Ma to być feat z osobą z którą niczego nie nagrał wcześniej, także wstawaj samuraju, zesrałeś się.BENGAL pisze: ↑10 gru 2020, 22:37 ja pierdole i wy jeden ziomal z drugim ziomalem tutaj ziomal za ziomalem po studiach na uniwersytecie co jak hogwart wyglada jestescie niektorzy i nie rozkminiacie nic a nic a ja co mam wyjebane nie slucham go i skonczylem zawodowke wchodze rozkminiam go jak w11 i rzucam proroctwo izaakowe ze ten chlop moze co najwyzej w polsce zrobic kawalek z bedoesem
Sentino
Re: Sentino

W ogóle polecam całą relacje na tym koncie i ten freestyle Wojtka 
cała trójka doskonale wie, ze nigdy nie nagra takiego numeru
-
ksiazenieporzadek
quebo i wojtek już na poczatku wiedzieli, ze seba to kocur, essa

Niezłe karaoke tam dalej poleciało.
Szkoda, że parę sekund dłużej nie zostało nagrane, ale mam nadzieję, że ktoś z chłopaków dodał "NA WOLNOŚCI" w odpowiednim momencie 
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
2021 to moze byc jego rok. Mam nadzieje, ze Raffa zadba odpowiednio, aby Sentino wrocil na salony i rozpierdolil scene
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Snucie marzeń o powrocie Sentino do Polski to takie dawanie wskazówek Lygrysowi - czemu nie, ale za miesiąc stały cykl rozpocznie się od nowa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Cała relacja

Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

- FruitOffTheWall
seba pewnie pompe ciśnie z nich i czeka aż taki sokół zabaceluje mu za zwrotke
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- Dolarydolary
Dlaczego na tym story od xldeluxe, quebo lize się z jakąś panna?? On już nie jest z Nati?? 
Coś Ci się pomyliło,on tam stoi i coś mówi do ziomka w czapce który się pochyla przy nim i dlatego to wygląda jakby jakąś laskę całował jeśli mówimy o tym samym momencieDolarydolary pisze: ↑12 gru 2020, 14:00 Dlaczego na tym story od xldeluxe, quebo lize się z jakąś panna?? On już nie jest z Nati??![]()
albo i mi się w oczach jebie nie wiem
huj tam wojtek sokół na pamięć traki sentino leci no niesamowity ten rok jest powiem wam widzowie
trójkąt bermudzki wola mokotów
- Dolarydolary
O kurwa gościu faktycznie xD ja już na pudelka pisałemWtn pisze: ↑12 gru 2020, 19:41Coś Ci się pomyliło,on tam stoi i coś mówi do ziomka w czapce który się pochyla przy nim i dlatego to wygląda jakby jakąś laskę całował jeśli mówimy o tym samym momencieDolarydolary pisze: ↑12 gru 2020, 14:00 Dlaczego na tym story od xldeluxe, quebo lize się z jakąś panna?? On już nie jest z Nati??![]()
albo i mi się w oczach jebie nie wiem
- rozklad_gaussa
juz swego czasu socool udostepnial pare klockow na swoim walu na fb, plus gdzies wyczytalem ze bylo video jak siedza razem w studio(?) i vitalyi lecial ale nwm czy to legit jest
Dodano po 7 minutach 5 sekundach:
Spoiler
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Nie ma ktoś przypadkiem na sprzedaż pierwszego zabójstwa lirycznego?

Sentino na tym zdjęciu z Sokołem wygląda na 18-19 lat, a miał ze 30. To są geny kurwa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ŚNIEŻKI NAŁADOWANE?