Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Moderator: con shonery
Re: Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Kurwa od 10 stron się niemal nie zesracie jaka to chujowa gra, w kółko te same posty powtarzane - ZRÓBCIE ZWROT I GRAJCIE W COS INNEGO.
Niech może moderacja zamknie w pizdu ten temat do wypuszczenia większych patchy, bo nie da się czytać tego samego w kółko biadolenia
Niech może moderacja zamknie w pizdu ten temat do wypuszczenia większych patchy, bo nie da się czytać tego samego w kółko biadolenia
-
ksiazenieporzadek
Nie rozumiem tych co narzekają tak, da się grać.
Zamiast grać i narzekać idźcie pograć w piłkę,poruchać czy coś
Zabawne że akurat Ty się z tego nabijasz
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
o gameplayu i fabule tu można pisać, czy tylko o bugach i o tym jak bardzo jest chujowo? (bo jest, nie ukrywajmy xD)
Strasznie mi smutno, że nie udało mi się
Strasznie mi smutno, że nie udało mi się
Spoiler
uratować sąsiada, który pochował żółwia. RIP ziomeczku
Nie działa to nie działa, zrób refund czy tam oddaj i zainwestuj te energie w coś innego.
Od poniedziałku nie hejtuję Cyberpunka na ślizgawce.
Energię, którą poświęcałem na bycie nienawistnikiem przeniosłem do pracy w wolontariacie. Zamiast besztać jakąś mało ważną gierkę odnalazłem spokój ducha pomagając innym. Poza tym, odkąd przestałem źle pisać o grze, mam najszybszy od lat przyrost mięśni. Dziewczyna, w której podkochiwałem się od lat wczoraj napisała mi DM na insta, że chce się spotkać. Zacząłem inwestować na giełdzie i od poniedziałku odnotowuje ogromną hossę.
Nie heatujcie Cyberpunka.
Energię, którą poświęcałem na bycie nienawistnikiem przeniosłem do pracy w wolontariacie. Zamiast besztać jakąś mało ważną gierkę odnalazłem spokój ducha pomagając innym. Poza tym, odkąd przestałem źle pisać o grze, mam najszybszy od lat przyrost mięśni. Dziewczyna, w której podkochiwałem się od lat wczoraj napisała mi DM na insta, że chce się spotkać. Zacząłem inwestować na giełdzie i od poniedziałku odnotowuje ogromną hossę.
Nie heatujcie Cyberpunka.
niby tak, ale ten sam post mozna wkleic w dowolnym temacie na forum, np. w wątku o płycie VNM-a. Dobrze, że są negatywne głosy, CDP trzeba jebać za takie zagrania.FLoo pisze: ↑18 gru 2020, 13:32 Kurwa od 10 stron się niemal nie zesracie jaka to chujowa gra, w kółko te same posty powtarzane - ZRÓBCIE ZWROT I GRAJCIE W COS INNEGO.
kupienie sony i wyjebanie z ps4 cp uważam za dobry ruch microsoftu
- qualite_de_schizoide
Gdy coś takiego czytam to mi ręce opadają. Stary naprawdę nie widzisz tego jak Twoja logika jest pokrętna i błędna?

-
ksiazenieporzadek
No ale nie przesadzajcie, da się grać na ps4 pro. Jeszcze dwa patche, 5 hotfixów i fajna gierka będzie. Trzeba dać im trochę czasu, a wy byście chcieli wszystko od razu. Inne gierki też mają problemy, a wy przypierdalacie się tylko do CDPR, bo Polacy, co nie? Typowe polactwo tutaj się wylewa, chcecie żeby rodakom źle się działo.
Śmieszne w sumie, że najwięcej pierdolą o tej gierce osoby, które albo nie kupiły albo zrefundowały po godzinie gry 
A kto nie kupił a pierdoli?
- Rozpierdalator
ile za to i czy serio 200 leci czy ile?
Spoiler
bo mi się póki co najlepiej jeździ taksą Delamaina
150 wyciąga i spoko prowadzenie
Ostatnio zmieniony 18 gru 2020, 16:12 przez Rozpierdalator, łącznie zmieniany 1 raz.
a mnie śmieszy ta logika xDDDD
dobrze, że w końcu mam grę, bo teraz moje posty tu się liczą i ha tfu jebane gówno, zniżam ocenę do 6,5/10, nudne to i co rusz tak zabugowane, że mam dość wczytywania zapisów, bo jakiś gość, na którego mam kontrakt, po serii z pompy w korpus ląduje mi w teksturze schodów, gdzie wystaje mu tylko łeb, walisz mu z pięści i... zapada się pod nie strzelając do ciebie przez ścianę, nie trafiając cię tym a ty go ni chuj nie zabijesz XDDDDDDDDD
śmieszyło mnie jak oczyszczałem ulice z jakiegoś gangu i stanąłem za śmietnikiem, wyczekując aż po kolei podejdą i każdy przeciwnik przeskakiwał przez śmietnik xDDDD przez co tracili czas na wycelowanie we mnie i każdy dostał serię z pompy i poszedł lulu xDDDDDDD
death stranding jest w promocji, chyba kupię i może dam szansę cyberbugowi na przełomie luty/marzec
edit;
zapomniałem, że ten sam typ co mi się zbugował na schodach, to on początkowo stoi tam ze swoim ziomem i gadają, no i jak przy poprzednim podejściu zakradłem się do nich i jednemu skręciłem kark, to ten drugi, stojący pół metra dalej... GŁOWA MU WYBUCHŁA XD BODAJŻE, bo się nie przyglądałem, ale typ w sekundę UMARŁ OT TAK XDDDD
e2;
nie wiem czy tu linkowano wykopek, gdzie jest opisane jak bardzo redzi pocięli grę i rozpierdolili ją fabularnie... w sensie, spierdolili
https://www.wykop.pl/link/5854701/cyber ... eg-fabuly/
https://www.wykop.pl/link/5852837/fabul ... -dziurawy/
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Tl;dr
Dużo bugów XDDDDDDDDDDD
Dużo bugów XDDDDDDDDDDD
225 kafliRozpierdalator pisze: ↑18 gru 2020, 16:06ile za to i czy serio 200 leci czy ile?
Spoiler
bo mi się póki co najlepiej jeździ taksą Delamaina150 wyciąga i spoko prowadzenie
Nie sprawdzałem szczerze mówiąc, czy 200 leci, bo nie wyjechałem nim jeszcze na autostradę, ale moją wcześniejszą Quadrą, którą dostałem zupełnie za darmo, leciałem ponad 180, więc zakładam, że tym powinienem się rozpędzić jeszcze bardziej.
- Rozpierdalator
Dobra to pogram jeszcze żeby zdobyć tą Quadrę 
-
FÜRDIEGANG
ale fura piekna, a ja dopiero 60k mam xD no nic, bedzie trzeba pograc zanim opierdole te gre na olxie
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?