Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

lambiczi

Re: Wini - rozmowy

Post autor: lambiczi »

Fajna i całkiem inspirująca rozmowa z Adim.
stayHigh

Post autor: stayHigh »

Fajna rozmowa z Adim, ale mam wrażenie, że jest strasznie niekumaty, Wini musi po 3 razy wyjaśniać o co mu chodzi, a to nie są skomplikowane rzeczy
schvvrtz

Post autor: schvvrtz »

adi nowak ma dziwnie wkurwiającą maniere
Zamiast życia mam życio-podobny twór
A zamiast mózgu instynkt przetrwania
I strach jak ten szczur
izuagbe
Zbanowany

Post autor: izuagbe »

TdW pisze: 12 gru 2020, 19:58 Ładnie Wini pokazał hipokryzję Palucha jak ten wspomniał, że posłał syna do Komunii xD Pod naciskiem przyznał, że w sumie to taka tradycja, bo co by rodzina powiedziała, ale od teraz już oczywiście wyjebane w Kościół i nie chce już mieć nic wspólnego z tą organizacją :D
Hipokryzję to pokazała twoja matka co niedziele przepraszając w kościele za grzechy a potem jak cię wysrała na ten świat zjebie i nieudaczniku życiowy. Przepraszam że to napisałem ale ręce opadają jak się czyta takich błaznów.

WARN
Ostatnio zmieniony 27 gru 2020, 10:29 przez izuagbe, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Uspokój się bortwick, wdech wydech
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

No a @TdW tylko prawdę napisał. Nie zesraj się.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

izuagbe pisze: 27 gru 2020, 10:24
TdW pisze: 12 gru 2020, 19:58 Ładnie Wini pokazał hipokryzję Palucha jak ten wspomniał, że posłał syna do Komunii xD Pod naciskiem przyznał, że w sumie to taka tradycja, bo co by rodzina powiedziała, ale od teraz już oczywiście wyjebane w Kościół i nie chce już mieć nic wspólnego z tą organizacją :D
Hipokryzję to pokazała twoja matka co niedziele przepraszając w kościele za grzechy a potem jak cię wysrała na ten świat zjebie i nieudaczniku życiowy. Przepraszam że to napisałem ale ręce opadają jak się czyta takich błaznów.
Haha to nieźle masz najebanew głowie. Jak to nie jest hipokryzja to nie wiem w jakim świecie my żyjemy
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Dymy c.d :joint:
Chyba trochę oglądałem tą rozmowę z Paluchem. Wini tam już na siłę było widać że nie chciał poprawiać swojego gościa, który coś tam twierdził a nie do końca tak było. Chociażby nawet jaki zwierz wysrywa ziarna z której powstaje cudowna gówniana kawka kopi luwak
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

za kazdym razem jak ogladam jakis wywiad czy inne duperele ze sloniem, lubie go coraz bardziej i bardzo zaluje, ze kompletnie nie potrafie sluchac jego muzyki
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Tej, jestem fanem brytnej

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki

Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

podbijam, bardzo spoko gadka ze Słoniem
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
izuagbe
Zbanowany

Post autor: izuagbe »

TdW pisze: 27 gru 2020, 13:01 Haha to nieźle masz najebanew głowie. Jak to nie jest hipokryzja to nie wiem w jakim świecie my żyjemy
Rozumiałbym jeszcze jakby takie teksty pisał Phobos czy Zemstakadłuba. Nie oceniam ich ale mają swoje zdanie, charyzmę i wnoszą coś na forum. Ale dlaczego Palucha i Bortwicka ocenia ktoś kogo braku na tym forum nikt by nie odczuł i podczepia się pod trendy mając zerowe pojęcie, ograniczone horyzonty, wąską perspektywę i ogólnie rzecz ujmują - wątpliwy intelekt? Zastanów się co ty robisz. Nawet antyfani bohatera tego wywiadu potrafili rozkminić co jest pięć. Coś ci zdradzę ale usiądź bo możesz być w lekkim szoku każdy z nas jest hipokrytą. Tyle.

Żeby nie było offtopicu rozmowa ze Słoniem spoko ale trzy rozmowy jednego dnia to nie jest z korzyścią dla jakości contentu.
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

Czyli od dziś na forum w dyskusjach nt. muzyki liczy się tylko zdanie osób, za którymi reszta forum by płakała gdyby odeszli. Spoko, makes sense.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

izuagbe pisze: 28 gru 2020, 17:15
TdW pisze: 27 gru 2020, 13:01 Haha to nieźle masz najebanew głowie. Jak to nie jest hipokryzja to nie wiem w jakim świecie my żyjemy
Rozumiałbym jeszcze jakby takie teksty pisał Phobos czy Zemstakadłuba. Nie oceniam ich ale mają swoje zdanie, charyzmę i wnoszą coś na forum. Ale dlaczego Palucha i Bortwicka ocenia ktoś kogo braku na tym forum nikt by nie odczuł i podczepia się pod trendy mając zerowe pojęcie, ograniczone horyzonty, wąską perspektywę i ogólnie rzecz ujmują - wątpliwy intelekt? Zastanów się co ty robisz. Nawet antyfani bohatera tego wywiadu potrafili rozkminić co jest pięć. Coś ci zdradzę ale usiądź bo możesz być w lekkim szoku każdy z nas jest hipokrytą. Tyle.

Żeby nie było offtopicu rozmowa ze Słoniem spoko ale trzy rozmowy jednego dnia to nie jest z korzyścią dla jakości contentu.
Ok szefie. Nie będę się już wypowiadał. @SWN czy inny admin powinien wydawać akredytację, kiedy ktos ma prawo wyrazić zdanie, a kiedy nie. Ale powiedz mi, dlaczego tak Cię zabolała ta luźna uwaga na temat wypowiedzi Palucha? Bortwick to chyba serio ty.

Żeby nie robić offtopu, wleciała kolejna rozmowa

Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

U mnie już gruba czopka bo zamiast tego profesora przeczytałem Wini x Pomidor i myślę hehe piękna to będzie rozmowa :rotfl:
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

jak sie przebrnie przez pierwsze 20min gdzie wini pierdoli takie glupoty ze mozg staje to spoko sie oglada bo ten profesor wychillowany na maksa props dla niego idzie
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Nie kupuję tej teorii o kocie. Mówienie że ten kot jest trochę żywy a trochę martwy to jest moim zdaniem zagmatwane użycie słowa "niewiadomo" bo ten kot jest albo żywy albo martwy i gdybym był tym kotem to bym wiedział jak jest więc co to za pierdolenie. No chyba że przyjmujemy filozofię solipsyzmu, no ale w innym wypadku to trochę taka próba szokowania i pisania ładnej historyjki jak to sam profesor nazwał :dunno:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

jebac gnura jako ze nie ogldam takze ze troche prymitywnie jak on sam, nawet jesli bys mu dal kanje uesta to i dalej by o on pierdolil o jakis swoich nie waznych glupotach
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Odpaliłem se to po nocce i chyba średni pomysł, nie wiem o czym oni pierdolą :huh:
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Bardzo dobra rozmowa z tym fizykiem, podoba mi się jego podejście - zupełnie się nie ekscytuje i zlewa "odkrywcze" idee Winiego i fakt, że zaczęło się od głupot, bo Wini myślał, że profesora fizyki wciągnie w swoje standardowe jałowe dyskusje o Bogu, wolnej woli, niebie i piekle, a tu dupa, fizyk kompletnie niezainteresowany - "z takimi pytaniami to do księdza proponuję" :eek:. Jeszcze fajne w ludziach ponadprzeciętnie inteligentnych jest to, że truistyczne mądrości ludzi mniej inteligentnych pozostawiają bez komentarza, nie przytakują, nie zaprzeczają, nie chce im się wchodzić w jałowe dyskusje.
ODPOWIEDZ