Fantasy NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- retriakaretrox
Re: Fantasy NBA
1.ksiaze
2.art
3.wojtas
4.joey
5.kshaq
6.santo januszo
7. jAg
8. ketiovv
9. suitup
10.malizna
11. retri chętnie
2.art
3.wojtas
4.joey
5.kshaq
6.santo januszo
7. jAg
8. ketiovv
9. suitup
10.malizna
11. retri chętnie
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
+1 i właściwie możemy powolutku ustalić jakiś wstępny termin draftu myślę
trójkąt bermudzki wola mokotów
może @KedaR87
1.ksiaze
2.art
3.wojtas
4.joey
5.kshaq
6.santo januszo
7. jAg
8. ketiovv
9. suitup
10.malizna
11. retri chętnie
12. rbj
2.art
3.wojtas
4.joey
5.kshaq
6.santo januszo
7. jAg
8. ketiovv
9. suitup
10.malizna
11. retri chętnie
12. rbj
dobra, ponieważ mamy dwanaście zespołów to możemy zacząć się umawiać na draft. w zeszłym roku zajęło nam to około trzy godziny z tego co pamiętam, przy czym dwóch osób chyba nie było, więc niektóre wybory się przedłużały plus liga liczyła 16 drużyn. myślę, że w systemie z 12 potrwa to max dwie godzinki. draftować można na kompie (działa na chrome, inne przeglądarki musicie sobie sprawdzić*) i na telefonie przez apke, także nie wymaga to siedzenia i patrzenia się w monitor komputera.
mnie pasują wszystkie wieczory z wyłączeniem weekendów, tak od godziny 20-21, więc jestem w miarę elastyczny i ogólnie się dostosuję. jeżeli jednak miałbym coś sugerować to opóźniałbym ten draft maksymalnie, bo wiadomo jaka jest sytuacja w lidze teraz i to może zaważyć na budowaniu zespołu, także taka niedziela 20 grudnia byłaby optymalna
* do sprawdzenia służą mockdrafty, w których wybieracie drużynę razem z innymi graczami; warto sobie to puścić ze względu na test oczywiście, a i nie zaszkodzi zapoznanie się z rynkiem itd
** nie było, ale jeśli są chętni, którzy się nie zdążyli zapisać, to śmiało - zwłaszcza uczestnicy poprzedniej edycji; jak dobrniemy do 20 drużyn to ewentualnie podzielimy się na dwie dywizje czy coś w tym stylu i miejsca nie zabraknie
ligę stworzę dziś wieczorem Pozdro
mnie pasują wszystkie wieczory z wyłączeniem weekendów, tak od godziny 20-21, więc jestem w miarę elastyczny i ogólnie się dostosuję. jeżeli jednak miałbym coś sugerować to opóźniałbym ten draft maksymalnie, bo wiadomo jaka jest sytuacja w lidze teraz i to może zaważyć na budowaniu zespołu, także taka niedziela 20 grudnia byłaby optymalna
* do sprawdzenia służą mockdrafty, w których wybieracie drużynę razem z innymi graczami; warto sobie to puścić ze względu na test oczywiście, a i nie zaszkodzi zapoznanie się z rynkiem itd
** nie było, ale jeśli są chętni, którzy się nie zdążyli zapisać, to śmiało - zwłaszcza uczestnicy poprzedniej edycji; jak dobrniemy do 20 drużyn to ewentualnie podzielimy się na dwie dywizje czy coś w tym stylu i miejsca nie zabraknie
ligę stworzę dziś wieczorem Pozdro
Mi też pasuję 20.12, bardziej pod wieczór.
20.12 jak najbardziej pasuje
Mi też pasuje, ale nie pózniej niż 21.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Tez pasuje i dopiszcie na listę rezerwową czy gdzieś dalej Przemka który rok temu z nami wygrał
13.Przemek
13.Przemek
20.12 spoko, ale ide na 22 do roboty, wiec jakbysmy sie o 20 zebrali? jak cos to na telefonie dokoncze juz w fabryce slodkosci ;d
- retriakaretrox
Dobry termin
Bity -> https://8thhood.beatstars.com/music/tracks
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
dobra, to 20.12 - 20 it is; lepszego terminu prawdopodobnie nie wykroimy, a już teraz pasuje praktycznie wszystkim, także nie ma co kombinować. ligę stworzyłem, będę powoli rozsyłać zaproszenia
Dodano po 4 dniach 4 godzinach 18 minutach 41 sekundach:
rozesłałem zaproszenia na pw
Dodano po 4 dniach 4 godzinach 18 minutach 41 sekundach:
rozesłałem zaproszenia na pw
- the badman
- Artysta
O byłem 4 nawet. Jestem chętny
W. Widzę że się spóźniłem
W. Widzę że się spóźniłem
gdyby się jednak liga miała rozrosnąć do 20 zespołów to:
14. JAG
14. JAG
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
Również podbijam, jestem chętny!
oki, bo dostałem też pw w sprawie zapisów i mamy listę rezerwową w składzie:
1. Przemek
2. the badman
3. JKG
4. Kusmier
5. serwus
łącznie daje nam to na ten moment 17 chętnych
teraz tak: uważam, że w poprzednim sezonie trochę spadła nam dynamika przez dużą (16) liczbę zespołów, bo jednak ciężko o trejdy, kiedy w składzie masz max jednego absolutnego kozaka (top15 ligi). żeby zniwelować dysproporcje, zaproponowałem 12 drużyn i patrząc na mocki - to jest optymalne rozwiązanie, bo w przedziale 1-24 naprawdę da się ułożyć 12 względnie równych duetów i myślę, że uruchomiłoby martwy w zeszłym roku rynek wymian
rozwiązania są dwa trzy - numer jeden, to poszerzamy do tych 18 czy 20 zespołów, w zależności ile zbierze się chętnych do samej niedzieli i gramy w takim setupie, pamiętając, że w zeszłym roku w okolicach wyboru numer 20 (czyli potencjalnego 1st roundera) szły nazwiska typu Julius Randle czy Rudy Gobert
numer dwa - szukamy na szybko trzech graczy, żeby stuknęło nam 20 drużyn i dzielimy ligę na dwie dywizje po 10 zespołów z placementem zależnym albo od zeszłorocznych wyników albo od kolejności zapisów i organizujemy ranking alltime, żeby w przyszłym roku jakoś sprawniej to wszystko poprowadzić
a no i numer trzy - zostajemy w obecnej formie, bo kto pierwszy ten lepszy
przyznam szczerze, że nie spodziewałem się takiego zainteresowania po zeszłym roku (mam wrażenie, że paru osobom spadła zajawka i w pewnym momencie już niewielu z nas robiło zmiany przed meczami) i dlatego sądziłem, że zamkniemy się w dwunastu osobach, ale z drugiej strony rozumiem brak czasu i te późne zgłoszenia, także ciężko mi decydować samemu i wołam resztę na szybką rozkminkę
@ksiazenieporzadek @ART @rbj @wojtas @joey @kshaq @santo januszo @jAg @ketiovv @suitup @Malizna @retriakaretrox
1. Przemek
2. the badman
3. JKG
4. Kusmier
5. serwus
łącznie daje nam to na ten moment 17 chętnych
teraz tak: uważam, że w poprzednim sezonie trochę spadła nam dynamika przez dużą (16) liczbę zespołów, bo jednak ciężko o trejdy, kiedy w składzie masz max jednego absolutnego kozaka (top15 ligi). żeby zniwelować dysproporcje, zaproponowałem 12 drużyn i patrząc na mocki - to jest optymalne rozwiązanie, bo w przedziale 1-24 naprawdę da się ułożyć 12 względnie równych duetów i myślę, że uruchomiłoby martwy w zeszłym roku rynek wymian
rozwiązania są dwa trzy - numer jeden, to poszerzamy do tych 18 czy 20 zespołów, w zależności ile zbierze się chętnych do samej niedzieli i gramy w takim setupie, pamiętając, że w zeszłym roku w okolicach wyboru numer 20 (czyli potencjalnego 1st roundera) szły nazwiska typu Julius Randle czy Rudy Gobert
numer dwa - szukamy na szybko trzech graczy, żeby stuknęło nam 20 drużyn i dzielimy ligę na dwie dywizje po 10 zespołów z placementem zależnym albo od zeszłorocznych wyników albo od kolejności zapisów i organizujemy ranking alltime, żeby w przyszłym roku jakoś sprawniej to wszystko poprowadzić
a no i numer trzy - zostajemy w obecnej formie, bo kto pierwszy ten lepszy
przyznam szczerze, że nie spodziewałem się takiego zainteresowania po zeszłym roku (mam wrażenie, że paru osobom spadła zajawka i w pewnym momencie już niewielu z nas robiło zmiany przed meczami) i dlatego sądziłem, że zamkniemy się w dwunastu osobach, ale z drugiej strony rozumiem brak czasu i te późne zgłoszenia, także ciężko mi decydować samemu i wołam resztę na szybką rozkminkę
@ksiazenieporzadek @ART @rbj @wojtas @joey @kshaq @santo januszo @jAg @ketiovv @suitup @Malizna @retriakaretrox