Kartky
-
ksiazenieporzadek
Re: Kartky
beka, że taki pet ma drugi najbardziej obszerny temat w wykonawcach w pl hh po sentino xd
no ma tylko dlatego że wpierdolił tej cwynar przecież sam tam najebałem ze 20 postów z obelgami
trójkąt bermudzki wola mokotów
Trzeci, Belmondo ma 240 stron, też wiadomo czemuksiazenieporzadek pisze: ↑08 gru 2020, 16:13 beka, że taki pet ma drugi najbardziej obszerny temat w wykonawcach w pl hh po sentino xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
props dla horrego, króciutko z kurewkami
- oKulTywowany
loool jak wcześniej próbowałem jakoś z dystansem podchodzić przez tą jebniętą maksymalnie wiktorię to teraz serio i znowu kubuś boks odjebał
jebać potężnie raper kartki ale tej jego przesterowanej dupy łachej na zasięgi i pokaz dupa or płaski biust też jakoś mi nie żal,ale no taaak trzeba się pochwlić przed widownią że mój meeen naturalny makijaż mi zrobił bez żadnych info ocb. Przynajmniej będzie śmiesznie przez pare tygodni
This page is no longer available.
Ciekawe czy coś by dało uderzenie do takiego np. Empiku, żeby nie sprzedawali płyt takiego peta bo są dowody, że bije laski.
- sugarhill_notausgang
Prawda, bo ja też tego w ogóle nie kumam. Ale ja nawet nie mam instagrama i nie wiem co czuje instagramowa fashionistka w wieku 19 lat (czy ile ona tam ma nie mam pojęcia), może dla niej obojętnie czy zobaczysz ładny zachód słońca, czy zamówisz w drogiej restauracji zajebiście wyglądające danie, czy dostaniesz z pięści w ryj, czy spotkasz słodkiego kotka, pierwsza reakcja zawsze jest : "Wrzucam story na insta!".
-
laxoncreed
nie żebym chciał kogokolwiek w tym wszystkim bronić, bo dla mnie też ten trend latania na ig ze wszystkim jest zjebany, ale jeśli chodzi o samą kwestię nie pójścia na policję, to już przy akcji z Cwynar Kartky miał się powoływać na plecy w postaci ojca (jego ojciec to przewodniczący zarządu głównego nszz policjantów) i wygrażał się załatwieniem obdukcji, z której miałoby wynikać, że to on jest ofiarą, więc tu dochodzi kolejna sfera, na której miałoby dojść do zastraszenia

borixon > juicy j
twitterowe julki już bronią czy jeszcze ustalają między sobą oficjalne stanowisko ?
- ToMojaStaraKsywka
podeślijcie co Horry robi. @oldschool prawie uwierzyłem xD. Wspaniały generator postów daweoo
-
laxoncreed
https://twitter.com/horrypaz/with_replies
niestety @MaM_togdzies ktora byla najwiekszym klaunem w temacie wyjebala swoje posty
btw post na SNP polubila Cwynar z prywatnego konta, wiec duza szansa, ze i do autora calego zamieszania cala afera dotarla, i bardzo kurwa dobrze
niestety @MaM_togdzies ktora byla najwiekszym klaunem w temacie wyjebala swoje posty
btw post na SNP polubila Cwynar z prywatnego konta, wiec duza szansa, ze i do autora calego zamieszania cala afera dotarla, i bardzo kurwa dobrze
Ostatnio zmieniony 08 gru 2020, 18:13 przez laxoncreed, łącznie zmieniany 1 raz.

borixon > juicy j
w sensie to nie jest ta dziewczyna z ostatniej akcji co ją napierdalał tylko jeszcze jakaś inna?

Zamiast życia mam życio-podobny twór
A zamiast mózgu instynkt przetrwania
I strach jak ten szczur
A zamiast mózgu instynkt przetrwania
I strach jak ten szczur
Jakby coś to wrzuciła na drugi dzień później na ig jeszcze takie coś

Też usunięte potem, ale no to pewnie nie chodzi o niego

Też usunięte potem, ale no to pewnie nie chodzi o niego
Halo Glamrap, CGM, (ponoć najbardziej opiniotwórcza grupka w internecie) Sajko - czemu milczycie?
Co, wloty na QueFestival nie dostaniecie czy jak?
Co, wloty na QueFestival nie dostaniecie czy jak?
-
laxoncreed

pewnie sie boja ze dupa zapiecze, to spod komentarza o sraniu do ryja dziennikarzynom ktorzy zamiataja sprawe pod dywan
Ostatnio zmieniony 08 gru 2020, 18:38 przez laxoncreed, łącznie zmieniany 1 raz.

borixon > juicy j
A już z innej beczki to wystarczy spojrzeć na wiek jego partnerek życiowych, żeby stwierdzić, że z tym typem coś jest nie tak.
Mam kumpla, który ma swoje lata i podjeżdża co sobotę o 4 pod dane kluby, aby powinąć jakąś małolatę na numerek. Tyle, że mija noc i kończą znajomość, nie napierdala ich i nic.
A ten z tymi dzieciakami (względem jego wieku) żyje codziennie.
Tatuś zakurzy i tyle z tego będzie.
Mam kumpla, który ma swoje lata i podjeżdża co sobotę o 4 pod dane kluby, aby powinąć jakąś małolatę na numerek. Tyle, że mija noc i kończą znajomość, nie napierdala ich i nic.
A ten z tymi dzieciakami (względem jego wieku) żyje codziennie.
Tatuś zakurzy i tyle z tego będzie.
"dupa zaplecze" 
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem