Pikers
Re: Pikers
Oj, trzy to zdecydowanie za mało w przypadku Pitera, ale tak na szybko : nie tak łatwo, charon, abu dhabi
Kush, Za wysoko, Dla niej
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Powiedz
Pilot
Tego nigdy dość
Pilot
Tego nigdy dość
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Charon
Pewnego dnia
Tego nigdy dość
Pewnego dnia
Tego nigdy dość
-
pawoleh666
- Zbanowany
tylko dwie osoby wspomniały Cyrkiel, ja tam nie chcę dorzucać innych kawalków więc bumpuję Cyrkiel bo świetny kawałek.
Jeśli chodzi o formę, bo treść to cringe przy każdym wersie o dziewczynie uprawiającej z nim seks oralny.
czy wolałbym, żeby Pikers był teraz tam gdzie jest Bedoes? raczej nie. chociaż to zabawna wizja
+ Totalnie bym odradzał ,,halo ziemia", ja nie umiem tego ze względu na treść przesłuchać, z resztą główny wokal w tym tracku brzmi jak ja z kilkoma wtyczkami wcelowanymi w wokal lil peepa w reaperze, come on.
Odnosząc się do tego co teraz robi Pikers to nie umiem ogarnąć, czy on we wpisach na FB trolluje, czy jest tak odklejony.
Dodano po 6 minutach 17 sekundach:
a i przypomniałem sobie o ,,uwierz" i to jednak polecam bardzo.
mimo moich słów krytyki w tym poście, uważam że pikers jest bardzo dobrym artystą. Kumam zajawkę, bo zastanawiałem się czemu on nie robi nic, żeby nadać temu jeszcze lepsze brzmienie audio - ale uświadomiłem sobie, że niektórzy artyści dobrze czują się tam gdzie są i nie muszą iść po featuringi z Quebo. Respekt. Ja jednak czasem nie lubię słuchać numerów nagrywanych na mikrofonach za 30PLN.
ale ostatnich kawałków to nie sprawdzam nawet..
Jeśli chodzi o formę, bo treść to cringe przy każdym wersie o dziewczynie uprawiającej z nim seks oralny.
czy wolałbym, żeby Pikers był teraz tam gdzie jest Bedoes? raczej nie. chociaż to zabawna wizja
+ Totalnie bym odradzał ,,halo ziemia", ja nie umiem tego ze względu na treść przesłuchać, z resztą główny wokal w tym tracku brzmi jak ja z kilkoma wtyczkami wcelowanymi w wokal lil peepa w reaperze, come on.
Odnosząc się do tego co teraz robi Pikers to nie umiem ogarnąć, czy on we wpisach na FB trolluje, czy jest tak odklejony.
Dodano po 6 minutach 17 sekundach:
a i przypomniałem sobie o ,,uwierz" i to jednak polecam bardzo.
mimo moich słów krytyki w tym poście, uważam że pikers jest bardzo dobrym artystą. Kumam zajawkę, bo zastanawiałem się czemu on nie robi nic, żeby nadać temu jeszcze lepsze brzmienie audio - ale uświadomiłem sobie, że niektórzy artyści dobrze czują się tam gdzie są i nie muszą iść po featuringi z Quebo. Respekt. Ja jednak czasem nie lubię słuchać numerów nagrywanych na mikrofonach za 30PLN.
ale ostatnich kawałków to nie sprawdzam nawet..
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
-
pawoleh666
- Zbanowany
gadki prosto z serca
jeszcze chciałem zapytać czy ktoś wie, pod jakim nickiem pikers tu siedzi? bo na 100% siedzi.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
ps koneser jest chujowy
jeszcze chciałem zapytać czy ktoś wie, pod jakim nickiem pikers tu siedzi? bo na 100% siedzi.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
ps koneser jest chujowy
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Tego nigdy dość
Bengal
Bóg jest łysy
Bengal
Bóg jest łysy
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
nie bylo zadnego gorszego okresu wiadomo ze dla ciebie tak jest bo ci nie siadlo ale kazdy pojedynczy trak pikersa ma cos w sobie ze nie warto porownywac to nie konkurs kurwa
Dodano po 11 minutach 17 sekundach:
otworz kurwa trzecie oko czycos ten luz w nawijce wciaz jest ogolnie to niewiem wycisz sie kurwa pomedytuj zdystansuj sie i podejdz do niektorych trakuw z czysta glowa bo w kazdym jest cos wartego konsumowania przekmin moze swoje podejscie do muzyki wsumie.
ano w muzyce jest to piekno ze z kazdym odsluchem nasz smak sie wyczula zetakpowiem heh i tego ci zycze by jak najwiecej przyjemnosci sprawialo ci sluchanie pikersa xd pzdr
Dodano po 24 minutach 4 sekundach:
zchuja wniosek TO NIE KONKURS kurwa siada ci bardziej koneser no i spoko ale takie pierdolenie to przypierdolka nasile tako zeby sie przyjebac. nie mowie ze porownac sobie swoje odczucia i stwierdzic ze no tutaj ten lepiej bardziej mi sie podoba ale tako na luzno poco sobie psuc odbior wlasna opinia trzeba sie zdystansowac.
Dodano po 5 minutach 44 sekundach:
coxd sie porusza jak sie porusza cotykminisz
Dodano po 15 minutach 45 sekundach:
to nie czytaj. kolejna bezsensu przypierdolka tylko dlatego ze wydales sobie opinie na jakis temat i wjebales sobie ja do schematu rozkminek na ten temat (atakze mu pokrewnym mam na mysli osobe pikers i jakakolwiek jego dzialalnosc czy to o czym nawija czy co sobie pisze w internecieeciepecie).
no i oczywisciee nie musi ci to w zaden sposob zaburzac odbioru a przynajmniej nie akurat tutaj w innych sprawach juz moze byc inaczej przekmin to sobie. pisze to tylko poto bo tak juz jest ze mysli sie same pojawiaja ale to my decydujemy czy przyjmujemy je jako nasz swiatopoglad czy przyjmujemy na chlodno czy pozwalamy by to co podsuwa nam mozg wplywalo na odbior rzeczywistosci.
Dodano po 13 minutach 5 sekundach:
izeby zara mi kto nie zarzucil ze pierdole o dystansie a po postach widac ze ci go brak sie zabardzo wczuwasz. i tu musze powtorzyc ZDYSTANSUJ SIE bo to ze jest to napisane w sposob nw jakiejs wyzszosci za wielkiej wczuty w temat czy co tam pomysleliscie znaczy tyko tyle ze nie potraficie spojrzec z innych perspektyw a to trzeba brac pod uwage rozne mozliwosci i nie przyjmowac jednej wlasciwej wersji bo nibykurwa czemu. chodzi o to by wyciagnac jak najwiecej rozkmin boto sie liczy co wynosisz dla siebie a takie wydawanie jednej slusznej opini raczej temu szkodzi. szczegolnie po tym co kto napisal kurwa w internecie. czemu dokurwy stawiasz sie w roli jasnowidza czy innego kurwa czarodzieja i wiesz co czul autor co chcial przekazac i wgl jaki ma stan psychiczny (kurwa troll czy odklejony?). tekst ma sklonic do refleksji nie wyszstko trzeba brac dosadnie. jestem kurwa filozofem nauczam jak jezus chrystus.
taka moja opinia, wiec z głowy nie zhuja
dla mnie rap to właśnie konkurs (eng - concurs)
weź sie z tym pogódź że każdy raper nawija o sobie że jest najlepszy, i zawsze rap polegał na tym
nic se nie psuje
jestem zdystansowany
pozdro
Dodano po 58 sekundach:
nie zesraj siechao6s66 pisze: ↑22 gru 2020, 5:03 izeby zara mi kto nie zarzucil ze pierdole o dystansie a po postach widac ze ci go brak sie zabardzo wczuwasz. i tu musze powtorzyc ZDYSTANSUJ SIE bo to ze jest to napisane w sposob nw jakiejs wyzszosci za wielkiej wczuty w temat czy co tam pomysleliscie znaczy tyko tyle ze nie potraficie spojrzec z innych perspektyw a to trzeba brac pod uwage rozne mozliwosci i nie przyjmowac jednej wlasciwej wersji bo nibykurwa czemu. chodzi o to by wyciagnac jak najwiecej rozkmin boto sie liczy co wynosisz dla siebie a takie wydawanie jednej slusznej opini raczej temu szkodzi. szczegolnie po tym co kto napisal kurwa w internecie. czemu dokurwy stawiasz sie w roli jasnowidza czy innego kurwa czarodzieja i wiesz co czul autor co chcial przekazac i wgl jaki ma stan psychiczny (kurwa troll czy odklejony?). tekst ma sklonic do refleksji nie wyszstko trzeba brac dosadnie. jestem kurwa filozofem nauczam jak jezus chrystus.
no przeciez nie mowilem nic o tym ze twoja opinia sie nie liczyczycos tylko ze wysunales chujowy wniosek.
dobra ty przybrales role jury a ja konesera (HEJ SIEMA POSLUCHAJCIE JA NIE JESTEM KONESER). no i spoko kazdy idzie wlasna droga.
ta ale chyba sobie cos wymysliles ze nie moge sie pogodzic ze raperzy nawijaja otym ze sa najlepsi i zawsze rap polegal na tym (ato jakcos ma przyjete zasadyy to modyfikacja ich sprawia ze x juz nie jest x tylko y pomimo ze to nadal x ktory kurwa ewoluowal/ze zmianami? toluzna kmina jakco bez zwiazku z nasza dyskusja).
z tym psuciem odbioru i dystansem tez taka luzna kmina a nie do ciebie wiesz filozyfuwuwuje kontempluje glosze swe nauki jak jezus chrystus.
nasram se tam gdzie chce.
Dodano po 26 minutach 32 sekundach:
z tym ze to nie jest konkurs to troche przesadzilem cos z tym konkursem na leb mi sie ujebaloxd no bo rywalizacja jest spoko i sobie jestes sedzia. chodzilo mi ze pikers nie mial gorszego okresu kierowane do afterlife a do cb to no pikers jest najlepszy bogjestlysy ale to gdybym mial byc juryy a tak to raczej mam podejscie ze na pewnym etapie swojej drogi rozwoju kurwa ewolucji kazdy sie staje na swoj sposob unikalny wiec decydowanie ktory jest gorszylepszy traci troche na znaczeniu bo to dwa rozne doswiadczenia. ogolnie to sechcesz oceniaj wiadomo tako sie przyjebalem nw co myslalem piszac to ale raczej przekazalem cochcialem tylko zabardzo zbaczalem z tematu i sedna wypowiedzi i wyszlo na pierdoleniepierdolenie ihuj i dobrze fajnie jest sobie podyskutowac nawet jesli ta dyskusja jest zbedna gdyby sie nie wydarzyla to niezmieniasienic.
pozdro z kosmosu
dobra ty przybrales role jury a ja konesera (HEJ SIEMA POSLUCHAJCIE JA NIE JESTEM KONESER). no i spoko kazdy idzie wlasna droga.
ta ale chyba sobie cos wymysliles ze nie moge sie pogodzic ze raperzy nawijaja otym ze sa najlepsi i zawsze rap polegal na tym (ato jakcos ma przyjete zasadyy to modyfikacja ich sprawia ze x juz nie jest x tylko y pomimo ze to nadal x ktory kurwa ewoluowal/ze zmianami? toluzna kmina jakco bez zwiazku z nasza dyskusja).
z tym psuciem odbioru i dystansem tez taka luzna kmina a nie do ciebie wiesz filozyfuwuwuje kontempluje glosze swe nauki jak jezus chrystus.
nasram se tam gdzie chce.
Dodano po 26 minutach 32 sekundach:
z tym ze to nie jest konkurs to troche przesadzilem cos z tym konkursem na leb mi sie ujebaloxd no bo rywalizacja jest spoko i sobie jestes sedzia. chodzilo mi ze pikers nie mial gorszego okresu kierowane do afterlife a do cb to no pikers jest najlepszy bogjestlysy ale to gdybym mial byc juryy a tak to raczej mam podejscie ze na pewnym etapie swojej drogi rozwoju kurwa ewolucji kazdy sie staje na swoj sposob unikalny wiec decydowanie ktory jest gorszylepszy traci troche na znaczeniu bo to dwa rozne doswiadczenia. ogolnie to sechcesz oceniaj wiadomo tako sie przyjebalem nw co myslalem piszac to ale raczej przekazalem cochcialem tylko zabardzo zbaczalem z tematu i sedna wypowiedzi i wyszlo na pierdoleniepierdolenie ihuj i dobrze fajnie jest sobie podyskutowac nawet jesli ta dyskusja jest zbedna gdyby sie nie wydarzyla to niezmieniasienic.
pozdro z kosmosu
- marco_pantani
ile szamz ma lat
bo jak teraz odsluchalem po raz pierwszy to brzmi jakby byl w trakcie mutacji xD
bo jak teraz odsluchalem po raz pierwszy to brzmi jakby byl w trakcie mutacji xD
zwracam honor
Haha ten szamz niestety ale nie powinien dotykać mikrofonu po tym jak nagrał nowy swag moi ludzie żaden geng twoja suka łyka piksa robi sekz
@chao6s66 odstaw ten mefedron, bo ci sie zwoje przepalają.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan