Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
manieq

Re: Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)

Post autor: manieq »

Współpracy z Def Jamem nie było - widziałem tego posta i komentarz - nawet props za udostępnienie.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
grandmastermatress

Post autor: grandmastermatress »

Imo mieszane uczucia, liczenie na kliknięcia ze względu na wczutkę, a potem szydzenie z tej wczutki gdy wyszło, że to fejk. Akcje charytatywne można prowadzić na multum innych sposobów, sam ogarnąłem/wsparłem kilka takich akcji i wzdrygam się na myśl o robieniu w chuja uczestników takowych.
Awatar użytkownika
mlodyjelczdwa

Post autor: mlodyjelczdwa »

grandmastermatress pisze: 25 gru 2020, 1:39 liczenie na kliknięcia ze względu na wczutkę, a potem szydzenie z tej wczutki gdy wyszło, że to fejk.
podsumowane perfekcyjnie
drugie konto bo do poprzedniego nie pamiętam hasła a nie działa przypomnienie, pozdro administracja
bomej

Post autor: bomej »

Chociaz kola denciak i szlugi sa
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Ale skumajcie to, że to nie była szeroko planowana akcja charytatywna, tylko prowo Brudnych Serc.

Oczywiście - mogłem wstawić tam "bekowe" (w cudzysłowie, bo na forum mamy wytrawnych speców od dobrego humoru) jak to zrobiłem w zeszłym roku (pzdr dla wszystkich Parysów), ale stwierdzilem, że po co mam nabijać komuś wyświetlenia na YT, jak mogę wykorzystać ten zasięg, żeby ludzie kliknęli w Pajaca albo wpłacili hajs na fundację - koniec i kropka, kto spina się ten trąba.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
jkravo

Post autor: jkravo »

sama akcja oczywiscie smieszna jak wycieczka po hospicjum dla dzieci, natomiast nieumiejetnosc pogodzenia sie z tym ze Smarki wg wszelkich przeslanek uwaza rapowanie za prawdodobnie przypalowy a na pewno defnitywnie zamkniety rozdzial swojego zycia i odgrzewanie tego samego zartu co roku (czy co gorsza liczenie faktycznie na jakies wielkie zwroty akcji po 10 latach) tez nie przystoi takim starym bykom panowie

moze to rok gdy ten sczerstwialy memasek zdechnie w koncu
vel Krzykacz

www.last.fm/user/jkravo
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

nikt nie liczy na cudy ale tak jak pisano wczesniej np taka akcja z choć jednym leakiem utworu smarkiego byłaby cool, no albo cokolwiek z tego co było pisane na poprzedniej stronie, a tak wyszło totalne gówno i oby organizatorom przyszło je zjeść
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Nerwowy

Post autor: Nerwowy »

manieq pisze: 25 gru 2020, 1:56 Ale skumajcie to, że to nie była szeroko planowana akcja charytatywna, tylko prowo Brudnych Serc.
jkravo pisze: 25 gru 2020, 2:15 Smarki wg wszelkich przeslanek uwaza rapowanie za prawdodobnie przypalowy a na pewno defnitywnie zamkniety rozdzial swojego zycia
Smarki z Jobiksem stoją za tym prowo? Poważnie?
Ostatnio zmieniony 25 gru 2020, 13:36 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrób sobie dobry instrumental/acapella/4+ ścieżki z dowolnego utworu - 2026 klik

Linki
Spoiler
bomej

Post autor: bomej »

Chuj, przynajmniej denciak jest chlopaki
Ostatnio zmieniony 25 gru 2020, 11:59 przez bomej, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Miło że jest denciak, bo bardzo fajny, ale to prowo jednak trochę smutne :(
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Akcja chujowa, ale nie wiem jak ktokolwiek mógł się na nią nabrać, a sam tez jestem sajko Smarkeja
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
lll

Post autor: lll »

Należy się props za ogarnięcie kodu kreskowego, który wyglądał na legitny, ale ogólnie takie prowa to nuda w chuj, fajne to było kilka lat temu. To mogło kiedyś śmieszyć, teraz nudzi
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Moja ocena sytuacji jest taka

Nigdy nigdzie nie była reklamowana żadna akcja charytatywna, nikt nie mówił że za kliknięcie pajacyka czy wpłatę na fundacje dostaniesz jeden z drugim link do downloadu a tak się zachowujecie.
Coroczne wigilijne prowo kończyło się jakimiś głupotami typu freestyle parisa czy inne a tu po prostu korzystając z zasięgów zamiast linku do beki był link do pomagania (nie musisz wpłacać przecież)
Od 10 lat co roku w wigilię czekamy na brudne co stało się piękną tradycją, zawsze jest to jakoś podkręcane. Raz jakiś post zapowiadający, raz wpis na tumblerze że smarki dogrywa żeby na godzinę przed publikacją spalił się dysk, raz fotki cedeka na durnych fanpejach a raz tracklista u Kościeya.
I jak co roku czekasz do 24 żeby twój pies przemówił ludzkim głosem chociaż i tak wiesz że chuj z tego będzie to tu na tej samej zasadzie.
Poza tym numer smarka wyszedł to też źle bo są głosy że woleliby żeby to był smarki z 2008 a nie z 2001.
Wyjdzie solo Jobixa to też osrane bo przecież bez Smarkiego a chuj wam w dupę roszczeniowe śmiecie.
Jeszcze niejedna zwrota wycieknie. Czy to w święta, czy na sylwestra, czy na walentynki czy ktoś się wbije Kixowi na chmurę i ukradnie i jeszcze na niejedno prowo każdy będzie od początku gadał że 0% szans a i tak później prucie że jak to można oszukiwać.
Kocham pozdrawiam

odpalam Psia Krew a potem Tony Flegmy i Ostrego z Milesem Davisem. wesołych świąt
erlbluza

Post autor: erlbluza »

ale wy wszyscy jestescie grubo spierdoleni ile jadu i zawiści XD
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Kazda akcja z brd jest zajebista, nawet fejkowa <3
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
edenmar

Post autor: edenmar »

Horry pisze: 25 gru 2020, 12:06 po prostu korzystając z zasięgów zamiast linku do beki był link do pomagania (nie musisz wpłacać przecież)
Nie no, po prostu wklejenie linku do Pajacyka nie jest żadnym usprawiedliwieniem dla nieśmiesznego, powtarzanego od lat żartu. To jest metoda jakichś patoinfluencerek co rozkładają nogi do zdjęcia, a gdzieś tam drobnym druczkiem dopisują, że TO PRZECIEŻ DLA ZWRÓCENIIA UWAGI NA CHORE DZIECI, LINK DO ZBIÓRKI W OPISIE. Nie ma co się spinać, natomiast może bawić to, że organizatorzy tego prowo uważają, że to zabawne i zrobili to w szczytnym celu :lol:
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

To już dziecko które nie dostało obiecanego lizaka mniej płacze.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2020, 13:06 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

edenmar pisze: 25 gru 2020, 12:42 To jest metoda jakichś patoinfluencerek co rozkładają nogi do zdjęcia
xdddd co wy kurwa dajecie w ogóle

oczywiście że żart nie jest śmieszny od lat, ale od lat bawią reakcje, także warto było xd

tak jak napisał @Jose to nie miało być śmieszne, coroczna tradycja narodowa którą trzeba kultywować, choćby dla trzasku z dup
edenmar

Post autor: edenmar »

Jak tego w ogóle wczoraj nie śledziłem, ale rozpierdala mnie argumentacja "co roku chujowe prowo kończyło się odkryciem, że to chujowe prowo, a w tym roku oprócz odkrycia, że to chujowe prowo, jest jeszcze link do Pajacyka, więc jest to moralnie lepsze" xD
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

Oburzenie o prowo okazało się bardziej śmieszne niż sama ta akcja :razz: co niektórzy to przeżywają.
Komu serduszko mocniej nie zabiło niech pierwszy rzuci kamieniem
#free2rzyn
ODPOWIEDZ