Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Zero zaskoczenia z Chelsea. Traca w tym sezonie komplet punktow w kazdym meczu z gorna polowka tabeli.
nie oglądam zbyt często meczów Chelsea, z reguły skróty, mógłby mi jakiś ich kibic napisać dlaczego Werner i Havertz tak słabo grają i dlaczego Werner gra na skrzydle?
- Cz4rny1337
- Moderator
Bo Frank doszedł do wniosku ze jak mały i szybki to skrzydło (grywal tam ale w roli bardziej centralnego napastnika tu mu każą grać jak odoi czy Pulisic), a Havertz ma 21 lat zmienił klub,
Ligę, dopiero co wyleczył covid i tez ustawiany jest dość głęboko (co nie zmienia faktu ze wyglada słabo, często za wolno podejmuje decyzje co kończy sie stratami)
Ligę, dopiero co wyleczył covid i tez ustawiany jest dość głęboko (co nie zmienia faktu ze wyglada słabo, często za wolno podejmuje decyzje co kończy sie stratami)

Wyjebali Bilica, mimo wszystko dziwna decyzja.
Na pewno wszystkim wyjdzie na dobre, w końcu w jego miejsce przyszła świeża krew nie przesiąknięta starymi nawykami
Spoiler
Sam Allardyce został nowym menedżerem West Bromwich Albion.
- scam_sakawa
I karuzela kręci się dalej.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
To tym bardziej życzę im spadku, Burnley też, wolałbym Sheffield od Fulham, ale tu nie widzę nadziei, a zwłaszcza że Fulham gra coraz lepiej.
Te czarne opaski to z jakiej okazji?
- the badman
- Artysta
Piękny pstryczek w nos w taktykę Jose, drugi po CP. Kocham, pozdrawiam
Ale co, Jose mial tam wejsc na boisko i pokazac jak trafic w bramke? Przeciez Bergwijn mial 2 setki i Kane 1. Nie trafili, zemscilo sie. Tu nie ma czego zarzucac Mourinho, bo mimo slabego posiadania pilki, to Tottenham stworzyl sobie w drugiej polowie wiecej 100% sytuacji. Zawiodla skutecznosc i tyle.
Jose Mourinho: “I told Jurgen that the best team lost and he disagreed.”
XD
XD
Cała wypowiedź
tzn. wiem że to tylko Mou, ale i tak xd
Po czym sprawdziłem statystykiPo meczu postawy swoich podopiecznych odniósł się trener Tottenhamu, José Mourinho.
- Powiedziałem mu po meczu, że przegrał lepszy zespół, ale on się z tym nie zgodził. To jego opina i nie zamierzam w to ingerować. Z jakiegoś powodu jestem od niego inny - powiedział.
- Mecz był pod naszą kontrolą. Czuję, że był to bardzo niezasłużony rezultat, ale to jest piłka nożna. W przerwie trochę zmieniliśmy ustawienie, ale cały czas to my byliśmy drużyną dominującą. Jestem dumny z moich graczy - dodał.
Spoiler

No ale np xg totenham miał lepszy, wiadomo, że to dość tendencyjna statystyka, ale mimo wszystko i mówię to jako fan 4renalu xd
https://understat.com/match/14563
https://understat.com/match/14563
No ta głowka Kane to chyba wbiła z 0.8 xG tak myśle xd
Liverpool wytworzył sobie sporo dobry sytuacji, często dochodzili do strzału ale kurwa te uderzenia były jakieś takie anemiczne i w bramkarza.
Wynik zasłużony mimo wszystko.
Liverpool wytworzył sobie sporo dobry sytuacji, często dochodzili do strzału ale kurwa te uderzenia były jakieś takie anemiczne i w bramkarza.
Wynik zasłużony mimo wszystko.
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Druga połowa dla Tottenhamu znacznie, przynajmniej pod względem takich setek. Imo rację ma kolega @imo i remis też byłby sprawiedliwy i liga byłaby ciekawsza.
Jaranko tym wczorajszym meczem, poziom najlepszych starć City-LFC.
Liverpool piłkarsko znacznie lepszy, ale Tottenham z planem na mecz. Spurs mieli z pozoru lepsze sytuacje, ale też dlatego, że jakość strzałów piłkarzy LFC kulała (Lloris z jakimś magnesem chyba) i to też trzeba wziąć pod uwagę.
Generalnie gdyby nie udało się wygrać to byłbym zawiedziony bo jednak jeśli chodzi o jakość to The Reds wypadli sporo lepiej, a to że proste środki mogły dać Kogutom pozytywny wynik to już inna sprawa. Gadanie Mou to oczywiście pierdololo, za które to w sumie go lubię.
Liverpool piłkarsko znacznie lepszy, ale Tottenham z planem na mecz. Spurs mieli z pozoru lepsze sytuacje, ale też dlatego, że jakość strzałów piłkarzy LFC kulała (Lloris z jakimś magnesem chyba) i to też trzeba wziąć pod uwagę.
Generalnie gdyby nie udało się wygrać to byłbym zawiedziony bo jednak jeśli chodzi o jakość to The Reds wypadli sporo lepiej, a to że proste środki mogły dać Kogutom pozytywny wynik to już inna sprawa. Gadanie Mou to oczywiście pierdololo, za które to w sumie go lubię.
rhys williams? lubię gościa. curtis też fajnie grał w pierwszej połowie, potem słabiej, ale wybaczam
trencik/firmino motm, nie spodziwałem się że tego drugiego w najbliższym czasie będzie za co wyróżniać i w sumie bardzo się cieszę, oby tak dalej bo bez joty ciężej bedzie
trencik/firmino motm, nie spodziwałem się że tego drugiego w najbliższym czasie będzie za co wyróżniać i w sumie bardzo się cieszę, oby tak dalej bo bez joty ciężej bedzie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Curtis to w ogóle mi imponuje tym jak pewnie się porusza z piłką, jaką ma kontrolę, szacenuk.
Również Pan Wijnaldum wczoraj szefował mocno, jak nie przedłużą mu tego kontraktu to będę normalnie smutny.
Co do varu to trochę beka, porównując do spalonych Liverpoolu zabierających im bramki w tym sezonie xd ale może jestem po prostu stronniczy.
Również Pan Wijnaldum wczoraj szefował mocno, jak nie przedłużą mu tego kontraktu to będę normalnie smutny.
Co do varu to trochę beka, porównując do spalonych Liverpoolu zabierających im bramki w tym sezonie xd ale może jestem po prostu stronniczy.