Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
Re: Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
druga zwrotka jest asłuchalna na tym bicie, ktoś to w ogóle słyszał jak kleił?
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
Noon rozjebał, ale Eis też bardzo fajnie. Piękny rok, tyle powrotów legend, które na dodatek wcale nie przyprawiają o ciary żenady. Będą Brudne na Wigilię, wierzę.
btw nowej foty Eisa nikt chyba tu jeszcze nie wrzucał, a "do usłyszenia" pod kawałkiem w sumie może sugerować, że to jeszcze nie koniec
btw nowej foty Eisa nikt chyba tu jeszcze nie wrzucał, a "do usłyszenia" pod kawałkiem w sumie może sugerować, że to jeszcze nie koniec
Spoiler

Umarł krul, nie żyje krul 
- marco_pantani
Mam wrażenie że będzie kolabo płyta z problemem. Ten kawałek i problemu jest na kanale 2020edenmar pisze: ↑18 gru 2020, 13:52 Noon rozjebał, ale Eis też bardzo fajnie. Piękny rok, tyle powrotów legend, które na dodatek wcale nie przyprawiają o ciary żenady. Będą Brudne na Wigilię, wierzę.
btw nowej foty Eisa nikt chyba tu jeszcze nie wrzucał, a "do usłyszenia" pod kawałkiem w sumie może sugerować, że to jeszcze nie koniecSpoiler
//
w przeciwieństwie do eisa bujałem się niebieską vectrą
w przeciwieństwie do ciebie nie bujałem się po techno
zwracam honor
Oby nie proszę tylko nie kolabo płyta z problemem
- marco_pantani
- Cuba L1br3
Moje truskulowe serduszko rośnie, pierwsza zwrotka piękna
Pierwsza zwrotka lepsza od drugiej pod każdym względem, ale błagam, niech Noon wrzuci instrumental.
skala sentymentu zaślepia jakąkolwiek próbe obiektywnej oceny tego.Zapętlam jak pojebany, ten głos z motywującą treścią na wybitnym bicie noona
daje taką energię że chciałoby się przysłowiowo wejść w policję albo co najmniej zapierdalać do pracy w trybie natychmiastowym na wakacje w polinezji.
PS. Druga zwrotka choć ciężej się słucha przez synchro , treścią i na charyzmatycznym 2003 floe bardziej mi siedzi
PS. Druga zwrotka choć ciężej się słucha przez synchro , treścią i na charyzmatycznym 2003 floe bardziej mi siedzi
#free2rzyn
Ten moment jak wchodzi główny MoTyW w bicie około 0:20
jak to brzmi
i moment jak podnosi głowę na grafice na tą starą zwrotkę.
ta pierwsza zwrotka

Przejebany kawałek, props Eis props Noon, proste 
wszystkie rzeczy sa na goscinnych kanałach, to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczymarco_pantani pisze: ↑18 gru 2020, 15:25
Mam wrażenie że będzie kolabo płyta z problemem. Ten kawałek i problemu jest na kanale 2020
Eis zajebiście nawinął. Sam "klip" to też magia. Bitu Noona nie skomentuję bo najwyższa półka.
ziomek z Ameryki ostatnio wspomniał, że słucha NOONa, nie miał nawet pojęcia o jego przeszłości z polskim hip-hopem, myślał ze robi tylko ambienty itd
ile bym dał, żeby wrócił do rapu na stałe
ile bym dał, żeby wrócił do rapu na stałe
1# fan francuza mordo
- gods bidness
Nie mógł mógł ktoś w studiu wokalu przesunąć, żeby w bit trafiało?
czy wam też rzutem na taśmę bit Noona wjechał do topki tego roku?
Pewnie celowy efekt, robi mi w głowie to że dzisiaj nie jest już 2003, jakieś takie niedopasowanie/odstawanie starych treści do obecnych czasów. (Mówię o drugiej zwrotce)gods bidness pisze: ↑19 gru 2020, 18:56 Nie mógł mógł ktoś w studiu wokalu przesunąć, żeby w bit trafiało?
Nie potrafię ocenić tego numeru obiektywnie.
Ilość nawiązań do starej twórczości, genialny bit Noona, głos Eisa

Ilość nawiązań do starej twórczości, genialny bit Noona, głos Eisa