Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

lll

Re: Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)

Post autor: lll »

Najśmieszniejsze to w sumie jest tłumaczenie się z tego prowa. Chujowe prowo, ale w sumie psy szczekają, karawana jedzie dalej. Nie ma co się z tego tłumaczyć @Horry
Nerwowy

Post autor: Nerwowy »

Wedle starego porzekadła - winny się tłumaczy xd

Poza tym fajna okładka i projekt.
Zrób sobie dobry instrumental/acapella/4+ ścieżki z dowolnego utworu - 2026 klik

Linki
Spoiler
frontkick

Post autor: frontkick »

Wiadomo że beka z ludzi nieironicznie czekających na plyte od typow z muzyka ktorych mają zajebiste wspomnienia i ktorzy cos tam wypuścili na przestrzeni ostatniego roku wiec szanse byly wieksze niz zwykle, serce rosnie ze tyle ludzi sie zebralo zeby wysmiac truskulów naiwniaków, mozna poczuc ducha świąt w takich fajnych charytatywnych inicjatywach
Nerwowy

Mnie bardziej zdziwiło z początku, że wszędzie Kixnare jest wymieniony jako producent, a dziś już się rzadziej zdarza, by postawić na jednego producenta, zwłaszcza że ten lata świetności ma raczej za sobą IMHO, w dodatku zmienił ksywę i robi coś z grubsza innego, choć pojawił się jakiś czas temu nowy Class of 90's, a także jeden mixtape, ale to już nie to samo raczej.
Do tego zazwyczaj nie piszę się wszędzie w każdym tracku prod. Kixnare jak wyprodukował całą płytę, tylko piszę się to raz u góry gdzieś.
Także na drugi raz musicie się bardziej postarać.
Zrób sobie dobry instrumental/acapella/4+ ścieżki z dowolnego utworu - 2026 klik

Linki
Spoiler
ljzr96

Post autor: ljzr96 »

Hahahaha
Japierdole ale wy wczuci jesteście, kiedyś wyrośniecie. Mam nadzieję. Wiadomo, że nigdy nie wyjdą te Brudne na Wigilię. Jest to mit, ale dzięki temu mitowi można się spotkać raz do roku pod takimi wątkami albo - klasycznie - na jutubku.
Wesołych.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ja tam sie ciesze ze chociaż ten jeden numer wyszedł ale no ta promocja to jest serio dramat narobili ludziom smaka a tu bagno jak u tego cygana
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

https://www.facebook.com/mvnieq/posts/4827876663949920

Moje ustosunkowanie się do sytuacji - oznaczam @DeDoK oraz @Flavis, bo na FB trudno, a dwa słowa o nich też są.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Ale wy jesteście kurwa wczuci wszyscy.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

Gituwa @manieq, tak jak na fb, zagramy coś wierze
Miker

Post autor: Miker »

Internetowi atencjusze dostali kapkę uwagi i tej legendarnej "BEKI", więc śmiało można się rozejść. Jeszcze te tłumaczenia, że trzaski dup, tradycja i od chujowego prowo jeszcze nikt nie umarł to jeden wielki :bag:

Jedyny plus tego jest taki, że może ktoś faktycznie ktoś potrzebujący dostanie chociaż te głupie 10 zł.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Sialala pisze: 25 gru 2020, 16:12 Ale wy jesteście kurwa wczuci wszyscy.
Miałem już nie pisać, ale chuj. Tak, to my jesteśmy wczuci. Ja napisałem na ten temat kilka postów na ślizgawce w negatywnym tonie. Niektórzy napisali, że beka z tych co się spinają, a sami napisali tyle samo postów w tym temacie + jeszcze na fanpage i twitterze :lol:

A @manieq też widzę, że jak ktoś pisze, że super prowo to serduszka lecą. Jeszcze brakuje, żeby on jako organizator, który zrobił grafiki, fejka płyty, wymyślił tracklistę, założył kanał na YT itd. napisał, że ktoś się wczuwa.

A to tłumaczenie to:
6) PO CO ROBISZ TE PROWA? Dla frajdy i humoru - brzmi to źle, ale lubię tą satysfakcję, że swoimi działaniami potrafię dać nadzieję ludziom na coś prawdopodobnie już niemożliwego (a potem mam doła, bo myślę o wszystkich fake newsach rozprowadzanych po internecie). Robienie prowa na Wigilię stało się dla mnie tym samym, co za dzieciaka gapienie się w niebo w poszukiwaniu pierwszej gwiazdki, aby otwierać prezenty - zrobiłem z tego swoją świąteczną tradycję.
xD

W ogóle argumenty, ale rok temu były gorsze prowa to zajebiste są. Podpowiem, że oprócz zrobienia mega chujowego prowo i chujowego prowo istnieje też opcja nie robienia prowo w ogóle, no ale widocznie satysfakcja z prowokacji jest wystarczającym powodem, żeby to robić. Ja tego nie kupuję, co uważam o całej akcji napisałem tyle razy, że każdy wie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
esdoen

Post autor: esdoen »

no ale to po huj wchodzisz do tematu jak wiadomo że co rok będzie tu prowo? :dunno:

Dodano po 33 sekundach:
chcącemu nie dzieje sie krzywda
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Bo lubię czytać wpisy typu "to musi być ten rok", "jestem tu jak co roku", "czekanie na BRD to tradycja" i kojarzą mi się ze świętami. Ja lubię całą tradycję czekania na płytkę, nie lubię nieśmiesznego żartu powtarzanego co roku od 10 lat.

Tak samo mogę sobie wejść do tematu o płycie rapera, którego nie lubię i powiedzieć, że jego singiel mi się nie podoba. Wtedy też mi napiszesz a po chuj słuchałeś? :dunno:
Awatar użytkownika
esdoen

Post autor: esdoen »

czyli przeruchane posty powtarzane w circlejerku spoko, ale już przedłużenie w formie fake linków, tracklist itp to za dużo? kazdy z tych postow to ten sam rodzaj żartu

dziwna logika ale spoczko, co kto lubi
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

To chyba ty się dziwną logiką kierujesz, jak dla ciebie posty "czekam na płytkę", "w 2020 wrócili wszyscy, wierzę", a wstawianie fejka płyty albo fejkowych linków to to samo. Dla mnie nie, tak co kto lubi i na tym zakończmy.
Awatar użytkownika
mlodyjelczdwa

Post autor: mlodyjelczdwa »

dobra chuj, wszyscy jesteśmy wczuci i jebać nas że mieliśmy nadzieję daliśmy się nabrać, a przecież to było najlepsze prowo dekady i w ogóle beka porównywalna do tego jak chłop się przebrał za babę, end of topic
drugie konto bo do poprzedniego nie pamiętam hasła a nie działa przypomnienie, pozdro administracja
erlbluza

Post autor: erlbluza »

ładnie sie popierdoliło wam że się spinacie o coś takiego chłopaki XD
Nerwowy

Po prostu żart zdążył zapuścić brodę i już nie cieszy tak jak kiedyś. Pozwólmy każdemu mieć swoje poczucie humoru.

Linki
Spoiler
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

No ja jak wytrzeźwiałem to mi się odechciało wkurwiać o to zę to chujowe prowo było np. nie wiem jak inni.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

oldschool pisze: 25 gru 2020, 17:00
Sialala pisze: 25 gru 2020, 16:12 Ale wy jesteście kurwa wczuci wszyscy.
Miałem już nie pisać, ale chuj. Tak, to my jesteśmy wczuci. Ja napisałem na ten temat kilka postów na ślizgawce w negatywnym tonie. Niektórzy napisali, że beka z tych co się spinają, a sami napisali tyle samo postów w tym temacie + jeszcze na fanpage i twitterze :lol:
Gościu przecież ja to napisalem pod postem z linkiem mańka gdzie się tłumaczy z tego zjebanego prowo.
ODPOWIEDZ