Sentino
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Sentino
Sentino puszczaj coś nowego proszę. Pokazałem twoje kawałki mojemu koledze od chleba i chłop teraz na okrągło słucha ostatnich 3 perełek po polsku, no ale ogólnie jak ta patrzę po otoczeniu to fajnie ludzie głowy otwierają na nową muzykę 
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Też bardziej obstawiam Taco niż Sokoła.
no tak, szczególnie po tym jak go Sentino w 2015 roku nazwał cytując glamrap "Heminggej"
Co do featuringu pierwszy do głowy wpadł mi Sokół, jeśli chodzi o Taco podsyłam screena z glamrapu sprzed paru lat. Jednak, na którymś z ostatnich strimów Sebek pozytywnie wypowiadał się na temat Taco.

scyzoryk bo tam na piwnicy slgwc to wszyscy ze tylko sentino
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
ja pierdole i wy jeden ziomal z drugim ziomalem tutaj ziomal za ziomalem po studiach na uniwersytecie co jak hogwart wyglada jestescie niektorzy i nie rozkminiacie nic a nic a ja co mam wyjebane nie slucham go i skonczylem zawodowke wchodze rozkminiam go jak w11 i rzucam proroctwo izaakowe ze ten chlop moze co najwyzej w polsce zrobic kawalek z bedoesem
niby ta a niby nie ale wkurwe pol forumka czeka na takiego sprytnego belmondziaka x sentino i ze niby nikt sie nie jara ale sie jarajo i jesli by wpadl taki nuemerek to kutasy ogolone i gore postawione ale chuj z tym ja spaslak ulaniec jestem a chce te anobinanodle napierdalac jak ty i byc bykiem,dziekiem takim duzym ze niby dobrze ci wrozy ale plecy 2 metra kurwa panie mow cos pan co mam jesc na sniadanie ananbole?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- yungXpaproch
-
ksiazenieporzadek
Bałagane wyśmiewał taco w zwrotce a jakoś nie przeszkodziło mu to w nagrywaniu potem z nim9Crespo5 pisze:no tak, szczególnie po tym jak go Sentino w 2015 roku nazwał cytując glamrap "Heminggej"
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Proszę bardzo: w 2015 roku na ślizgu ludzie na serio rozkminiali, czy Sentino zastrzeli Palucha, obecnie sprawy pozamuzyczne są o wiele mniej istotnym elementem jego działalności. Ponadto słuchacze i środowisko traktują go z o wiele większym pobłażaniem i nie mógłby sobie pozwolić na pogardzenie sojuszem z takim taco, który w 2015 jeszcze nie wyprzedawał narodowego
ktos poratuje snippet ktore byly 2 dni temu pliska
Sokół, Quebo i Mata nawijający Tabu

Wrzuciłem na yt
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111