Jimson

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Jimson

Post autor: jajca »

Takie se, ale wciąż lepsze niż cokolwiek vnma
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

up. Mehow zrobił piękne tło dla jimsona , czuć przerwę w nawijce. Nie ukrywam że nic nie urawło , niemniej lepiej niż nowy fałenem. Czekam z niecierpliwośćią na następne ruchy
#free2rzyn
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

jajca pisze: 14 gru 2020, 17:35 Takie se, ale wciąż lepsze niż cokolwiek vnma
Tak jest
oyche

Post autor: oyche »

wersja instrumentalna lepsza
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Klimat, tekst, głos nie do podrobienia. Jedynie flow do odrdzewiania. Pięknie się tego słucha.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

O borze, przyszedłem to odświeżyć tylko dlatego, że przypomniało mi się, że Jimson jest autorem najchujowszego bodaj "punchline'u" w polskim rapie, którego użył w dissie na VNMa - jestem żądny krwi jak cipka twojej matki podczas ciąży kiedy wyszedł taki wack jak ty. Nosz kurwa to jest tak chujowe, że po usłyszeniu tylko się schować pod dywan z zażenowania. Nie dość, że wplątał jego matkę, co ją obrażało (nie wyczuło tego jego psie powonienie, zresztą akurat wmieszanie matki to najmniejsze przewinienie tutaj). Chuj zresztą z jakimś VNMem i jego matką, ale wypowiedział się o waginie matki rywala "cipka", gdzie taka nazwa kobiecych narządów płciowych się ewidentnie kojarzy z jakąś młoda fajną laską, było powiedzieć pizda czy coś, to na domiar złego uroił sobie we łbie, że to takie ŁOOOOOOOOO, jak Eldo u Reda, super przekminione - czaisz ziomek, chodzi o poronienie, get it? ŁOOOOOOOOOOO jaka tęga rozkmina, dzieci biją bow downy, GEEEEENIUUUUSZ.

Co za kurwa żenada, nara.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Czy najchujowszy to nie wiem, przypominam, że VNM nawinął tym beefie:
Jasne, że mam miękkie włosy na jajach, co za pajac
Jak ci stoją to znaczy, że se golisz jaja
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

obydwa pancze były piękne XDDDDDDDD
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Pytasz golisz jaja, łapie cię za wszarz mała poliż jaja. :shock:
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

slabe te kawalki ostatnie, brzmia jak z 2008
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
baqlashan

jak dla mnie bez sensu jest wyciągać wersy z peirwszych 2 dissów vała czy jimsa bo one wszystkie były hujowe, ten beef to jest tylko 100 gwoździ i truman show, bo tylko po nich słychać że były nagrywane na serio

jeśli skonfrontować najlepsze punche z 100 gwoździ i najlepsze z trumana to jimson tutaj deklasuje venoma ewidentnie
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Gdyby VNM miał więcej luzu i samoświadomości, to takie debilne pancze mógłby obrócić w swój atut, jak jakiś balagane. A tak to wyszedł na debila z 60iq, a jego późniejsze próby udawania mesa tylko to uwypuklały. Ale było jeszcze parę dobrych momentów w tym beefie - telefon do bobera, czy refren "lady venom" - byłbym w stanie wiele zapłacić, żeby móc zobaczyć minę vnma, kiedy to pierwszy raz usłyszał xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
JKG

Post autor: JKG »

Maciek wrzucił przed chwilą na twittera.
https://www.youtube.com/watch?v=51-H317 ... =emb_title
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

:oops: :oops: :oops:
Nie do podrobienia.
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

Jezusku cudowne :bowdown:
Nie wiem kiedy ten kawałek był robiony ald zdecydowanie najlepsze z tego co wrzucał w tym roku.
#free2rzyn
rubinstein

Post autor: rubinstein »

ooooo, tu Jims pokazał
wielki props zostawiam; wielki, jak jego statyw co najmniej
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Potwierdzam, zajebiste. Kontrowersyjne będzie co napiszę i pewnie zbiorę za to baty, ale chuj, trudno. Trochę mi smutno, że Jimson po powrocie został tak osrany i zbiera głupie kilka, kilkanaście k wyświetleń na YT. Dla mnie stał w jednym szeregu z legendami podziemia. W przypadku takiego Smarka, czy Eisa mam wrażenie, że niektórzy dołączają do czekania, bo to modne. Oczywiście nie mówię, że nie ma ludzi co się zajarali po latach (sam Najebawszy usłyszałem w 2009), ale co roku na bank są nowe osoby, wręcz jest ich całkiem sporo. A w przypadku Jimsona nawet forum zlewa dość, szkoda. Nie przewija się też temat Jimsona na żadnych fanpage rapowych, w kawałkach o nim nie nawijają, a te x lat temu Jimson wcale tak mało fanów nie miał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Ja pierdole co za numer :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
baqlashan

im więcej słucham tych nagrywek tym bardziej zbliżam się ku opinii że ja chyba nie jestem psychofanem jimsona, tylko po prostu psychofanem ucieczki z wesołęgo miasteczka, bo te jego nuty z np tego roku to średniawka, ale jedno co trzeba oddać to to że słychać po nich że na pewno nie były pisane z myślą że ktoś to będzie oceniać, nie dostrzegam tu jakiegoś silenia się na coś, brzmi to bardzo naturalnie i luźno, i pewnie niepotrzebnie to oceniam

Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
oldschool pisze: 26 gru 2020, 21:55 Dla mnie stał w jednym szeregu z legendami podziemia
nie kumam, smarki to luźny gość co miał dosyć świeże flow jak na swoje czasy, i to tyle (aha, no i przede wszystkim bity kiksa, bez których smarki nie zaistniałby nigdy)

Jimson to jednoosobowa liga, nie ma go do kogo porównywać za bardzo jeśli idzie o tamtą epokę pl podziemia, taka moja opinia
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ja pierdole jakie cudne :bowdown:
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
ODPOWIEDZ