Wspomniana w komunikacie sytuacja to zdarzenie pomiędzy asystentem trenera Basaksehiru, Okana Buruka, Achillem Pierrem Webo, a czwartym sędzią spotkania, Rumunem Sebastianem Coltescu. Szkoleniowiec stwierdził, że arbiter nazwał go "negru" (po rumuńsku oznacza to "czarny"), co jest określeniem rasistowskim. Opublikowano nagranie, na którym słychać, co mówi Rumun. - Zdanie brzmiało: "Ten 'negro' tam! Podejdź i sprawdź, kim jest. To ten 'negro' na ławce, to niemożliwe, żeby zachowywać się tak, jak on" - pisał na Twitterze rumuński dziennikarz, Emanuel Rosu.
Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Re: Livescore 2115
Czemu mecz zawieszony ? Ok juz jest wyjasnione tylko co z tego jak potrzebna wygrana PSG bo kupony popali!!
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
ja pierdoleGłos w sprawie Coltescu zabrał też przewodniczący rumuńskiej rady ds. zwalczania dyskryminacji. - To rasizm bez możliwości interpretacji. Mógł zidentyfikować piłkarza za pomocą wielu cech i zignorować kolor jego skóry. To wielka hańba dla Rumunii - grzmi Csaba Asztalos.
a jak tam te terror ataki w 2016 paryz byly to nie pamietam to albo turcy albo albanczycy gwizdali w ta minute ciszy
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Ale Huntelaar jest szmacony, najpierw 18 latek debiutuje za niego na ataku, a teraz jak mają awansować to wchodzi za młodego i tak pomocnik Promes a nie Klaas Jan
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Typ ma kurwa 37 lat, a ibrahimoviciem nie jest
, po za tym to jest Ajax
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dałby radę 45 minut, z Liverpoolem miał najgroźniejszą sytuację i pod bramką nadal ma ten instynkt, wtedy Kelleher świetnie wyjął. Ale dla mnie spoko, lepiej żeby Atalanta przeszła
E: wchodzi
E: wchodzi
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
to fajny karny jak tam spalony był xD
Real Madryt: Courtois; Lucas, Varane, Ramos, Mendy; Casemiro, Kroos, Modrić; Vinícius, Rodrygo i Benzema.
Ławka: Łunin, Altube, Militão, Carvajal, Nacho, Odriozola, Marcelo, Isco, Arribas, i Asensio.
Borussia Mönchengladbach: Sommer; Lainer, Elvedi, Ginter, Wendt; Kramer, Neuhaus; Thuram, Stindl, Embolo; Pléa.
Ławka: Sippel, Grün, Lang, Beyer, Poulsen, Zakaria, Wolf, Bénes, Herrmann, I. Traoré i Lazaro.
Ławka: Łunin, Altube, Militão, Carvajal, Nacho, Odriozola, Marcelo, Isco, Arribas, i Asensio.
Borussia Mönchengladbach: Sommer; Lainer, Elvedi, Ginter, Wendt; Kramer, Neuhaus; Thuram, Stindl, Embolo; Pléa.
Ławka: Sippel, Grün, Lang, Beyer, Poulsen, Zakaria, Wolf, Bénes, Herrmann, I. Traoré i Lazaro.
Brawo Atalanta, śmieszny ajax nara
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Nara ajax
O kurwa, Real - borussia m komentują Cezary z pazurem i hajto xddddd
O kurwa, Real - borussia m komentują Cezary z pazurem i hajto xddddd
yer a wizard, Harry
mecz rozgrywany na boisku w ośrodku treningowym xD
-
genocidegeneral
@wujot ??
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- ebismolarek
Szwabskie lamusy grajcie kurwa
fajnie
@genocidegeneral
mecz Realu rozgrywany na boisku w ośrodku treningowym
mecz Realu rozgrywany na boisku w ośrodku treningowym