Sentino
Re: Sentino
Super utwór, sentino dzięki ostatnim 4 utworom bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Seba nie spierdol tego i rozpierdalaj 2021 

ej czy na glamrapie był i został usunięty jakiś artykuł o sentino dzisiaj? Przysiągłbym, że coś czytałem i w komentarzach ktoś pisał, że jeśli napiszesz Sebastianowi na ig jakiś negatywny komentarz typu halo policja, to zaraz dostajesz dm z wiadomością głosową w której dowiadujesz się, że zna kurdów którzy odcinają głowy 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
https://glamrap.pl/brak-brudnych-serc-a ... ki-smarka/
Towarzysz Paluch
1 dzień temu
Polecam Wam wjazd Sentino na insta i pojechanie mu, że hallo policja, że ma zakaz na pojawienie się Polsce itp. koleś się odpala wtedy i nagrywa wiadomości prywatne na IG GŁOSOWO i grozi mafią hahaha. Serio mieliśmy bekę i go podkręcaliśmy, mówił, że: namierzę cię, mam konktrakt na milion euro nie wiem o co ci chodzi, nie jestem twoim kolegą, kręce lody z ludźmi z Moskwy, szcunek do mnie bo mam ludzi kurdów co ucinają głowy, wyjaśniłem każdego z polskiej sceny, noszę rolexy, mam mieszaknie za 1 mln euro, mój dywan kosztuje 2 tyś euro itd….” Na prawdę ekstremalnie go już ścięło psychicznie z gangsterką i koleś nawet nie odpisuje, on nagrywa wiadoości głosowe i kompromitaje wchuj. Zgrałem te wiadomości, róbcie to samo. Polecam każdemu, ja pisałem ze swojego oficjalnego konta. Najlepiej wjeżdzać mu z komentarzami, bo są publiczne wiadomo, i tam pisać typu np Enrique masz zakaz na polski rap ode mnie i ludzi z Waraszawy – i macie zaraz odpad na PW
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- widzeszalenstwo
Za cicho wokal ale i tak rozpierdol
Mi tam wręcz zawsze imponowały takie bangery rzucane na wyjebce (tu akurat spiął się z jakimiś zapowiedziami premiery itp.), bez zbędnych dodatków, z trzeszczącym basem i niechlujną otoczką. Coś takiego, co robi teraz przykładowo Pikers udostępniając numery w środku nocy z jakimś totalnie randomowym zdjęciem jako okładka. Niby odrzuty, niby niedoróbki, a i tak wolę to po stokroć bardziej, niż wymuskane premiery PRO8L3Mu czy Taco Hemingwaya, gdzie mixem i masteringiem zajmują się studia z Los Angeles, sesję fotograficzną robią absolwenci ASP, tylko co z tego, skoro pół roku później nie pamiętam ani wersu z płyty.
Dla mnie to może mieć 192kbps i być reuploadem reuploadu, tu cały myk polega na kreatywności tego typa, jego melodyjności i drygu do muzyki, którą nucisz wrzucając kolejne zwłoki do Wisły.
OBSŁUGUJCIE KOMPUTERE
Dla mnie to może mieć 192kbps i być reuploadem reuploadu, tu cały myk polega na kreatywności tego typa, jego melodyjności i drygu do muzyki, którą nucisz wrzucając kolejne zwłoki do Wisły.
OBSŁUGUJCIE KOMPUTERE
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag

nie wiem czy to nie fejk
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Wersja ze snippu lepsza,ale i tak w wchodzi jak złoto
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
no i gdzie te zgrane wiadomoscioldschool pisze: ↑27 gru 2020, 0:28 https://glamrap.pl/brak-brudnych-serc-a ... ki-smarka/
Towarzysz Paluch
1 dzień temu
Polecam Wam wjazd Sentino na insta i pojechanie mu, że hallo policja, że ma zakaz na pojawienie się Polsce itp. koleś się odpala wtedy i nagrywa wiadomości prywatne na IG GŁOSOWO i grozi mafią hahaha. Serio mieliśmy bekę i go podkręcaliśmy, mówił, że: namierzę cię, mam konktrakt na milion euro nie wiem o co ci chodzi, nie jestem twoim kolegą, kręce lody z ludźmi z Moskwy, szcunek do mnie bo mam ludzi kurdów co ucinają głowy, wyjaśniłem każdego z polskiej sceny, noszę rolexy, mam mieszaknie za 1 mln euro, mój dywan kosztuje 2 tyś euro itd….” Na prawdę ekstremalnie go już ścięło psychicznie z gangsterką i koleś nawet nie odpisuje, on nagrywa wiadoości głosowe i kompromitaje wchuj. Zgrałem te wiadomości, róbcie to samo. Polecam każdemu, ja pisałem ze swojego oficjalnego konta. Najlepiej wjeżdzać mu z komentarzami, bo są publiczne wiadomo, i tam pisać typu np Enrique masz zakaz na polski rap ode mnie i ludzi z Waraszawy – i macie zaraz odpad na PW
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- gods bidness
@baqlashan Taka prawda, że typ ostatnio nagrywał głównie kawałki z pogranicza popu i disco polo, więc jak teraz nagrał niuskulowy, ale jednak hip-hopowy kawałek i fanom się nie podoba, to wiele mówi o gustach tych jego fanów. Choć już z "rozumieniem o co w jego muzyce chodzi" to bym jednak nie szarżował, bo to tylko rapowo-disco-polowy grajek, a nie James Joyce. Dodatkowo pół-amator, któremu fanbojstwo jego niedojrzałych fanów miesza w głowie i napędza jego mitomanię. Krzywdę mu tylko robicie, tak może by się ogarnął, jakieś wykształcenie zdobył, pracę znalazł. A tak poczyta peany na swój temat i zaczyna śnić o potędze.
- yungXpaproch
kolejny zajebisty track
tylko sentino umie zrobic tak zeby snippet brzmial lepiej niz track oficjalnie wydany
tylko sentino umie zrobic tak zeby snippet brzmial lepiej niz track oficjalnie wydany
Typowy Sentino
Cała jego kariera to jeden wielki efekt psychologiczny
Wieczny niedosyt
Cała jego kariera to jeden wielki efekt psychologiczny
Wieczny niedosyt
Drugi raz przesłuchane i bardziej słuchalne się robi. Dawaj Seba, rozjeżdżaj walcem polską rap scenkę w przyszłym roku 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
nie wiem czy to ja mam chuja w uszach czy ty, bo dla mnie to brzmi jak na snippecie
dodaje widijoł do porownania
Spoiler
cale zycie forumowe myslalem, ze twoja awersja do tego jebnietego latynosa, okraszona przebieraniem nogami ze wzgledu na propsy na slizgawce i nie tylko, wynika z jego lamusiarstwa. tymczasem Ty chlopie tu forsujesz jakies gadki o hip hopolo i popie, ktorymi zamkniete truskawy przerzucaly sie pod kawalkami szpakow czy zabsonow 4-5 lat temu. nie zebym sie odpalal bo nie lubisz tego zjeba czy probowal ci jechac, tylko normalnie walnales durne rzeczy niczym jakis oldhead i ewidentnie lubisz sobie pojechac po fanach sentino z takim pysznym usmieszkiem zapominajac o poczatkach swojej wlasnej kariery forumowej. no offense oczywkogods bidness pisze:[mention]baqlashan[/mention] Taka prawda, że typ ostatnio nagrywał głównie kawałki z pogranicza popu i disco polo, więc jak teraz nagrał niuskulowy, ale jednak hip-hopowy kawałek i fanom się nie podoba, to wiele mówi o gustach tych jego fanów. Choć już z "rozumieniem o co w jego muzyce chodzi" to bym jednak nie szarżował, bo to tylko rapowo-disco-polowy grajek, a nie James Joyce. Dodatkowo pół-amator, któremu fanbojstwo jego niedojrzałych fanów miesza w głowie i napędza jego mitomanię. Krzywdę mu tylko robicie, tak może by się ogarnął, jakieś wykształcenie zdobył, pracę znalazł. A tak poczyta peany na swój temat i zaczyna śnić o potędze.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- qualite_de_schizoide
te ostatnie zdania gods bidnessa takie głupoty, że aż za głowę można się złapać
a track całkiem spoko, cieszą nowe ruchy od sentina
a track całkiem spoko, cieszą nowe ruchy od sentina
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- gods bidness
Eee tam, tu jest z 5, max 10 tematów, w które w ogóle wchodzę, co znaczy, że Sentino mnie jako tako interesuje, bo na raperów, do których mam totalną awersję się wysrywam i w tematy o nich nie wchodzę. A że nie lubię muzyki mocno inspirowanej disco polo, to masz rację, +1 byczq.Jaayu pisze: ↑27 gru 2020, 11:55cale zycie forumowe myslalem, ze twoja awersja do tego jebnietego latynosa, okraszona przebieraniem nogami ze wzgledu na propsy na slizgawce i nie tylko, wynika z jego lamusiarstwa. tymczasem Ty chlopie tu forsujesz jakies gadki o hip hopolo i popie, ktorymi zamkniete truskawy przerzucaly sie pod kawalkami szpakow czy zabsonow 4-5 lat temu. nie zebym sie odpalal bo nie lubisz tego zjeba czy probowal ci jechac, tylko normalnie walnales durne rzeczy niczym jakis oldhead i ewidentnie lubisz sobie pojechac po fanach sentino z takim pysznym usmieszkiem zapominajac o poczatkach swojej wlasnej kariery forumowej. no offense oczywkogods bidness pisze:@baqlashan Taka prawda, że typ ostatnio nagrywał głównie kawałki z pogranicza popu i disco polo, więc jak teraz nagrał niuskulowy, ale jednak hip-hopowy kawałek i fanom się nie podoba, to wiele mówi o gustach tych jego fanów. Choć już z "rozumieniem o co w jego muzyce chodzi" to bym jednak nie szarżował, bo to tylko rapowo-disco-polowy grajek, a nie James Joyce. Dodatkowo pół-amator, któremu fanbojstwo jego niedojrzałych fanów miesza w głowie i napędza jego mitomanię. Krzywdę mu tylko robicie, tak może by się ogarnął, jakieś wykształcenie zdobył, pracę znalazł. A tak poczyta peany na swój temat i zaczyna śnić o potędze.
fajny numer ale wszyscy wiemy ze najlepsze przed nami jak sebkowi sie nic nie odklei i wyda te wszystkie numery ktore słyszeliśmy na snippetach
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
zajebisty numer oby kurwa wlasnie sie we lbie dla chlopa nie odkleilo jak mawiaja na podlasiu bo to tylko przygrywka Pozdro
trójkąt bermudzki wola mokotów
Czary Mary i GOAT już w formie snippetów ze zjebanym wokalem są najczęściej słuchanymi przeze mnie rapowankami w tym roku.
Ciekawi mnie, gdzie Sebastian został zakontraktowany na te 3 polskie płyty. Do tego kwota też wydaje się spora jak na polskie warunki (1 mln zł).