tego miesiąca pykam i jestem miło zaskoczony, chociaż w żadne championsy itd nie gram bo na to szkoda nerwów faktycznie

@@kr0pka nie wiem ile to budżetowy ale przede wszystkim porób SBC które wklejałem kilka stron temu (posortowane wg opłacalności), zysk jest praktycznie gwarantowany a z mojego doświadczenia też chyba drop w nich jest jakiś podkręcony bo nie zdarzyło mi się z nich nie trafić chociaż jednej karty wartej >30k. A co do lig to nie wiem jaką formacje chcesz, ja odpalilem sobie przez pierwsze pare dni 4-4-1-1 hybryde la liga/bundesliga: baumann / rousillion-upamecano-klostermann-kapa / sane-goretzka-marcos llorente-portu / felix-inaki williams i dobrze sie pykalo a sklad chyba kosztowal z 35-40k.
vel Krzykacz

www.last.fm/user/jkravo
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

wiem z czym się je fifkę, gram od dobrych paru lat. w tym roku miałem oczywiście nie kupować ale promocja wjechała i na pół z ziomalem za 70zł powinąłem. nie mam zamiaru grać fut champions także chillera. jest jakaś polecana formacja? nie mam w tej edycji żadnych przyzwyczajeń więc mogę się dostosować do tego, co jest aktualnie OP. na razie mam jeden mecz zagrany i 5k coinsów ale spokojnie, podgonię tylko zastanawiam się jaką ligę/hybrydę zacząć sobie składać.
nic na potem
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Ludzie grają często 4231 albo 41212 wąsko. Z takich tańszych graczy to nie wydaje mi się, żeby były znaczne różnice bo np. Mertens (moja ulubiona karta w tym roku, mam andzieje ze dostanie jakąś specjalną nową), Dembele czy Ben Yedder w podobnych cenach (do 10k), ale właśnei z tych trochę droższych to chyba Bundes i Serie A najtaniej wyłapać kozaków
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

Dużo osób w tym roku gra 442 i 4222, sam chyba sprawdzę bo jak jeszcze chwilę temu wszystko dobrze mi chodziło w 4231, tak od jakiegoś tygodnia się full męczę z ludźmi
kosodrzewina

Post autor: kosodrzewina »

moi drodzy, czy znacie opcje gdzie moglbym sprzedac swoje coinsy ps4, ale nie przy tak zjebanych stawkach jak na supercoinsy.pl?
oczywiscie jak najbardziej w miare legitnie
ODPOWIEDZ