@Blazfm zainwestuj se w lepszy internet na moich przedmieściach xD
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
What Can i say... w takim przypadku zawsze lepiej najpierw zainstalować z płyty w potem pobrać łatkę a nie cisnąć dwie rzeczy na raz. No i upewnij się ze żadna gierka ci nie działa w tle bo tez wpływa na transfer cnie.
Oczywiście że posty z poprzedniej strony mają rację. Jebać to wydawniczo-recenzenckie bagienko, gdzie uwiązani współpracami i pozycją pre-release exclusivów dziennikarze dostają jakieś ochłapy (nom przejdźcie sobie gre ALE TEGO I TEGO NIE RÓB ach no i na konsole też nie dostaniecie bo nie) i mimo mniej lub bardziej jawnego wymieniania licznych bugów i regularnych wypierdolek gry do pulpitu (to nie jest 'drobny' błąd tylko kurwa krytyczny, więc nie przyjmuję do głowy argumentów w stylu 'mi nie przeszkadza, załadowałem sobie spowrotem rach ciach i można grać dalej:):)') dają jakieś 9/10, bo uwaga OBIECALI ŻE NIEDŁUGO POPRAWIĄ.
Przecież to jest jakaś beka. Rzetelny i profesjonalny recenzent (a przede wszystkim niezależny) włożyłby do napędu cd jaki dostał, powiedział co widzi na ekranie i czy mu się podoba, a na skamlające głosy 'ALE TEGO NIE BĘDZIE NIEDŁUGO!1' ziewnął, że no spoko, ale on ma to nadal, więc ocenia sytuację faktyczną dostępną w grze oznaczonej złotym statusem gotowego produktu (po dwóch obsuwach w końcowym procesie, dodajmy). Tymczasem kółko wzajemnej adoracji klaszcze w dłonie niemal wyobrażając se tę grę po swojemu, bo tak trzeba nazwać sytuację, gdzie na ekranie jest obraz xyz, a recenzent stwierdza, że łaskawie nie będzie brał tego pod uwagę, bo na pewno poprawią;);) No i chuj, dla mnie nadal byłoby to 7/10, a jak chcecie ponownego review to odezwijcie się za rok wydając rozszerzoną edycję czy coś tam, to pogadamy znowu i ewentualnie podniesiemy ocenę.
Te postacie lewitujące na rolkach, nieśmiertelni policjanci wypierdalający się na prostym chodniku, NPC mający popchnąć dialog do których nie da się zagadać albo przejeżdżanie przez całe budynki to są błędy, o których TVGry robiłyby całe kurwa kompilacje wylewów i Hed wpierdalałby popcorn pytając czy to nowy The Elder Scrolls, tymczasem połowa ich ostatniego live'a to "mi nie przeszkadzało:) da się obejść jak nie patrzysz na niego:) wystarczy załadować save i problem znika:)". Dosłownie kurwa, Jordan od drugiej misji nie mógł przełączyć się podczas jazdy do kamery trzecioosobowej którą jak sam stwierdził preferuje, ale zaznaczył, że wystarczy odprawić taniec deszczu, skakać na jednej nodze i splunąć za lewę ramię zapisać grę, ponownie wczytać, wysiąść i wsiąść i wszystko działa. Taki detal, nom!:)
No co tu dużo gadać, fajna gierka fajna, ja wiem że CDPR ma genialnych reżyserów, potrafi świetnie prowadzić historię, budować klimat i całe te, ale będąc zdrowym na umyśle i niezależnym człowiekiem t r z e b a przyznać, że towar pojawił się na półkach o te kilka miesięcy za wcześnie, w ogóle sam ten pomysł łatki, która kurwa nadpisuje niemal całą zawartość gry oceniając po wadze to jakaś gruba beka i chyba podpierdolili patent od Kanye Westa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ściąga mi się łatka, więc jeszcze nie odpaliłem, ale przejrzałem reddita i koledzy sugeruję Wam wyłączyć Chromatic Aberration, Film Grain i Motion Blur i ustawić ustawienia kontrolera w tym stylu: Spoiler
Outer Dead Zone - 0.90
Inner Dead Zone - 0.05
Horizontal Sensitivity - 13
Vertical Sensitivity - 11
Zoom Sensitivity Reduction - 1
Response Curve - Recommended
Horizontal Turning Bonus - 0.80
Vertical Turning Bonus - 0.40
Turning Ramp-up time - 0
Turning Delay - 0
Horizontal Turning (ADS) - 0
Vertical Turning (ADS) - 0
Turning Ramp-up time (ADS) - 0
Turning Delay (ADS) - 0
i ktoś tam jeszcze pisał, że zmiana Cascaded Shadows Resolution z high na medium pomogła w chuj
XDDDDDDDDDDDDD drugi fallout 4 i no mans sky, ale można to było podejrzewać wraz z dwudziestym piątym przesunięciem premiery
po co w ogóle kupować preordery? dlaczego ktoś to jeszcze robi?