Tyson zarobi na tej walce - 10 melonów dolarów, zaś Roy - 3 melony dolców.
Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
Ta, walka pokazowa, ale chuj w to.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Jak dla mnie i tak niska gaża jak na taką walke. Tyson oddaje 'całość'. Jedyne co mnie boli to te rękawice dwunastki - kij w te rundy dwuminutowe.
Joyce jest ekscytujący jak woda w kiblu, jego walka z kimkolwiek z mistrzów, nie ważne czy w ten łeb napierdoli AJ, czy Tyson go ośmieszy bardziej
DDD pokolenie twittera, zmniejsza szkody nie da się zabić, woli zdrowie
DDD pokolenie twittera, zmniejsza szkody nie da się zabić, woli zdrowie
- KosztujMojTwarog
dlaczego nikt nie zrecenzuje walki Majka Tajsona?
no zostala nawet dodana emotka opisujaca ta "walke" - 
za to props dla jake paula za rozjebanie nate robinsona, w sensie glownie przez ta beke krecona z nate teraz
za to props dla jake paula za rozjebanie nate robinsona, w sensie glownie przez ta beke krecona z nate teraz
dla mnie (typka co oglada 2 walki na rok) nudka, klincz praktycznie przez caly czas, jones wypompowany po 2 rundach, widac bylo ze tyson chce sie pobic i za to props.
- mlodyperkez
jak wyzej. nie bardzo jest o czym mowic, spoko ciekawostka i tyle. zdecydowanie ciekawsza byla inna walka tego samego dnia, joy joyce vs dubois. zaplecze wagi ciezkiej, a dali naprawde solidna walke. joyce zaimponowal mi swoja szczeka no i widac ze jednak doswiadczenie z amatorki sporo daje, a mlody sama sila za wiele nie ugra, jesli jego jedyna obrona bedzie przyjmowanie prostych na morde.
tymczasem juz w piatek powrot po ponad roku billy joe sandersa w walce o pas wagi super sredniej, a w sobote truskawka na torcie spence vs garcia. jestem ciekaw jak errol sie zaprezentuje po tym wypadku samochodowym.
Dodano po 2 dniach 10 godzinach 55 minutach 43 sekundach:
takze tego https://sport.tvp.pl/51158228/krzysztof ... e-odwolana
tymczasem juz w piatek powrot po ponad roku billy joe sandersa w walce o pas wagi super sredniej, a w sobote truskawka na torcie spence vs garcia. jestem ciekaw jak errol sie zaprezentuje po tym wypadku samochodowym.
Dodano po 2 dniach 10 godzinach 55 minutach 43 sekundach:
takze tego https://sport.tvp.pl/51158228/krzysztof ... e-odwolana
Wykupił ktoś z was DAZN? Jest coś ciekawego? 8 zeta to nie dużo
- KolektywneOswiecenie
Według mnie warto, za tyle to nawet kebsa nie kupisz, a tu masz dostęp do całkiem dobrego boksu, organizowanego na poziomie przez wielkiego światowca, do tego gale są prowadzone przez gentlemena dredziarza, więc tym bardziej warto.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Ja mam zamiar, za tydzień Wach, może Cieślak o pas i Joshua, za dwa albo trzy tygodnie Szeremeta vs GGG i Canelo, a na początku roku fajna walka Campbell vs Garcia. Idealny okres żeby sprawdzić
ofc. w PL telewizji tego nie będzie, tylko DAZN
ofc. w PL telewizji tego nie będzie, tylko DAZN
DAZN?
Gala na Florydzie i walka Kamil Szeremeta - Giennadij Gołowkin o mistrzowskie pasy w wadze średniej już w nocy z piątku na sobotę 18-19 grudnia. Początek gali o godzinie 23 polskiego czasu. Walka wieczoru Szeremeta - Gołowkin ok. godziny 2-2.30 rano polskiego czasu. Żadna polska telewizja nie pokaże walki Gołowkin - Szeremeta. Transmisja z gali i walki Szeremeta - Gołowkin w internecie w systemie PPV na platformie streamingowej DAZN.
- mlodyperkez
2 rundy roboty dla kazacha ale i tak obejrze
No chyba, że będzie jakaś drama
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground