Kartky
Re: Kartky
toksyczne to jest branie borderek za partnerki zyciowe pzdr
-
laxoncreed
no okej, ale powiedz, czy specjalnie googlowalas "fora dla trzydziestoletnich zjebow ktorzy nadal chodza w snapbackach" zeby moc sie uzewnetrznic na ten temat przypadkiem w dniu, kiedy odpalila sie taka afera z nimi w roli glownej?

borixon > juicy j
Weź sobie ten symetryzm postaw na ziemi i skocz na niego anusem. Wiadomo, że koleżka jest spierdolony i dlatego sam wybiera przyjebane laski. Chłop ma tak napierdolone we łbie, pewnie stary go napierdalał za małolata (w końcu pies) i przez to jest pierdolnięty. Ale nie usprawiedliwia to tego, że jest zwykłym kurwiskiem i plute jest na jego obrońców i to spedalone środowisko raperków stykające się chujami.m4jka pisze: ↑08 gru 2020, 14:41 absolutnie nie popieram i nie stoje po jego stronie, raczej chodzilo o to ze on ma najebane we lbie, ale ta laski tez nie do końca wszystko maja okej pod kopułą i strach po prostu ze skonczy się to kiedys tragedia jesli jest zdolny do czegos takiego a one same sie nie obronia bo sa uwiazane w toksycznej relacji ...
Wkurwiacie mnie często, ale też wrzuciłem do siebie.Horry pisze: ↑08 gru 2020, 11:42 wrzuciłem na stop niuskulizacji polski i już jakiś przygłupi fan się znalazł który go broni, a jebać ich. parę k zasięgów będzie, to może ktoś większy podłapie, albo w końcu branża wykluczy tego śmiecia jebanego ze środowiska
"skoncz pierdolic o terroryzowaniu, bo szmule psychopatki go podpuszczaly"
eh
Ps jebać go
-
laxoncreed
Też jestem INFP T to akurat jest przejebane
Dodano po 59 sekundach:
m4jka pisze: ↑08 gru 2020, 13:48 a ja mialem kiedyś okazje poznac jego aktualną dziewczyne prywatnie i ona ma srogo w bani... a historia widać z jego ex jest identyczna jak z nia, bo ta laska też jest agresywna, objawy bordera, histeryczka w chuj i lubila przyprawiac rogi tak czy inaczej powinno się jej jakoś może pomoc chociaz moze nie być chetna jesli ona lubi takie toxic relacje
Powiedz coś więcej....
gdzie jest dawejo, halo, trzeba bronić kuby kubusia kubunia kubdziolka pierdziolka, twojego ukochanego szkalują 
haha znow ten sam schemat ja juz tu go wyjasnilem psychola, to z ta pozyczona kasa i ze przejebane w Bytomiu to zadne plotki tylko bedzie rozjebany jak wroci i sie gdzies pokaze, ale slusznie no z takimi typami inaczej nie idzie pojeb jebany, nie odpisujcie tym nowym kontom. Ostatnio bylo to samo nagle kurwa rejestracje z tego samego dnia pisza wiadomosci i kurwa nawet pameitam ze tez jakas majka, akurat wlasnie znali dziewczyne i to ona byla problemem przeceiz ten sam schemat byl. To na bank jakis kumpel kurwa kartkiego cwelisko jebane nie ma dla tego typa zadnego wytlumaczenia, zadna kurwa laska ktora miala z nim blizsza relacje nie napisala o nim dobrego slowa kurwa to wiele swiadczy, mielismy przeciez filmy co ten psychol odkurwial, niech on juz wykurwia ktos zamknie jego kariere raz na zawsze jakis psychiatryk bez klamek bo niedosc ze rap kaleczy to jeszcze panny
Odpowiedź daveyo na ten temat
Spoiler
Odszedłem z forum, ale muszę się odnieść. Słuchałem wszystkich jego płyt, więc znam go na tyle, żeby wiedzieć, że nie jest do tego zdolny. Przykre, jak w dzisiejszych czasach łatwo przychodzi ludziom obrzucanie kogoś błotem. Mam nadzieję, że sytuacja się wyjaśni, bo na pewno takie plotki negatywnie odbijają się na psychice artysty.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
laxoncreed
Nie no, żeby go ktoś też nie jechał za coś czego nie napisał, to ofc ja tę odpowiedź wymyśliłem w jego stylu 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
-
laxoncreed
eh, prawo poego wjechało na pełnej, już nie takie rzeczy z priv od niego ludzie wstawiali XD w każdym razie zaśmiane, props

borixon > juicy j
Czyli mówicie że Kartky napierdalał kolejną dziewczyne? Kto by się spodziewał.
Kartky, Filipek i Przy(łu / jeb) fake konta nakurwiająrecklezz pisze: ↑08 gru 2020, 15:26 haha znow ten sam schemat ja juz tu go wyjasnilem psychola, to z ta pozyczona kasa i ze przejebane w Bytomiu to zadne plotki tylko bedzie rozjebany jak wroci i sie gdzies pokaze, ale slusznie no z takimi typami inaczej nie idzie pojeb jebany, nie odpisujcie tym nowym kontom. Ostatnio bylo to samo nagle kurwa rejestracje z tego samego dnia pisza wiadomosci i kurwa nawet pameitam ze tez jakas majka, akurat wlasnie znali dziewczyne i to ona byla problemem przeceiz ten sam schemat byl. To na bank jakis kumpel kurwa kartkiego cwelisko jebane nie ma dla tego typa zadnego wytlumaczenia, zadna kurwa laska ktora miala z nim blizsza relacje nie napisala o nim dobrego slowa kurwa to wiele swiadczy, mielismy przeciez filmy co ten psychol odkurwial, niech on juz wykurwia ktos zamknie jego kariere raz na zawsze jakis psychiatryk bez klamek bo niedosc ze rap kaleczy to jeszcze panny
Horry jak tam leci z krucjatą na twitterze, tymczasem fanki:

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
hahaha no mnie rozpierdala jak sądy chcą dowodów zamiast wierzyć normalnie ludzią
- sugarhill_notausgang
^ przez brak polskich znaków ten twitt wygląda 3 razy bardziej debilnie
horry props
daveyo beka XD takie plotki negatywnie odbijają się na psychice artysty. biedny kartky zraniony plotkami w swoją delikatną duszę
horry props
daveyo beka XD takie plotki negatywnie odbijają się na psychice artysty. biedny kartky zraniony plotkami w swoją delikatną duszę