Noon
W tym roku dostaliśmy nową/niepublikowaną zwrotkę Jimsona, Smarka czy Eisa. Wszystkie trzymają poziom i łącznie pewnie dłużej zagościły u mnie na playliście niż wszystkie numery z tego roku.
kto by się przejmował jakimś jongmenem xdencrenoire pisze: ↑21 gru 2020, 19:11 Wszedlem na pierwsza glamrapu i co news to wieksza zenada, dobry final roku.
"Nie rozumiem tej miłości, tęsknoty i czekania 17 lat na reedycję płyty i jedną zwrotkę. Ogólnie Beka. Sprawdziłem z ciekawości i wyłączyłem po kilku sekundach! Jeżeli nagrał to, bo nie dał się już prosić 17 lat to spoko, ale jeżeli jego ego uwierzyło w samozwańczy geniusz i chciał na tym się odrodzić to bardzo marnie." - pisze Jongmen na swoim Instastory. - "Dla mnie to brak szacunku dla słuchacza. Podejrzewam, że bardziej z lenistwa, niż z ciężkich perypetii życiowych wzięła się jego 17-letnia przerwa. I wcale mi nie żal jego 'fanów', którzy pałowali się nad nim i co roku pytali 'Gdzie jest Eis'? Taka mnie refleksja naszła po dzisiejszym sprawdzeniu 'newsa'."
Wesolych swiat, hiphopie.
Nie, to ty sobie to wymyśliłeś w tym momencie. Myślę, że gdyby chciał nałapać sobie fejmu za przypierdalanie się do kogoś, to wystarczyło powiedzieć, że Bedoes dostanie w japę jak będzie grał koncert w WWA i by miał 10 razy większe zainteresowanie. Po prostu wyraził swoje zdanie, a że dla ludzi ważne jest kto to mówi, a nie co, to jest jak jest. Jakby Najman powiedział niebo jest niebieskie, to też by się znaleźli ludzie co by mu pisali "hahaha jaki debil, niebo niebieskie?". Przecież on napisał tylko, że nie kupuje tego powrotu po latach, a w odpowiedzi dostał info, że jest debilem, ciągmenem, jego challenge jest chujowy, a matka mu się puszcza. Zajebiście
tja ale jongmen twierdzi ze eis wraca bo uwierzyl w bycie samozwanczym krolem rapu i ze go jebac, bo jego muzyki nie da sie sluchacoldschool pisze: ↑21 gru 2020, 19:49 A czemu z góry zakładacie, że zdanie Jongmena musi być tym gorszym? Co on takiego złego napisał? Fakt jest taki, że Eis wrócił w 2020, gdy popularność rapu i kasa z niego jest w chuj wyższa niż 10 lat temu. Mógł zrobić reedycję bez tych remixów i nie promować tego tak, robiąc opcję stricte dla fanów co czekali 17 lat? Mógł. Ale wybrał opcję zarobienia na tym większej kasy. I oczywiście miał do tego pełne prawo. Natomiast rozumiem, czemu Jongmen tego nie kupuje i totalnie nie mam z tym problemu.