Pikers

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

onizuka

Re: Pikers

Post autor: onizuka »

jAg pisze: 14 gru 2020, 16:18 Raper z niego wybitny, ale to co pierdoli na swoim fb, to się nie da tego czytać. Długoletnie jaranie trawy chyba odcisnęło swoje piętno na mózgu.
typowo, raperom którzy w kółko powtarzają, że "mają wyjebane" dupa pęka najgłośniej gdy coś się wypomni
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

chuj mnie jego fb mnie jego fb smieszy muze ma nakurwiać dobrą a to robi i rozkurwia i o to chodzi a nie jakies social media dla pedałow
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

huj mnie kto kogo rucha co pisze jakie ma poglady i co na sobie nosi i tyle w temacie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

Ej no Gęsto to przecież hicior na miarę Kushu. No może trochę mniej, ale mimo wszystko hicior i takie słabe wyświetlania robi. Myślałem, że to jebnie. Chyba, że później się rozkręci licznik. Świetny jest ten traczek, tylko końcówka szamza mi nie siedzi.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Nie słuchałem tego kawałka i po twoim opisie poleciłem sprawdzić no i nie. Po prostu nie. To zdecydowanie nie ten kaliber hitu, a Szamz niestety pierdoli kawałek na tyle, że lepiej, żeby go nie było. Wydaje mi się, że trochę zbyt emocjonalnie do tego podszedłeś, dobry numer, ale daleko mu do topki Pikersa, jakim "Kush" niewątpliwie jest.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

nigdy nie zrozumiem tej gloryfikacji szamza
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Szamz jako producent git, jako raper nie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
czoppasoldado

Post autor: czoppasoldado »

Ej chłopaki szamz jest w kurwe stylowy, z tym literowaniem w gęsto na mieście jest B R U D NO albo nie ma nic za d a r m o jest zajebiste
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Jaayu pisze: 16 gru 2020, 19:05 nigdy nie zrozumiem tej gloryfikacji szamza
gość robi świeższe rzeczy niż 99% gówniaków w podziemiu, poza tym słychać że kuma trendy jakie sie obecnie dzieja za wielka woda
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

oldschool pisze: 16 gru 2020, 18:09 Po prostu nie. [...] Szamz niestety pierdoli kawałek
Sepleni w chuj, nie da się typa słuchać. Pikers cudowny, piękna fala kawałków.
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

nie no, ten szamz to jakieś nieporozumienie, pewnie dlatego nikt nie wraca do tego traczka po jednym odsłuchu
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
filipthekiddo

Post autor: filipthekiddo »

ja myśłałem, że jaranie sie szamzem to jakiś ślizgawkowy prank, a to chyba na serio
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

Mi tam siedzi ta zwrotka u Pikiego prócz okropnej, ohydnej końcówki. Innych jest linii nie słyszałem.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

szamz jest super, ale trzeba się przemóc
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

LuckyLuke pisze: 16 gru 2020, 17:55 Ej no Gęsto to przecież hicior na miarę Kushu. No może trochę mniej, ale mimo wszystko hicior i takie słabe wyświetlania robi. Myślałem, że to jebnie. Chyba, że później się rozkręci licznik. Świetny jest ten traczek, tylko końcówka szamza mi nie siedzi.
Beat idealny pod hicior, ale no gdyby na ficie był właśnie igi, zamiast zasmarkanego szamza, to by poszły wyświetlenia.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Szamz chujowy, wyciąłem go sobie bo Pikers dał zajebiście
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
moxxi

Post autor: moxxi »

Jasek pisze: 18 gru 2020, 23:21 szamz jest super, ale trzeba się przemóc
#cyberpunk
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

Gdybyście mieli komuś pokazać trzy kawałki łysego łba, które najlepiej oddadzą jego różnorodność i przekonają maćka i julkę do wydawania siana na hnn crew, to które by to były? Na moje to opus magnum "Tego nigdy dość", "Halo ziemia", bo w drugiej części kawałka, to tam się chore akcje dzieją z jego flow i to kwintesencja tego instagramera, ale nad trzecim mam zagwozdkę, bo nie wiem w co uderzyć, "Anakin"? "Federer"? "Znamy to"? "Znowu"? "Będzie coś z tego gówna"? Tyle pytań, tak mało odpowiedzi, a ja się nudzę w niedzielę i słucham łysego od dwóch godzin.
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

Nie rozumiem
Federer
Będzie coś z tego gówna
zwracam honor
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Kurwa z Pikersem to serio ciężko, bo on ma za dużo sztosów, ale ja bym dał:

Powiedz (mój ulubiony numer Pikiego, a co tam sie od 2:24 dzieje to w ogole :bowdown:
Federer
Jakaś zwrotka z numerów z Igim - albo z Pilota, albo ze Ścieżek, albo Jebany Trap

a co do trzeciego to bez kitu za duży wybór, myślałem też o "Będzie coś z tego gówna", "Pewnego dnia", "Znowu", "Super głowa", "Wróciłem", "Tarantula", "W polecanych", "Duze dziecko", "Kraft trap", "Białe myszki", "Nie przestajemy", "Lekarstwo", "Meandry", "Wczoraj" :lol: Ten pojeb ma zdecydoanie za dużo numerów ktore uwielbiam
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ