co do walk to też mi się średnio strzela, ale i tak wolę się skradać i póki co tak załatwiam większość spraw, raz się trafił boss, którego nie mogłem załatwić znienacka, to pizda ogień granaty karabiny
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Dill pisze: ↑11 gru 2020, 0:51
Jak na PC wam chodzi? Nie jakimś dojebanym tylko takim niezłym kompie, powiedzmy trzyletnim na medium ustawieniach? Daje radę, czy tnie?
Trochę zbyt ogólne pytanie, dla jednego odpada granie 30fps, innemu nie przeszkadza, tak samo z niezłym kompem, ale żeby jakoś Ci nakreślić wymagania/optymalizację to u mnie na składanym ze 2 lata temu za +-3k (GF GTX 1660, i5 9400F, 16gb ddr4, ssd) w pierwszej akcji po samouczku na 1080p i Spoiler
mam 50-55 fps, zobaczymy co będzie w night city. Samymi ustawieniami się nie bawiłem, podwyższyłem parę opcji ze standardowych
e: w mieście podczas pościgi szczelaniny skurwysyny spada do 40-50
Po tym co wyczytałem, myślałem że będzie gorzej. Jak do tej pory jakiekolwiek bugi zauważyłem tylko na początku gry - głównie wizualne typu: fruwający papieros obok głowy osoby. Raz zdarzyła mi się akcja z wejściem do samochodu i niemożności zrobienia czegokolwiek. Tak do teraz (12h) nic a nic. Jest dobrze. (PC)
Właśnie aktualizowałem całkiem niedawno i myślałem że z nimi wszystko spoko, okazało się że nowe wyszły 3 grudnia, teraz bangla, hejt odłożony w czasie
No tak po prawdzie to jest to prawie jedyny widoczny błąd u mnie po jakichś sześciu godzinach rozgrywki (no może jeszcze jakiś tam wiszący NPC w prologu i kilka razy info przedmiotu zostające w HUBie do czasu najechania myszką na inny przedmiot), dzięki za info o tych sterownikach nowych, a też właśnie całkiem niedawno aktualizowałem
No rozpierdolony ten CP2077 totalnie, grać się nie da
Kurwa pierdolicie, że gra zabugowana w chuj. Przegrałem kilka godzina, no i była jedna sytuacja, że mi wyjebało crasha w grze, ale dalej żadnych bugów. Wodotrysków po PS4 się nie spodziewałem, no ale nie oczekiwałem tego, no ale dobór muzyki to jest jakiś wyższy poziom. Nie pamiętam kiedy w grze muzyka tak pasowała do scen/otoczki itd. A i nie wyczekiwałem jakoś masakrycznie tej premiery i nie wiedziałem czy mi podejdzie, jak na razie jest ok jak dalej będzie nie wiem.
Ktoś gadał że CD Projekt RED przejebał sobie sprawę, bo przy Wiedźminie 3 dawali jakieś darmowe duże DLC. Nie śledziłem tematu, no ale otwieram pudełko i tutaj też dali informację, że będą darmowe DLCki. I jeszcze przypominam, że Wiesiek maksymalnie zyskał dzięki dodatkom fabularnym (Serce z kamienia <3), więc no może warto poczekać niż skazywać ich na wielką porażkę.
Przypierdolka do recenzentów to już osobny wątek. Przegrajcie w grę tyle co oni i wtedy oceniajcie, przecież to że gracze kilka godzin po premierze źle się wypowiadają to jest jakiś absurd. Może trochę ochłońcie i wtedy oceniajcie. Druga sprawa praktycznie wszyscy się przypierniczali o bugi. A znając życie recenzenci mają dużo częściej dostęp do wersji zabugowanych/przedpremierowych więc też mają inne na nie wyczulenie.
ja gram na ps5 i drobne wizualne bugi mi nie przeszkadzają, nie wpływa to na rozgrywkę w znaczący sposób. Raz mi się cała gra scrashowała, a raz musiałem wczytać save'a bo nie mogłem przejść dalej w queście.
przecież tu nawet nie chodzi o jakieś śmieszne bugi tylko stałe 15 fps w porywach do 25 na ps4 fat i slim, gra się wypierdala co kilka minut i jest też duża szansa, że odpalisz grę bez dźwięku, kumpel wczoraj walczył z tym chujostwem cały dzień
przecież tu nawet nie chodzi o śmieszne bugi ani stale 15 fps (no ale nie oszukujmy się, chodzi o to w chuj) tylko też o to, że ta gra to festiwal niespełnionych obietnic
Ty no Sienki ja sam nie grałem, więc pierdolił nie będę, ale na yt są filmy testy i porównania ludzi, którzy znają się na rzeczy i liczniki jasno pokazują, że na PS4 ta gra ma 20-30 fps. Jeśli Tobie odpowiada to, że gra po prostu działa to spoko.
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07
wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13
Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak