Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Moderator: con shonery
-
ksiazenieporzadek
Re: Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Jak ktoś chce potestować to kupuje na gogu / steamie i potem robi zwrot jak mu się nie spodoba.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
po huj oni to wydawali na te stare graty
MMMM 2010 rok wita, oprawa graficzna kaplica w chuj, design chujowy i paskudny. Dziwne, że można tak spierdolić futurystyczny klimat, najłatwiejszy temat, a tak spierdolili robotę koncertowo. Zawód mocno, szkoda bo pewnie noty Cdp spadną po tej gierce i oczekiwania na następne produkcje już nie będą jak na punka czy wcześniej wiedźmina. Chuj, może jakoś odrobią i coś lepszego wymyślą, za parę lat, oby.
- checollada
Przeczytałem trochę komentarzy pod tweetem CD projekt o 8 milionach preorderów. Trochę przykro, że jest tyle głosów typy ”czego się spodziewałeś po 7 letnim sprzęcie?” odnośnie gry na PS4. No nie wiem, może spodziewałem się tego, ze płacąc prawie 3 stówki za produkt, dostanę coś w co będzie dało się grać normalnie. Na tak małe grono użytkowników piszących w tym temacie, już dwie osoby grające na PS4 napisały, ze nie mogą ukończyć questa, bo wywala błędy. Na youtubie obejrzałem z ciekawości benchnamarki, podczas strzelania i ogólnej akcji spadki do 15 fpsow. Rozumiem, ze gra nie będzie wyglądać jak na PCtach nawet na mid, ze tekstury będą mniej szczegółowe i będzie mniej ludzi na ulicach, ale nie wytrzymam takich dropów wydajności, co to za frajda z gry
Może trochę bóldupie, ale chciałem wydać dzisiaj na to swój kwit i wsiąknąć w ten świat na całego, a okazuje sie, ze jak kupie swoją wersje to nie wiadomo czy pogram w to w ogóle, a jak pogram to nie wiadomo czy nie będę kurwic na chujowa wydajność. Tyle czekania, pozdro i fajnie ze są ludzie którzy sobie grają elegancko
Może trochę bóldupie, ale chciałem wydać dzisiaj na to swój kwit i wsiąknąć w ten świat na całego, a okazuje sie, ze jak kupie swoją wersje to nie wiadomo czy pogram w to w ogóle, a jak pogram to nie wiadomo czy nie będę kurwic na chujowa wydajność. Tyle czekania, pozdro i fajnie ze są ludzie którzy sobie grają elegancko
^ jebać tych piesków, serio nie wiem skąd to się bierze, patriotyzm po prostu? czy może próba poprawienia sobie ego, że ktoś inny gra na starszej platformie? CDP niestety dał dupy, i niezbyt mnie to cieszy, bardziej smuci, bo gra miała (ma) zajebisty potencjał, tylko najpewniej na wskutek chujowego managementu przestrzelili termin wydania. Gdyby to doszlifowali i zoptymalizowali przez kolejne pół roku, sytuacja byłaby zupełnie inna.
ja dostanę z pracy kluczyk najprawdopodobniej, i obadam, ale jakoś niespieszno mi grać w pierwszą wersję zupełnie
ja dostanę z pracy kluczyk najprawdopodobniej, i obadam, ale jakoś niespieszno mi grać w pierwszą wersję zupełnie
- Rozpierdalator
No to akurat prawda. Jakby ktoś marudził że mu klatki spadają (takie GTA 4 działało w 25fps na X360 i był dramat ale jakoś się grało) na starszej konsoli no to sorka mordix ale nie wymagaj za dużo, ale jak Wam na tych plejkach wywala grę to bez beki współczuję i tutaj CDP zjebał.
- Cz4rny1337
- Moderator
- Cz4rny1337
- Moderator
Poza tym co to za pierodlenie, gra była promowana i reklamowana na obecna generacje, tworzona na obecna generacje i z myślą o niej (bo nowej generacji sprzedało się zbyt mało żeby to się opłacało) wiec wielcy Redzi utrzymują w tajemnicy jak zjebali żebyś czasami jeden z drugim się nie rozmyślił
Jakby to zrobiło ubi albo ea to gowno lało by się hektolitrami
Ta gra nie ma nawet wersji na next geny, nie ma mechanik które zadziałały by tylko na next genach (jak np ratchet) i na dodatek wizualnie nie wyciska wszystkiego z konsol bo są ładniejsze gry (chociaż musiałbym zobaczyć na żywo)
Najbardziej chujowe zagranie marketingowe ever
Btw nikt mi nie wmówi ze chcieli super next gen gierkę i osrac sprzedaż na konsole która w zasadzie stanowi największy kawałek tortu
Jakby to zrobiło ubi albo ea to gowno lało by się hektolitrami
Ta gra nie ma nawet wersji na next geny, nie ma mechanik które zadziałały by tylko na next genach (jak np ratchet) i na dodatek wizualnie nie wyciska wszystkiego z konsol bo są ładniejsze gry (chociaż musiałbym zobaczyć na żywo)
Najbardziej chujowe zagranie marketingowe ever
Btw nikt mi nie wmówi ze chcieli super next gen gierkę i osrac sprzedaż na konsole która w zasadzie stanowi największy kawałek tortu

-
genocidegeneral
minispoiler
Spoiler
Delamain artykułujący numer zgłoszenia to jakiś ślizgowy easter egg? xd
-
FÜRDIEGANG
Przeciez ta gra na xbox os wyglada jak gowno jebane XDD co jest
jak bym w mass effecta 3 gral
jak bym w mass effecta 3 gral
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
no ta gra przeciez glownie wychodzila na pc i ps4/xboxone. spadki spadkami, ale 2z3 sprzetow na ktore ta gierka byla zapowiedziana i produkowana dziala chujowo. wersja na ps5 czyms sie rozni od ps4? poza tym ze dziala ofcRozpierdalator pisze: ↑10 gru 2020, 18:01 No to akurat prawda. Jakby ktoś marudził że mu klatki spadają (takie GTA 4 działało w 25fps na X360 i był dramat ale jakoś się grało) na starszej konsoli no to sorka mordix ale nie wymagaj za dużo, ale jak Wam na tych plejkach wywala grę to bez beki współczuję i tutaj CDP zjebał.
czekam jeszcze na opinie kogos odnosnie ps4pro
Na PC przecież też jest chujnia i wymagania zalecane nijak się mają do tego jak gra chodzi naprawdę. Recenzenci sobie grają na karcie graficznej co wyszła miesiąc temu to im działa, ale już na takim 1060 nawet na średnich/low gra była daleka od płynności. I to zanim wyszedłem na miasto. HATFU
Jeśli zamówiłem grę przez internet z rtv agd i ją rozfoliuje, to bez problemu przyjmą zwrot?
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
z tego co wiem, to teraz wszędzie przepisowo masz 14 dni na odstąpienie od umowy
Tak wiem, ale czy produkt może być rozfoliowany
nie jednak nie
Gry, programy komputerowe, karty pamięci, które są sprzedawane w zapieczętowanych opakowaniach, mogą być wymienione lub zwrócone jeśli opakowanie nie zostało otwarte
https://www.euro.com.pl/cms/zakupy-bez-obaw.bhtml
Gry, programy komputerowe, karty pamięci, które są sprzedawane w zapieczętowanych opakowaniach, mogą być wymienione lub zwrócone jeśli opakowanie nie zostało otwarte
https://www.euro.com.pl/cms/zakupy-bez-obaw.bhtml
też pojebane, a co jak płyta w środku okaże się być porysowana, albo po prostu zjebana?
jeszcze jeden minus kupowania w pudłach w 2020
I teraz Chuj wie czy zwrócić towar nie rozpakowany skoro produkt bubel czy zostawić i mieć nadzieję, że za kilka tygodni patch wszystko naprawi.
A w przyszłym tygodniu zaczynam urlop 2 tygodniowy
A w przyszłym tygodniu zaczynam urlop 2 tygodniowy
Ostatnio zmieniony 10 gru 2020, 18:35 przez Dancio, łącznie zmieniany 1 raz.