Sentino
- rozklad_gaussa
Re: Sentino
jest na jego igstory normalnie, cos tam ze paluch i kaz stekaja
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- emtedronnn
Jeśli ktokolwiek oprócz @oldschool ma jakieś snippety z nadchodzącego materiału PL to chętnie przygarne! 
ale mnie to tiltuje(czyt. wkurwia) że ktoś napisze O JAKIE NIEPRZYCHYLNE KOMENTARZE NA TEMAT KAZ I PALUH I COŚ TAM O DIHO I MALIK, ale już dokładnie co i jak to się nie dowiesz i tera szukaj na instagram domyślając się gdzie a i tak najlepiej jak usunięte, ehhhh
wielkie niepozdro dla Ciebie
wielkie niepozdro dla Ciebie
Kurcze, tak słucham sobie tych snippetów i szczerze mam nadzieję, że to tylko chwilowa faza zajarania się drillem przez Sebastiana. Brzmieniowo i tematycznie strasznie męczy przy dłuższym odsłuchu, w 3 albo 4 kawałkach wers o nożach w kieszeni, no ile można? Może to tylko moje wrażenie, ale Sebek marnuje się w takim klimacie, najlepiej wypadał w podspiewanych trakach jak pistolet.
-
ksiazenieporzadek
- marco_pantani
zważka na ruchy koleżkoKoi pisze: ↑03 gru 2020, 2:12 Kurcze, tak słucham sobie tych snippetów i szczerze mam nadzieję, że to tylko chwilowa faza zajarania się drillem przez Sebastiana. Brzmieniowo i tematycznie strasznie męczy przy dłuższym odsłuchu, w 3 albo 4 kawałkach wers o nożach w kieszeni, no ile można? Może to tylko moje wrażenie, ale Sebek marnuje się w takim klimacie, najlepiej wypadał w podspiewanych trakach jak pistolet.
zwracam honor
Seba znowu obserwuje Dj Arowa na instagramie, być może jest szansa, że usłyszymy w przyszłości OG wersje Onassis 
-
ksiazenieporzadek
typ się zachowuje gorzej niż dzieci z piaskownicy, kłóci się o byle gówno, jakiś czas później kumple znowu, potem znowu spina o gówno

chodzi o wersje ze snippetu pewnie, ale to DJ Arow by mial u siebie? myslalem ze to calkiem przepadlo
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Tak,wrzucałem kiedyś na grupę Sicarios rozmowę z Arowem,on ma bit u siebie w studiu i Onassis to jego kawałek,przynajmniej tak pisał
to mogl byc kawalek tego roku, gdyby nie kolejny flip Sentino
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Tak sobie myślałem ostatnio że niezłe ruchy musi tam robić tatuażyk jak 2,5 roku temu malował ściany a 2 lata temu już rolek ma łapie.
czemu on nic nie wrzuca znowu o co tu chodzi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji