Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mlodyjelczdwa

Re: Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)

Post autor: mlodyjelczdwa »

woah, odechciało mi się czekać, gratuluję akcji xDD od dzisiaj tylko karmienie piesków na olx
a, no i Ero wydał nowy utwór jak coś
drugie konto bo do poprzedniego nie pamiętam hasła a nie działa przypomnienie, pozdro administracja
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

no bez kitu jaka wczuta xd

faktycznie kstyk, def jam i beka z rapsów to sami forumowicze @erdoj

serio kurwa wam się życie zawaliło?

ludzie wkurwieni, wszyscy wkurwieni ale jednak ktoś tego pierdolonego pajacyka kliknie, parę osób coś wpłaci

organizator pewnie coś więcej napisze. imo jesteście pojebani tak się wczuwać w jakiś kawałek (jak wyjdzie to sam zwalę, za rok winyl brd)

nie spodziewałem się tego po was :cry:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Tak, spierdalaj.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ostatni mój post w temacie, bo się tak wczuwam, że mi żyłka w końcu serio pęknie. Można to było zrobić ze smakiem, np. nie wiem nie pokazywać fejura płyty (gdzie jeszcze ktoś nawet kod kreskowy wstawił, żeby uwiarygodnić), a zrobić jakieś okolicznościowe koszulki "Czekam na BRD w Wigilię" i dochód z nich przeznaczyć na cele charytatywne. Tymczasem Pan organizator wybrał żenujące prowo, klepane rok do roku w ten sam sposób. No cóż, mnie to zażenowało, widzę, że niektórych też. Tyle, no ale może krytyka to zawsze wczuwanie się.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

ta akcja marketingowa to jakby solar wymyślał

a ci co płaczą tutaj równie zjebani jak ci co wymyślili to, siebie warci wszyscy jesteście xD
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

Bolo pisze: 25 gru 2020, 0:40Tak, spierdalaj.
popieram
@Horry Chuj z tym, że kilka osób wpłaci? Chcesz takim czymś usprawiedliwiać to co zrobiliście?
Gdyby wam się nie pojebało coś i byście zrobili to sensowniej, tak jak ktoś napisał łącząc to z choć jednym niepublikowanym utworem to na pewno odbiór byłby inny i wpłat byłoby więcej.

Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
Oby wszyscy którzy współtworzyli tą akcję dostali na święta po spiczastym chuju na każde oko
Ostatnio zmieniony 25 gru 2020, 0:48 przez pawoleh666, łącznie zmieniany 1 raz.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

kurwa, ta akcja to chyba najbardziej zjebana akcja w polskim hh w 2020 roku, za nią ofc jongmen XD
zwracam honor
Awatar użytkownika
mlodyjelczdwa

kasby pisze: 25 gru 2020, 0:12 Zamknijcie juz ten temat w pizdu.
drugie konto bo do poprzedniego nie pamiętam hasła a nie działa przypomnienie, pozdro administracja
Skandi

Post autor: Skandi »

co za niedojebana akcja
Awatar użytkownika
esdoen

Post autor: esdoen »

beka z tej wczuty, wszyscy niby wbijają kutasa w ten temat i oczekiwanie, ale jednak pierwsi do klikania w linki i marudzenia, że tam nie ma brudnych :))

wesołych świąt kurwa, do zobaczenia w tym temacie za rok, w 2021 już na pewno
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

pawoleh666 pisze: 25 gru 2020, 0:47
Bolo pisze: 25 gru 2020, 0:40Tak, spierdalaj.
popieram
@Horry Chuj z tym, że kilka osób wpłaci? Chcesz takim czymś usprawiedliwiać to co zrobiliście?
Gdyby wam się nie pojebało coś i byście zrobili to sensowniej, tak jak ktoś napisał łącząc to z choć jednym niepublikowanym utworem to na pewno odbiór byłby inny i wpłat byłoby więcej.

Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
Oby wszyscy którzy współtworzyli tą akcję dostali na święta po spiczastym chuju na każde oko
ale co usprawiedliwiać? wrzucenie linku do pajacyka i fundacji?
po co?
kilka wpłat to nadal więcej niż zero wpłat. poczekam na wpis autora bo za mocno odlatujecie w tej kwestii imo. Krzywda się nikomu nie stała, a z wpłat na pewno komuś pomoże.
Mi też jest przykro że nie ma co jest cięte ep :cry:
ale nie zachowujcie się jakby wam ta akcja matki zabiła xdd

przypominam że od rana większość się srała że to marne prowo i chuj będzie jak co roku, a teraz wielce oburzeni.
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

No oburzeni, bo moderator z forum brał w tym niezwykle chujowym czymś udział + publikowano zdjęcia rzekomej płyty i jej kod kreskowy..
Ale nikt nie mówi, że lepiej żeby było 0zł, prawie każdy bardziej rozbudowany post tutaj mówi o tym, że można to było zrobić o wiele lepiej i bez takiego kwasu..
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

a co to za różnica czy w czymś brał udział moderator czy zwykły user?
Awatar użytkownika
mlodyjelczdwa

Horry pisze: 25 gru 2020, 0:58 kilka wpłat to nadal więcej niż zero wpłat.
myślenie na zasadzie "nieważne jak mówią, ważne ze mówią", niby jest profit, ale jakim kosztem, na pewno ktoś tam się ucieszy bo parę kliknięć wpadnie, ale można to było zrobić mimo wszystko lepiej, z większym profitem dla obu stron, a nie teraz jest oburzenie że jesteśmy oburzeni xD no czemu mielibyśmy nie być, zagrano na oczekiwaniach, gorsze chyba by było tylko sprzedawanie płyty, na której byłby tylko ten utwór a link do pajacyka trzeba by było sobie z wkładek do albumu przepisywac XD
Skandi

Post autor: Skandi »

CHARYTATYWNIE rozumiecie C H A R Y T A T Y W N I E zawsze się dzieciakom pomogło
kurwa to już lepsze by było zwykłe prowo dla beki niż podciągnięcie tego wysrywu pod SZCZYTNY CEL MORDO ZAWSZE 50 ZŁ UZBIERANE DLA DZIECIAKÓW

zresztą umówmy się, że ta akcja to pomogła głównie organizatorom zwiększyć zasięgi przy minimalnym nakładzie sił xD dlatego jest to tak wkurwiające, a nie dlatego, że brd src nie wyszły, no kurwa
Ostatnio zmieniony 25 gru 2020, 1:23 przez Skandi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

jacy powczuwani xD jakby rocznikowi 05 zabrac eq w tibii na fasthandzie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

mlodyjelczdwa pisze: 25 gru 2020, 1:07 gorsze chyba by było tylko sprzedawanie płyty
no w życiu bym na to nie poszedł, bez przesady
mlodyjelczdwa pisze: 25 gru 2020, 1:07 niby jest profit, ale jakim kosztem
no właśnie, jakim? co się tak naprawdę stało panowie?

oczywiście kumam zarzuty że można było inaczej, lepiej. Myślę że za rok będzie ciekawiej :rotfl:
Awatar użytkownika
mlodyjelczdwa

no materialnie się nic nie stało, tu się zgadzam, tylko po prostu zawód bo zbytnie postaranko do tego fejura by okazało się to tylko akcją promocyjną pajacyka, ja wiem że szczytny cel itp ale podkręcanie atmosfery tylko po to żeby się okazało że se w pajacyka kliknąć można bez żadnej "nagrody" typu nowy utwór (ja wiem że to się mija z zasadą bezinteresowności, ale to nie jest moja wina że robiono hype i się spodziewano czegoś)
bo zakładam, że ten leak utworu smarka to swoją drogą i jest nijak powiązany
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Niech któryś admin zmieni mi nick na "Def Jam", bo z tego co czytam to tak na mnie mówią teraz.

Dziękuję za wszelkie hejty i propsy.

Wesołych Świąt!
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
mlodyjelczdwa

no defjam też się podpiął pod akcję, nie wiem na ile ją faktycznie współtworzył
ODPOWIEDZ