PRO8L3M

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
stratemirat

Re: PRO8L3M

Post autor: stratemirat »

Przeleciałem przez kawałki i w oczy rzucił się ZAIKS-friendly remix Ritz Carlton, niestety cieniutki
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

clockers pisze: 12 gru 2020, 17:56 chyba nie byłeś nigdy na PRO8L3Mie na żywo.
Akurat wyjątkowo byłem jak grali razem z Sokołem. Sokół wypadł lepiej i profesjonalniej. W ogóle problem miał grać pierwszy, ale się spóźnili, a sokół stwierdził, że nie będzie czekał więc odwrócili kolejność. Sokół pro od początku do końca, problem bardziej niechlujnie i chyba byli najebani.
Nedvved

Post autor: Nedvved »

iufo pisze: 12 gru 2020, 21:58 Jakby ktoś chciał obejrzeć:
https://yadi.sk/i/zkBHEfNmGTY4eA?fbclid ... jCWRJgfr8U

Steez taki grubcio się trochę zrobił.

Pro8l3m na żywo to sztos, no ale właśnie. Na żywo. Tutaj pomysł nawet spoko, ale to takie lizanie cukierka przez szybę.
To jest rip 1:1? Niektóre przejścia wyglądają imo jak jakieś pomyłki montażowe, ciężko mi uwierzyć że tak to poleciało. Oprócz tego trochę nuda, niewiele pomysłów się jakoś wybijało, a szkoda bo pracy raczej sporo było w to włożone.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

W której minucie Złomnik?

Poskakałem po kawałkach no i fajnie to zrobili, obejrzę kiedyś całość.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

kilka numerów super wyszło (Jak Disney, Rotterdam, Crash Test, 2040). Oskar leci sobie na raz wszystkie tracki (z malutką pomocą Steeza) i brzmi jak na płycie. to są kurwa skille.

spoko formuła, bo jest to coś pomiędzy koncertem na żywo, a jednym wielkim teledyskiem i chętniej do czegoś takiego będę wracał aniżeli do zwykłego koncertu z jakiegoś studia czy po prostu jednej lokacji, jednego ustawienia kamery itd.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

@iufo :bowdown:

Odpaliłem żeby zobaczyć jak to w ogóle wygląda, i lecąc "dobra to jeszcze tylko kolejny kawałek a resztę zobaczę kiedy indziej" 50 minut pierdolnęło w moment, props.
Denar

Post autor: Denar »

Jose pisze: 13 gru 2020, 8:49 W której minucie Złomnik?
Od 23:02
Jakiś grat akurat się pojawił to przyszedł zobaczyć :lol:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Przeskoczyłem po kawałkach i co w tym niby takiego kurwa wielkiego i SZTUKA? ty stoi albo jedzie i duka do mikrofonu, no kurwa chuj zwalon pod biurkiem.

a na łonie byłem na żywo nawet pare razy i było fajnie ale DVD obejrzałem raz i więcej nie będę bo rap na żywo z kąkutera to kurwa syf i twoje liczne iksde i emotki clockers tego nie zmienią, że to spierdolone
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

jezu, jak ty marudzisz, jakby zrobił to soulpete z bonsonem albo nie wiem kogo tam lubisz jeszcze, to klaskałbyś jajami, a że widzisz Oskara ze Steezem to się odpalasz jak aleksy, gdy widzi ksywkę Łona

tak jak mam przesyt ich kawałków, tak tutaj pchnęli trochę żyćka w koncertowo-teledyskową formułę, spoko sprawa i tyle, nie ma co drążyć
Awatar użytkownika
Bolo

No ale to nie jest koncert, przecież tam czuć że wokal był majstrowany w chuj a nie ściągany na żywca z majka, no co ty jose. Jakby to nie wiem zrobił sentino albo nie wiem kogo tam lubisz to byś mówił że to najlepsze co w życiu wyszło.

Ale jakie życie jose, stoją kurwa, rapuje a steez macha lampą jebaną, no zajebista świeżość.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

gods bidness pisze: 12 gru 2020, 22:55
clockers pisze: 12 gru 2020, 17:56 chyba nie byłeś nigdy na PRO8L3Mie na żywo.
Akurat wyjątkowo byłem jak grali razem z Sokołem. Sokół wypadł lepiej i profesjonalniej. W ogóle problem miał grać pierwszy, ale się spóźnili, a sokół stwierdził, że nie będzie czekał więc odwrócili kolejność. Sokół pro od początku do końca, problem bardziej niechlujnie i chyba byli najebani.
Musiałeś źle trafić, ja byłem dwa razy na problemach jak grali w Krakowie i w obu przypadkach profeska i ogień. :)
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

no nic dziwnego, przecież jakby pościągali wokal na żywca z tych różnych miejsc to zaraz byś płakał, że gówno niezmasterowane, ale przecież owiną w papierek i wezmą za to p i e n i ą ż k i
Awatar użytkownika
Bolo

No i oto mi chodzi ze to nie jest "koncert live" tylko DVD albo kurwa nie wiem co więc raczej nie porównywałbym tego do grania live (pomimo że i tak nie rozumiem spustów, że to jakieś zajebiste jest i przełomowe)
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
kapec

Dobra, teraz zacytuj gdzie w tym temacie było rzucone że to sztuka i coś przełomowego, bo chyba coś se kurwa uroiłeś.
Awatar użytkownika
Artazz

Post autor: Artazz »

Fajny nawet ten bit w remixie Ritz Carlton, może nie jest to poziom oryginału, ale fajnie by było, jakby ten remix oficjalnie wyszedł
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

ejj nie no ladnie to zrobili naprawde
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Denar

Post autor: Denar »

Mi PRO8L3M totalnie się przejadł ale to co zrobili tutaj jest naprawdę spoko.
Lepsze to niż praktykowane przez innych koncerty na DVD lub Pezet na HBO GO.
Czekam na dyskusję czy teatr telewizji puszczony na 19" to dalej sztuka XD
Awatar użytkownika
JKG

Post autor: JKG »

@iufo wywaliło linka, można prosić o reupload?
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
iufo

Post autor: iufo »

Niestety, nie pomogę. Link znalazłem gdzieś w necie, to nie był mój upload.

Przy okazji, dołączyłem do grupki fanclubu P83 na FB, bo chce tam sprzedać CD Art Brut 1. Zakładam, że zniknięcie tego video z netu to ich sprawka, bo widziałem że fani zapalczywie dyskutują czy oglądanie tego poza źródłem pierwotnym nosi znamiona piractwa ;)
A sama płytę AB1 chyba jednak wystawie na allegro czy coś, bo ta grupka to nie jest miejsce, w którym chciałbym przebywać, nawet w interesach...
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
Awatar użytkownika
kapec

JKG pisze: 14 gru 2020, 9:59 @iufo wywaliło linka, można prosić o reupload?
Ja to mam na dysku, 2.2GB. Tylko daj znać gdzie to wrzucić żeby nie spadło po minucie i żeby też nie wysyłało się z limitem 100kb/s, kompletnie się nie orientuję jakie serwisy/serwery się teraz nadają.
ODPOWIEDZ