odpusc sobie bycie cynicznym i sarkastycznym bo nudny juz jestes
Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
No są jakieś drobne sprzeczności, natomast chyba rzeczywiscie powiedziął "negru" (w rumuńskim), a murzyn się obraził i zrobił awanturę, bo przecież mógl powiedzieć jakos inaczej typu "ten w czapce trzeci od lewej w drugim rzedzie od dołu".
Też z początku jak zobaczyłem zdjęcie Basaksehiru na stadionie PSG to doszedłem do wniosku że "negru" bardzo dobrze zawęziło grono podejrzanych
Spoiler

Spoiler
-
ksiazenieporzadek
realowi wystarczy wygrana z gladbach i mają pierwsze miejsce, więc nie wiem czy taka duża dupa. No ale w przypadku porażki to out na pewno, a jak remis to musi inter wygrać
Kurwa, z jednej strony rozumiem, że czarnoskórzy i ich skojarzenia z „negro” to lata prześladowań, upokorzeń i kontekst, którego mi pojąć nie sposób, ale z drugiej strony po ludzku szkoda mi sędziego, któremu jeden głupi błąd za chwilę zakończy piękną karierę. No kurwa, kto z nas nie nawinął kiedyś czegoś w stylu „Mane, to ten czarny co gra na lewej...”.
Przecież on i tak miał kończyć karierę tym meczem, w sensie ten techniczny.
Warto zauważyć jaki ciekawy manewr zastosował wczoraj OleNaKole, który wystawił pięciu obrońców a musząc gonić wynik wymienił trzech z pierwszego składu na trzech kolejnych obrońców, geniusz taktyczny. Co tam Mata, James czy Ighalo, wpuścmy Tuanzebe i Fosu-Mensaha
Warto zauważyć jaki ciekawy manewr zastosował wczoraj OleNaKole, który wystawił pięciu obrońców a musząc gonić wynik wymienił trzech z pierwszego składu na trzech kolejnych obrońców, geniusz taktyczny. Co tam Mata, James czy Ighalo, wpuścmy Tuanzebe i Fosu-Mensaha
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
co tam sie talo w PSG z turkami? czwarty sedzia nazwal kogos czarnym? nigdy chyba nie bylo ze przerwa meczu w CL bo to nie jakies atp w paryzu ze deszcz pada to przerywamy i dziwna troche sytuacja
edit: u ruskih negro to normalne/standardowe nazwanie czlowiego czarnej rasy, jesli ten sedzia nie powiedzial to w agresynym tonie to wszystko spoko elo ale jesli ta to troche przypal bo ta cala uefa od dawna #saynotoracism #respect i tak dalej a tu takie cos sie odpierdala
edit: u ruskih negro to normalne/standardowe nazwanie czlowiego czarnej rasy, jesli ten sedzia nie powiedzial to w agresynym tonie to wszystko spoko elo ale jesli ta to troche przypal bo ta cala uefa od dawna #saynotoracism #respect i tak dalej a tu takie cos sie odpierdala
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
genocidegeneral
moim zdaniem, według mnie, kilka niedociągnięć jest słowo nigger nie powstało z morskiej piany tylko wyewoluowało z jakiegoś negro, które jest zupełnie neutralnym słowem określającym barwę występującą w przyrodzie, ale wsm nwm, może Ba usłyszał "nibba", wjechały mu jakieś atawizmy z Georgii 1832 i poszedł zajebać najeczki ze sklepu
Azjatom niedługo nie będzie można pokazać żółtej kartki
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- scam_sakawa
A Sowietom czerwonej
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
ksiazenieporzadek
i tak jak mówiłem real na luzaczku wygrana
Conte już nigdy nie wyjdzie z grupy
3 raz z rzędu?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jakby Lukaku w czambuł nie dostał na liniii bramkowej w 88 minucie to by wygrali hehe
Trzeba kupić więcej dziadów, moje propozycje na lato 2021 dla Interu: Gareth Bale, Fernando Llorente, Rafael, definitywnie ściągnąć znów Victora Mosesa i spróbować pogadać z Antonio Valencią
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
jeszcze Pogba z united
- qualite_de_schizoide
chodzi o to, że on nie powinien w ogóle tam stać jak debil bezmyślnie
a główka z całej siły z 5 metra to jeśli tak typowo nie poleci w bramkarza to jest brama murowana
pierdole te emocje sportowe kurwa to mnie do grobu doprowadzi nigdy wiecej jebanej ligi mistrzow