Głównie gram 4-1-2-1-2 (2), chociaż w tej fifie w przeciwieństwie do 20stki używam czterech wariantów, tam używałem dwóch. Mam jeszcze taktykę na pressingu przy 41212 (2), 4-4-2 i 4-2-3-1 tu wszystko zrównoważone. Jeszcze ten pressing z d-pada jak 2 typa odpali to jest całkiem zabawnie
W tej fifie jak spojrzycie na wyniki graczy elita 1 i topki to tam non stop są wysokie wyniki, tydzień temu sprawdzałem to tam wynik 8-8 padł i ktoś po karnych wygrał, ale reszta wyników też była coś w stylu 4-3, 5-4, także wyniki są w normie.
W tej odsłonie wychodzenie ŚO jest bardziej karcone niż w 20stce, słowa prosa, ja tam się nie znam. Teraz tego stepovera znerfili niby, jeszcze jakby te wrzutki na r1 skarcili, bo trafia się na gości co nakurwiają non stop skrzydłami i spam wrzutkami leci, ale co kto lubi.
Mnie to bardziej przeraża to skąpstwo EA jeśli chodzi o paczki za sbcki, te ligówki z niewymiennymi paczkami, żadnym piłkarzem za ich zrobienie, nie można się pobawić jakimiś kartami, później przepalać je w innych sbckach. Przy takim podejściu niedługo Ważne Mecze też jebną niewymienne, w czarny piątek też niezłe paczki były