Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Przede wszystkim dobrej zabawy 
Stano co się kurwa skompromitował tym ciągłym gadaniem że nawet z 6 miejsca mamy pewne baraże i chuj 
Gorszy dzień ma chłopina
hahah chyba polak wjechał u kolegi
trójkąt bermudzki wola mokotów
To jest niebywałe, żeby typ nakurwiający te wszystkie eeeeee, yyyyyy i tak słabo znający się na piłce ma tak wysoką pozycję w piłkarskim dziennikarstwie.
Apropopopo nie znających się na piłce to oglądam sobie co tydzień skróty po meczach LM na polsatsport.pl i już od dawna nie było Marcina Feddka. Czyżby Polsat wyjebał tego marniaka? Twittera też skasował, bo dostawał duży pocisk, że nawet piłkarzy Liverpoolu dobrze nie zna, a im kibicuje.
Chociaż patrząc na to kto nadal komentuje w Polsacie to wątpię, że się go pozbyli, może wziął macierzyński albo coś.
Chociaż patrząc na to kto nadal komentuje w Polsacie to wątpię, że się go pozbyli, może wziął macierzyński albo coś.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Pol jest pocieszna maskotka, coś jak Kononowicz, dlatego każdy mu wybacza brak wiedzy, nieznajomość absolutnych podstaw ortografii (w czasach przed autokorekta na swoim blogu robił błędy z początku podstawówki), nieznajomość podstaw angielskiego, nieumiejętność przyznania się do błędu itd
poza tym jest mimo wszystko jednym z pionierów polskiego dziennikarstwa internetowego i ma kupę doświadczenia w tej kwestii, także akurat jego pozycja wcale mnie nie dziwi.
a co do Kołtonia to ja jestem ciekaw, kim są kurwa Ci ludzie, co go na serio oglądają i wczuci wdają się z nim w dyskusje na czacie, przecież to jest tak niebywały kasztan, że jakakolwiek fanbaza wydaje się fantastyką kurwa
a co do Kołtonia to ja jestem ciekaw, kim są kurwa Ci ludzie, co go na serio oglądają i wczuci wdają się z nim w dyskusje na czacie, przecież to jest tak niebywały kasztan, że jakakolwiek fanbaza wydaje się fantastyką kurwa
trójkąt bermudzki wola mokotów
mi się wydaje że prawda futbolu to był jeden z pierwszych takich programów nagrywanych przez fejma z tv, ale nie wiem w sumie
Kowal to zjeb i nic tego nie zmieni, zresztą sam jest nieudacznikiem
prawda futbolu to wyrzut sumienia pokolenia wychowanego na niedzielnym cafe futbol
i nie kumam tej przypierdolki, ze ludzie z nim dyskutuja na czacie; jedni pisza o pileczce na twitterze, drudzy na jakichs forach tematycznych, inni siedza na discordach, a dla niektorych komentarz pod filmem na jutubie jest szczytem internetowych skillsow albo aspiracji i tyle
Kowal co leci na Twitterze 
ta, "Nie piłem" 
A propo Kowala. Nie czytałem nigdy jego biografi i nie trafiłem nigdy na takie informacje, ale czy on miał problemy z alkoholem będąc jeszcze piłkarzem i przez to jego kariera przebiegła gorzej niż wszyscy zakładali czy to nie miało żadnego wpływu i wycisnął z niej swój maks?
Ja jebie. Jak zaczynałem ogarniać materiały Weszło to Kowal wkurwiał mnie niemiłosiernie. Z czasem chyba się do niego przyzwyczaiłem, a ekipa go otaczająca - często wyjaśniając go - pozwalała patrzeć na te wszystkie jego wylewy z dystansem i nawet go trochę polubić. No ale to co tu odpierdolił to przesada mocna. Już widziałem, że ktoś na TT podpierdolił go Szkolnikowskiemu i niewykluczone, że z takiego Stanu Futbolu przez to może polecieć, Smokowski, który walczył z depresją też raczej zachwycony nie będzie, a na bank zaraz ktoś do niego posmaruje, żeby zajął stanowisko. Ludzi można cenić za to, że mówią to co myślą, ale za to, że te myśli są skrajne zjebane to już ciężko.
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Gosc skonczyl 6 klas podstawówki więc odpowiedz sobie sam na to pytanie
E:bakan sie wjebał echh Oczywiście odpowiedz do użytkownika tdw
E:bakan sie wjebał echh Oczywiście odpowiedz do użytkownika tdw
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem