Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Re: Kartky

Post autor: VBSW »

Jeśli kamerzysta też jest agresywny i lubi przypierdolić swojej pannie to czekam na ich wspólny track pod tytułem: napierdalam pannę
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ja czekam na odcinek Szarpanki z życiem gdzie będzie omawiał wypowiedzi konta Horry Paz, a słowo 'kukoldzik' padnie 187 razy
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

oby, może da mi fejmu trochę

znaczy nie znam typa ale w sumie chuj z nim
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Beka jakby babka wysłała story że wyjebala się wczoraj na deskorolce
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Nie ma jeszcze oficjalnego info żadnej ze stron, a wy już urządzacie krucjatę. XDDDDDDDDD
A Horry to już przeagent wczuty do bólu w rapik, walczący z Julkami przy okazji fleksując się swoim gustem muzycznym.
Cudowny cyrk.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
9Crespo5

Post autor: 9Crespo5 »

on jakiejś płyty nie wydaje ? może to tylko kontrowersyjna akcja promocyjna, coś jak Queba

a tak na poważnie to na jednym z tych zdjęć wyżej widziałem screen z ig tej panny i tam było napisane "kartkycytaty"

w sensie, że poważnie ktoś żyje cytatami jakiegoś polskiego średnio znanego rapera ? xDDD
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

jAg pisze: 08 gru 2020, 19:24 Nie ma jeszcze oficjalnego info żadnej ze stron, a wy już urządzacie krucjatę. XDDDDDDDDD
A Horry to już przeagent wczuty do bólu w rapik, walczący z Julkami przy okazji fleksując się swoim gustem muzycznym.
Cudowny cyrk.
przecież ja se tam jaja robiłem, po tym jak pani mi napisała że nie słucham kartky to pewnie słucham discopolo, druga jej dopowiadała że obok Zenka pewnie Sławomira i hehe śmiesznie było

to o gorszym sorcie człowieka jeśli słucha kartky to podtrzymuje

faktycznie się wczułem xd
Awatar użytkownika
kuldziuki

Post autor: kuldziuki »

od kiedy istnieje w mojej świadomości taki raper jak *******, to od zawsze podświadomie byłem pewien, że takiemu typowi ręki nie warto podawać

okazało się, że z wielorakich powodów nie należy tego robić

#uki
to nie pierdolony zbieg okoliczności
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

co na to detektyw bobair
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Kokon

Post autor: Kokon »

Jeśli chodzi o tą dupę btw to ona nie jest żadnym wiarygodnym źródłem. Raz już wstawiała zdjęcia z siniakami na innym koncie, na twarzy i pisała że to taki Vibe i charakteryzacja 🤦🏻‍♀️ Więc jeśli aferka znów się rozkręci to będzie po raz kolejny to samo. Gdyby to były normalnie pracujące kobiety które są ofiarami toxic relacji to okej. Tymczasem ta dupa wogole nie pracuje, siedzi z nim na chacie 24/7, cpaja bo K ma hajs, więc bardzo łatwo będzie zrobić z niej niepoczytalna :wall: Do tego wali od niej borderem na kilometr, bardzo łatwy target dla socjopatów :dunno:
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

To jest jakaś abstrakcja. Te 'fanki' ryją głowę doszczętnie.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Czekajcie czekajcie, bo ja chyba coś przeoczyłem. Bo jeśli nie, to znaczy że laska typa X wrzuciła zdjęcie z jakąś szramą na mordzie (dodam że ma w chuj edgy fot na insta typu bad bitch) i to jest dowód na to że konkretna osoba ją pobiła? Kurwa mać mam nadzieję że pominąłem jakiś istotny element układanki bo jak nie to mocna forma u was że wyrok wydany
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
zuperhero

Post autor: zuperhero »

@up patrząc na poprzednie wyczyny Kartky to prawdopodobnie jego sprawka ale jednak się chłopaki trochę pospieszyliście, także podbijam
synojca18

Post autor: synojca18 »

Moltisanti pisze: 09 gru 2020, 0:20 Czekajcie czekajcie, bo ja chyba coś przeoczyłem. Bo jeśli nie, to znaczy że laska typa X wrzuciła zdjęcie z jakąś szramą na mordzie (dodam że ma w chuj edgy fot na insta typu bad bitch) i to jest dowód na to że konkretna osoba ją pobiła? Kurwa mać mam nadzieję że pominąłem jakiś istotny element układanki bo jak nie to mocna forma u was że wyrok wydany
Sprawa wygląda tak, że przed tymi siniakami dodawała na instagram przez jakoś miesiąc czasu wpisy na relacje typu "Prawda wyjdzie na jaw @kartkymusic", "czas przerwać milczenie" ogólnie cierpie wszyscy zobaczą etc. Konto nazywało się chyba love is hate później przemianowane na trurthloveslie czy coś takiego. Tak dodawała te posty a później usuwała aż w końcu wrzuciła foty z obitą twarzą, które po 30minutach usunęła, później tłumacząc że konto jest po to bo tam będzie wrzucać swoje wiersze (nie wrzuciła ani jednego) a siniaki to była charakteryzacja :lol: Ja sie tylko zastanawiam skoro to wszystko charakteryzacja i jakiś kurwa "projekt" to po co to usuwa po 5/15min? tak samo po co oznacza kubdziolka w takich postach? ta sama akcja w niedziele wrzuciła 2 foty z obitą twarzą ( i nie wyglądało to na charakteryzacje) po czym je usunęła po kilku minutach i dodała swoją jape z efektem ig że niby nic nie ma XD. dzień później wrzucała fotke z nim i niby "było jak było" potem znów usunęła i tak to leci w tym pierdolniku. Dla mnie ewidentnie tam sie odpierdala grubo a ona cierpi na syndrom sztocholmski albo jest jebnięta i daje się bić w zamian za siano i 5min fejmuna insta. Warto dodać, że wiele osób które robiły z kartkim coś w tamtym roku teraz nie chcą mieć z nim nic wspólnego, Maciej Malik np napisał na Ig, że już nie będzie nic z kartkim a to dziwne bo robili dla niego wszystkie płyty w dyskografii, na płycie rapera Przyłu wśród gości też nie jest zapowiedziany(chyba że będzie) Do tego też zmienił Dj'a ale to może już dorabiam sobie teorie. Nie wiem ale wygląda mi na to, że coś ewidentnie jest nie tak.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

"Prawda wyjdzie na jaw, "czas przerwać milczenie" ogólnie cierpie wszyscy zobaczą etc. Konto nazywało się chyba love is hate później przemianowane na trurthloveslie czy coś takiego.
XDDDDDDDDDDDD O kurwa, ja nie wierzę że wy na prawdę edgy bloggerstwo edgy Julki ktora ewidentnie szuka atencji (nie mówię tu że na bank nie jest bita) traktujecie jako tak mocny dowód w sprawie
Ja sie tylko zastanawiam skoro to wszystko charakteryzacja i jakiś kurwa "projekt" to po co to usuwa po 5/15min?
Pewnie wstawia fote z pobitym ryjem, Kartki ją za to bije, więc ona usuwa, później znowu wstawia i znowu usuwa bo ją znowu bije. Ta logika jest zdecydowanie lepsza. Na pewno nie ma to nic wspólnego z tym że obecnie jest w social mediach trend na usuwanie rzeczy, profili, bo to zwyczajnie jest najskuteczniejsza metoda skupiania uwagi ludzi.
tak samo po co oznacza kubdziolka w takich postach?
To też nie ma nic wspólnego z tym że Kartkiego dupeczki to modelki, które są częścią jego wizerunku, teledysków i pomysłu na promocje. A już na pewno nie ma nic wspólnego z tym że typ jest jej chłopakiem

Już kurwa największą logiką w tym wszystkim jest to że Kartky który może przebierać w dupeczkach dalej jest z laską która regularnie pucuje się do tysięcy ludzi że jej chłopak raper ją napierdala. Wy zrobicie wszystko żeby przekonać się do tego że Kartky ją napierdala. To samo było z tą poprzednią, która na potajemnym nagraniu pół godziny prowokowała go jak mogła żeby jej wykurwił i ten poza pijackim bełkotem nie wyjebał jej nawet listwy.

Ps Jebać Kartkiego, żeby nie było, ale was trochę też :crazy:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
synojca18

Post autor: synojca18 »

Tu nie chodzi żeby się przekonać czy Kartky ją napierdala bo wiadomo nie od dziś że lubi wyjebać pannie, a takie oskarżenia czy też przypuszczenia nie biorą się z dupy. NIe słyszałem o żadnym innym raperze takich plotek a chodziły one zanim on wgl wydał Shadowplay więc nie jest to zawiść ludzka. Do tego profil psychologiczny Damskiego boksera pasuje, bo podobno jego ojciec też lał matkę i pewnie jego, widać że alko to zaczyna pić w marcu a kończy w październiku, słychać to zresztą na nagraniach tej poprzedniej jak np " ROZPIERDOLI USTA TEJ KURWIE UKRAINCE" XDD także no jakby go nie bronić szanse na to że on nie bije dup są takie same jak na to, że nie pije alkoholu i nie oszukał w bytomiu wchuj ludzi na hajs
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

chuj mnie obchodzi co sie u nich na chacie dzieje xd zdrowy czlowiek jak dostanie na pizde od chlopaka to idzie do sadu, a nie wrzuca foty na instagram z obitym ryjem xd
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Z tematu wynika, że jakaś Julka borderka w poszukiwaniu atencji wrzuca "tajemnicze" i "kontrowersyjne" materiały, a jedyni, kTórzy połknęli baita to kilku kolesi ze ślizgawki, bo cała reszta ma to w piždzie. Sprawa pasjonująca jak to jakie śmieci mi śmieciarka dzisiaj spod domu wywiezie.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Moltisanti pisze: 09 gru 2020, 1:15 To samo było z tą poprzednią, która na potajemnym nagraniu pół godziny prowokowała go jak mogła żeby jej wykurwił
Tak jak zgadzam się z tym, że "NOWE FAKTY" oparte na podstawie fotek bez komentarza to zbyt mały powód do linczu (choć nie ukrywam, że Horry wojujący na TT zrobił mi dzień), ale to zdanie DELIKATNIE przeinacza to, co działo się na tamtym nagraniu.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Moltisanti pisze: 09 gru 2020, 1:15 Na pewno nie ma to nic wspólnego z tym że obecnie jest w social mediach trend na usuwanie rzeczy, profili, bo to zwyczajnie jest najskuteczniejsza metoda skupiania uwagi ludzi.
U Sentino nie zadziałało
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
ODPOWIEDZ