Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Addicted

Re: Wini - rozmowy

Post autor: Addicted »

cloud pisze:ale kurwa gburowaty i smętny jest Wini, przy 40 minucie nie chcę mi się słuchać dalej.
Podbijam.

Coraz bardziej chujowy content, z całych odcinków to ogólnie jakieś jedynie przebłyski śmieszne i tyle. Poza tym w rozmowie z Wuwuniem widać że Wini jest bucem i robi to dosłownie dla pieniędzy i gówno by ojebal za szmal, a Wuwunio jest zajawkowiczem i robi to dla hajsu również, ale też dla zabawy i melanzowania z ludźmi na zlotach itd.

Przepaść między jednym a drugim.
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

cloud pisze: 11 gru 2020, 20:58 ale kurwa gburowaty i smętny jest Wini, przy 40 minucie nie chcę mi się słuchać dalej.
+1, Wuwunio widać że otwarty i chętny na bajerę ale ten odpychający i ucinający wszystko Wini :what: szkoda, trochę zmarnowany potencjał na dobrą rozmowę

No i props dla Wuwunia za te zloty i kontakt z patronami, sprawia wrażenie że naprawdę mega jara się tym co robi.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2020, 21:23 przez Clay, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Wini lubi pogadać jak ma gościa z którym się lubi i zna, jak robi rozmowę z kimś kogo fani chcieli to po prostu odwala robote :( albo po prostu Winicjusz nie miał nastroju bo to humorzasty typ
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

Wuwuniu jest mistrzem wchodzenia w zdanie i męczy to okrutnie przy jakiejkolwiek rozmowie, w której uczestniczy.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

no tak, bo Winicjusz nigdy nikomu nie wszedł w zdanie
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

Jestem po odsłuchu i oprócz tego co juz napisaliscie to dodam jeszcze że w tej rozmowie może z 5-10% to byly pytania zahaczające o twórczosc marcina.
ciężko mi sie winiego slucha ale to juz od jakiegos czasu, obejrzalem w sumie tylko ze względu na wuwunia. W ogóle mam wrażenie że wini gadał przez 70% czasu, w sumie więcej sie o nim dowiedzialem niż o gościu(ale może to na tym polega poniekąd formuła tej rozmowy)
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

jakos odkad wini uznal ze z youtube bedzie sie utrzymywal a nie nagrywal dla zajawki to nie da sie go ogladac/sluchac
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Przy takim gościu jak Wuwunio wychodzi dobitnie, że Wini to nie żaden sympatyczny grubasek tylko zadufany w sobie buc
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

Aka M

Post autor: Aka M »

I co na to paluch?
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

no ogolnie Wini poprosil Palucha zeby juz nie chrzcil dzieci,a ten sie zgodzil
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Widać, że on jest smutnym w chuj, sfrustrowanym typem, nawet jeśli tego specjalnie nie ukrywa, to jednak bardziej niż w samym przyznaniu się, bardziej się to objawia właśnie w tej bufonadzie. Przychodzi taki Wuwunio, który jest zawsze wesoły i wszystkich lubi jak golden retriever, to Wini bardzo się stara pokazać jak on to nie jest skromny i jak bardzo siebie kocha, jak go dziwi, że ktoś może nie chcieć ulicy własnego imienia, że fałszywa skromność, jak to wszyscy go powinni całować po dupie, bo jest legendą Szczecina i to on zbudował cały Szczecin i gdyby nie on, to Szczecina by nie było, jak to jego muzyka jest wspaniała i jak to ją ubóstwia (patrzcie jaki jestem nieskromny HA HA HA!). Przydałaby mu się jakaś psychoterapia i praca nad sobą, to może i waga by zeszła.
Aka M

Ale się paluch spiął przy momencie gdy Wini zapytał się o Szpaka :lol:
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

@Aka M w której minucie
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

Wcale sie nie spią tylko ucią temat Za to akurat props ze nie wywleka brudów publicznie
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

nie wiem czemu, ale zamiast szpaka zrozumiałem multiego, cofam pytanie
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Aka M

1:03:29 miał czas żeby temat ładnie kurwa zamknąć, to zachował się jak pizda i się zbulwersował
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

imo sie nie zbulwersowal, tylko po prostu mu szkoda, ze Szpaku odszedl, bo zburzylo mu to troche wizje BORu z racji tego, ze on widzi siebie jako wielkiego bielika amerykanskiego, ktory symbolizuje imperium i ktore przez ta sytuacje ucierpialo wizerunkowo i zamiast ciagle o tym rozmyslac woli dzialac dalej
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Z Paluchem z kolei spoko, luźna gadka, a sam Paluch wydaje się spoko typem, mimo że rap jego mnie męczy przez nic nie wnoszące teksty i agresywne flow. Często tak jest z tymi raperami, że jak się wydają spoko ludźmi, to często rap robią chujowy, a ci od dobrego rapu z kolei są na co dzień pojebani.
Aka M

Nie wiem, dla mnie ten typ z deka ma coś z głową i nie przyjmuje w żaden sposób krytyki. Kiedyś na fanpage podałem mu 10 argumentów, odnośnie tego co sprzedaje, jakości gramatury itp. i że nichuja koszulka za 200zł z najchujowszą gramaturą i małym znaczkiem ( który był w chuj paskudny ) nie jest adekwatna do ceny. Jak znajdę post to podrzucę bo beka w chuj była xd Gościu się spiął, jakbym mu prawa zabrał do tego :lol:
ODPOWIEDZ