Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Wleciały(i wyleciały) digitale na Media Expert chwilę temu. Być może przy odświeżaniu skapnie jakiś zrzut z nieopłaconego koszyka:
https://www.mediaexpert.pl/gaming/plays ... s5-digital
https://www.mediaexpert.pl/gaming/plays ... s5-digital
-
ksiazenieporzadek
zamówiłem w zestawie, jak nie uda mi się sprzedać to walnę zwrot w 14 dni 
Lol kto to kupuje XDDD Zaciekawiłeś mnie tematem resellu @ksiazenieporzadek
Zapomniałeś dopisać zestaw warty 3.7 koła. Czego się ludzie plują do nich, to nie rozumiem
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- Cz4rny1337
- Moderator
no ale oni go nawet nie maja, ludzie dostaja maile, ze brak towaru i chuj

-
ksiazenieporzadek
konsola z dwoma padami za 3,8-3,9k pójdzie od ręki. valhalla to 180zł, immortals 150zł, watch dogs 120zł. Kamera za 200zł pójdzie luzem. Razem wychodzi z 4,5k, licząc prowizję wychodzi około 800zł na plusie. A jeżeli konsoli w 14 dni nie sprzedam no to darmowy zwrot w rtv walę i jedyne co straicłem, to że zamroziłem sobie 3600zł z karty kredytowej bez żadnych kosztów.
To sobie zobaczcie na Twittera jak zwierzęta się plują do sklepu.
WYDAŁEM U WAS 10K W TYM MIESIĄCU, POWINIENEM MIEĆ PIERWSZEŃSTWO
JAK ŚMIECIE ZESTAW SPRZEDAWAĆ Z 3 GRAMI, KAMERĄ I PADEM!!!!111
WYDAŁEM U WAS 10K W TYM MIESIĄCU, POWINIENEM MIEĆ PIERWSZEŃSTWO
JAK ŚMIECIE ZESTAW SPRZEDAWAĆ Z 3 GRAMI, KAMERĄ I PADEM!!!!111
- Cz4rny1337
- Moderator
jestem na infolinii z euro, nie maja konsol, zamówienie z 13:42, walą w chuja ze nie moga zmienic formy platnosci na pobranie, tylko mam BLIKiem placic jak wybralem, wywalczylem zmiane na przelew tradycyjny w terminie 7 dni od momentu kiedy poinformowuja mnie ze maja moja konsole

Podbijam @ksiazenieporzadek . Też pobrałem (resell is not a crime) a ponadto uważam, że Euro mądrze to rozegrało. Jakby rozdzielić ten zestaw na pojedyncze itemy w ich sklepie, to bundle wychodzi 30 zł drożej - cena więc tam sama. Oczywiście - nie każdy potrzebuje/chcę drugiego pada, kamerkę i akurat te dwie gry, ale jeżeli chcę konsolę dla siebie, to na luzie może ją pobrać jak człowiek bez małpowania i czatowania na zapchanych serwerach a dodatkowe itemy łatwo upłynnić. A i resellerzy(wedle "rozpiski" księcia) powinni być zadowoleni jeżeli chce im się bawić.
slabiutki ten zestaw. Zbedne graty, ktorych pelno na rynku i trzeba bylo wyczyscic troszeczke magazyny
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Cz4rny1337
- Moderator
szczegolnie ze sa to 3 gry ktore mialy premiere w ciagu ostatniego miesiaca, kamera ktora miala chyba premiera razem z PS5 i kurwa drugi pad do PS5 co Ty dajesz morda

Mam wrażenie, że najbardziej oburzone są osoby, które miały odłożone równo 2300 zł na konsolę i wydanie 3700 ich przerosło oraz resellerzy, którzy nie wiedzieli co się dzieje jak zobaczyli 3700 i zaczęli pisać, że na Allegro można za 3k kupić z napędem xDDDDDDDDDDD
chodzi mi o to, ze z perspektywy osoby zainteresowanej zakupem konsolki dla siebie, jest to slabiutki zestaw i obejmuje rzeczy, ktore nie sa warte tej ceny. Legion ludzie refunduja, Valhalla jest grywalna i spoko, a o tej trzeciej grze to sie dowiedzialem dopiero z tego zestawu. No i patrzac z tej perspektywy, gdybym mial zostawic plejaka dla siebie to wyszloby mi jakies 3k za sama konsole z dodatkowym pademCz4rny1337 pisze: ↑10 gru 2020, 14:10 szczegolnie ze sa to 3 gry ktore mialy premiere w ciagu ostatniego miesiaca, kamera ktora miala chyba premiera razem z PS5 i kurwa drugi pad do PS5 co Ty dajesz morda
oczywiscie gdyby wrzucili w tej cenie zestaw PS5 + pad + Valhalla + Spiderman + Cyberpunk to wzialbym. Teraz tez mialem palec na koszyku, ale nie chcialem mrozic kasy, bo jest OLED elegancki na promce
jesli resellujecie bundle to zycze jak najwyzszych ofert, bo sama konsola lata po ponad 3k
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Cz4rny1337
- Moderator
Szanowny Kliencie, z powodu wyczerpania zapasu magazynowego, Twoje zamowienie niestety nie moze zostac zrealizowane. Mozemy jednak zaproponowac Ci konsole PS5 w innym zestawie. W tym celu bardzo prosimy o przekazanie nam informacji na adres [email protected] i w tresci wiadomosci wpisanie numeru swojego zamowienia. Nasi Konsultanci skontaktuja sie z Toba w celu przedstawienia oferty. Bardzo przepraszamy za niedogodnosci.

No to skoro „mogą Ci zaproponować konsole w innym zestawie” logiczne wynika, że samą w sobie PS5 mają na stanie a problem stanowią inne elementy tego bundle. Chyba, że nie umieją poprawnie sformułować myśli. Jeżeli tak to bailando - najlepiej napisz, że nie obrazisz się na gołą wersję konsoli z odpowiednim zwrotem za elementy, które są wyczerpane na stanie magazynowym
U mnie zamówienie złożone ale bez żadnego maila z potwierdzeniem czy anulowaniem - jedynie kasa ściągnięta z konta.
- Cz4rny1337
- Moderator
Już brechtalen ze powiększa zestaw o płytę indukcyjna, trzy lodówki, sokowirówkę i telewizor Sony 80 cali

https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox- ... 9722170212
tu xboxa sprzedają, legitny sklep allegro więc chyba normalna opcja
tu xboxa sprzedają, legitny sklep allegro więc chyba normalna opcja
Dobrze wam tak