1. V8
2. B.B. King Freestyle (feat. Drake)
3. Lamar
4. For the Night
5. Something Different
6. Life Is Good
7. Peggy Bundy
8. Out West (feat. Young Thug)
9. Church (feat. HoodyBaby, Euro & Gudda Gudda)
10. Comme des Garcons
11. Deep End
12. Drag Em (feat. Gudda Gudda)
13. Drive Bys (feat. Vice Versa)
14. FL4M3$ (feat. Lil Tune)
15. 3 Headed Goat (feat. Cory Gunz & YD)
16. Hollywood (feat. Young Carter)
17. Kam (feat. Young Kam Carter)
18. Kamila (feat. Jay Jones)
19. 2 Diamonds
20. AfroYOUTUBE
[B-Side]
OKŁADKA
1. Tyler Herro (feat. Big Sean)
2. Layaway
3. Low Down
4. Throat Baby (feat. Rich the Kid)
5. Beauty and the Beat
6. Peanut Butter
7. Pop Off
8. Ring Ring (feat. Euro)
9. Baggin
10. Burner
11. Sum 2 Prove
12. These Hoes
13. My Room (feat. Lil Twist)
14. Hit Different (feat. 2 Chainz)YOUTUBE
https://www.complex.com/music/2020/11/lil-wayne-announces-no-ceilings-3 pisze:Five years after the release of No Ceilings 2, Lil Wayne has plans to revive his classic mixtape series. Complex can exclusively announce that this Friday, November 27, he will release No Ceilings 3 on DatPiff.
“The mixtape game seemed to be a dying art and since I’m one of the pioneers of the craft, and it played such a big part in my career, I felt it was only right to resurrect it,” Lil Wayne tells Complex. “Also, it’s a lot of songs out here I wanted to kill my way!”
Dodano po 2 dniach 12 godzinach 20 minutach 11 sekundach: Re: Lil Wayne - No Ceilings 3 (2020)
outnow
wrzucam tylko
piękny mixtape, goat jest jeden
lil tune czekam na projekt
befree pisze:
Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
TheD pisze: ↑28 lis 2020, 12:40
Szkoda, że na Spotify nie ma.
Nie dziwne, skoro prawie wszystkie bity kradzione. Ale kawałek z Drakiem moglby wpaść na Spotify, bo to oryginalny podkład o ile się nie mylę. No i świetny ofc, zresztą jak cały mixtape, nieźle sobie Wayne na tych produkcjach poRadził.
Dawno tak niczego nie trzymałem na ripicie codziennie. Przyćmił dla mnie premierę Juiciego J, o którego albumie zapomniałem przez ten tejp. Aż chce się kurwa rapować jak słyszy się tego gościa. Tyle lat w grze i dalej kocur, a za to co zrobił z bitem do Takeover to Jay-Z powinien mu przybić kurwa piąteczkę. Funeral mi nie siedziało jak nie wiem, NC3 zapierdala na rotacji. Czekam na kolejne części i kolejne projekty. Znów będą święta przy Weezym jak w przypadku D6.
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki
jeszcze nie przesluchalem, ale dla mnie Weezy to top1 raperow i wkrotce nadrobie zaleglosci. Dodatkowo DJ Khaled zapowiedzial IANAHB III, w drodze jest Collegrove nowe i kontynuacja Tha Carter. Dziwi tylko brak wyswietlen pod nowymi rzeczami
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
przesłuchałem dopiero dwa razy, ale wydaje się że to jego najlepszy materiał od dawna
tylko ten Khaled mógłby wypierdalać, no i druga część gdzie jest dużo jakichś wacków trochę odstaje
slucham wlasnie i jest bardzo dobrze. Fajnie, ze swoich dzieciakow wzial na nuty
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.