Było jakieś Q&A na insta Asfaltu z okazji premiery albumu, tam o ile dobrze pamiętam odpowiedział na pytanie o producencką, że chyba od kilku lat coś działa w tym zakresie
Kysys pisze: ↑21 sty 2021, 9:35
Warto podkreślić że płytą pokryła się złotem. Minął ponad miesiąc od premiery, a nie chce mi się w ogóle do niej wracać.
Rzeczywiście bitowo jest tutaj super, przyjemnie się słucha - taki klimatyczny album, mega mi siedzi podkład z epki z drugiego tracka "P.P.P. cz.2" piękny bit.
Kysys pisze: ↑21 sty 2021, 9:35
Warto podkreślić że płytą pokryła się złotem. Minął ponad miesiąc od premiery, a nie chce mi się w ogóle do niej wracać.
mi sie jej nie chce sprawdzic ;x
Sprawdziłem, przesłuchałem całą i uwierzyć nie mogłem, że jest tak szara, taka nijaka. No więc przesłuchałem jeszcze raz no i niestety taka jest.
Wyjebałem od razu, szkoda miejsca na dysku.
Dokładnie ta płyta nie ma żadnego mocnego akcentu do którego chce się wracać, jedynie momentami fajne biciwa Ostrego jak np. w singlu GOV czy NoLove przy okazji sampel w tym kawałku przypomniał mi o fantastycznym klasyku Spice 1 - Face Of Desperted Man
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Ostry do końca życia może wydawać najchujowsze płyty, a i tak pokryją się złotem, bo jest pewnie z 10k ludzi, którzy mają wszystkie, no i teraz przypał nie kupić tej kolejnej, jaka by nie była
Krynew pisze: ↑20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD