Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Moderator: con shonery
Re: Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Dobra, skończyłem grę z dobrym zakończeniem
Redzi znowu średnio umieją w epilogi tbh
60+h przegrane, wszystkie 4 najważniejsze wątki poboczne zrobione, właściwie zostały tylko kontrakty i taksówki z dwie
Wrócę dopiero jak będzie dodatek - skoro gra wyraźnie to sugeruje
Redzi znowu średnio umieją w epilogi tbh
60+h przegrane, wszystkie 4 najważniejsze wątki poboczne zrobione, właściwie zostały tylko kontrakty i taksówki z dwie
Wrócę dopiero jak będzie dodatek - skoro gra wyraźnie to sugeruje
Tak sobie myślę, że z tą grą to może być odwrotność do "po fali propsów nastąpiła fala hejtu". Już teraz spotykam więcej pozytywnych opinii niż po premierze. Szczególnie od tych, którzy grę ukończyli.
Jestem przed ostatnią misją i aktualnie robię do końca wszystkie poboczne aktywności. Mimo błędów bardzo fajna gra, takiej mi brakowało jednak wątek główny mógłby być trochę dłuższy. Zapewne wrócę za pół roku do połatanej gry odświeżyć sobie fabułę i przeżyć to jeszcze raz.
A ja mam pytanie w sprawie muzyki bo nie mogę znaleźć:
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie 
Spoiler
W pewnej misji chyba z takemurem jedziemy jako pasażer (nie wiek czy to zwykle radio) jest taki utwór z samym saksofonem albo czym bardzo podobnym prawie wersja akustyczna. Nie mogę tego nigdzie upolować
F1 to królowa. Zawsze była.
radia przestały mi grać
wersja PC. ogólnie wszystko cacy działało, ponad 20h gry, po ostatnim patchu zaczęło się pierdzielić. Zmiana radia nic nie daje, nie mogę "kliknąć" żadnego raddia z rozwijanej listy
edit: https://steamah.com/cyberpunk-2077-how- ... io-issues/
pomogło, jakby ktoś miał podobny problem na PC
edit: https://steamah.com/cyberpunk-2077-how- ... io-issues/
pomogło, jakby ktoś miał podobny problem na PC
Wesołych świat !!!!
Oczywiście wszystkim powinno to latać koło chujaZarząd spółki CD PROJEKT S.A. z siedzibą w Warszawie _"Spółka"_ informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał od współpracującej ze Spółką kancelarii prawnej potwierdzenie złożenia przed Sądem Okręgowym Stanów Zjednoczonych dla okręgu Centralnej Kalifornii cywilnego pozwu zbiorowego, przez kancelarię działającą w imieniu grupy posiadaczy amerykańskich papierów wartościowych notowanych pod symbolami “OTGLY" oraz “OTGLF" i opartych na akcjach Spółki. Pozywający domagają się ustalenia na drodze sądowej czy działania Spółki i jej Członków Zarządu związane z premierą gry Cyberpunk 2077 stanowiły naruszenie przepisów federalnych, poprzez między innymi wprowadzenie inwestorów w błąd doprowadzając tym samym do powstania strat po ich stronie.
Dla mnie gra 10/10 na pc
dawno sie tak dobrze nie bawilem. Questy z Panam to mistrzostwo dla mnie
po skonczeniu gry mam 1 raz tak ze robie dalej zadania czytam lore itd 
Skończyłem questline z Panam i co tam było takiego, żeby
walić? Pytam serio i bez podtekstów, po prostu nie rozumiem zupełnie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Tu się zgodzę. Natomiast robiłem te questy dosłownie 2-3 dni temu i nic super wartego zapamiętania moim zdaniem w nich nie było, stąd chciałem się dopytać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
co to za glupie pytanie
panam hehe milosc duza dupa mem internetowy mam 16 lat wale konia
poza tym postac o ktorej mozna zapomniec
ale przyznam, ze chociaz zakonczenie jej questa bardzo przyjemne
+ jeśli gramy żeńską V to moment
+ jeśli gramy żeńską V to moment
Spoiler
gdy panam kładzie nogi na naszych kolanach, my podkrecamy bajerke, "Got a few ideas. Think you know what kind.", a ona zebysmy nie psuli tego momentu xD kurwa poczulem autentyczne zazenowanie wtedy
Ostatnio zmieniony 31 gru 2020, 20:27 przez xou, łącznie zmieniany 1 raz.

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
-
genocidegeneral
fajna cipcia, w wiadomym momencie przypomniał mi się artykuł "chory na ebolę zgwałcił księdza w czołgu" i kącik ust drgnął, ciekawsze rzeczy pewnie można znaleźć w wątkach pobocznych (misja z państwem ciavarez np.)
Męskim V jest tak samo jbcxou pisze: ↑31 gru 2020, 19:54 co to za glupie pytanie
+ jeśli gramy żeńską V to momentSpoiler
gdy panam kładzie nogi na naszych kolanach, my podkrecamy bajerke, "Got a few ideas. Think you know what kind.", a ona zebysmy nie psuli tego momentu xD kurwa poczulem autentyczne zazenowanie wtedy
Te questy z Panam to mistrzostwo .
Mnie się bardzo podobały jak i sama postać bohaterki . Kozinio elo 
- con shonery
- Moderator
Rany julek, właśnie skończyłem wątek Delamaina i jaram się zakończeniem (do którego odblokowania trzeba miec 10 inta), satysfakcjonujące fabularnie plus naprawdę fajna nagroda, coś ponad eurodolary czy zajebisty pistolecik co robi pif paf. Moja top1 najlepsza misja poboczna w grze jak dotąd.
Spoiler
Samochód, który dostaje się tylko za to zakończenie, poza tym ze mi sie poprostu dobrze prowadzi, to ma w sobie znaną z questa główną osobowość Delamaina, tylko uwolnioną jak myśl eldoki. Gada bardziej na luzie, czasem rzuci komentarzem podczas jazdy, jak gadająca Płotka, prawie że sidekick.
ehh nie mam dobrej przyjaźni z john wickiem i nie mogę odpalić sekretnego zakończenia
i brak acziwmenta
Spoiler
z takemurą przez moje wybory(??? nie przypominam sobie bym miał jakiś wybór odnośnie jego losu wtf)
-
ksiazenieporzadek
@PSZ
Spoiler
musiałeś go uratować w misji gdzie trzymaliście hanako w jakiejś melinie, trzeba było po schodach na górę pójść chyba z tego co pamiętam
Spoiler
Mam nadzieję że mam jakiegoś sejwa przed tą misją