Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2020) [Zapowiedź]
Dokładnie, 100x bardziej wolę "Biały i młody" niż to populistyczne, pretensjonalne gówno.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
2021 a wy zdziwieni że raper Bedoes jest populistą i pora robić hajs a nie z siebie durnia.
spoko intro do płyty, ale singiel to to tak średnio się nadaje
^ trudno nie podbić, bo jako intro, i taki nieco (jak na Bedoesa) eksperymentalny kawałek, to spoko, ale jak na singiel, bez jeszcze znanej koncepcji płyty to jest asluchalne. Dawno nie słyszałem czegoś takiego, co wywołało we mnie taki dyskomfort jak to
Jak na singiel to ten track jest trochę niemuzyczny, coś tam sobie pierdoli koło bitu. Ale numer oczywiście bardzo fajny a boomerzy ze ślizgawki się spłakali
sent from my iphone XS using trapatalk
Oczywiście oficjalnie nie ma mnie na forum, bo odszedłem na amen więc to jakieś dziwne błędy na forumku i pewnie bot wygenerował te wszystkie dzisiejsze posty.
Muzyka broni się sama, ale zawsze skoczę w ogień za tę sztukę, choćby kurwa nie wiem co.
Nie mogłem się doczekać aż w końcu wleci pierwszy kawałek z RR, no i jest, preorder został powinięty od razu, @SiNi a u Ciebie? Chyba nie muszę pisać, że to dojebany track z przejebanym bitem i klimatem, bo każdy kumaty i świadomy słuchacz to wie, ale do rzeczy. Bedoes po prostu nawija to co czuje, świat jest zepsuty i większość osób nigdy nie zrozumie tego przekazu, bo o nich właśnie jest w tekście.
Trzeba trochę inaczej postrzegać świat i mieć w sobie pewne wartości żeby dojrzeć coś w tej muzyce, a nie każdego na to stać. Dobrze, że te osoby to tylko jakaś jebana nieznacząca mniejszość, która nie ma prawa głosu.
A to wszystko to dopiero początek, prawdziwy rozpierdol dopiero się szykuje.
i jeszcze jedno:
Chyba do niektórych starszych osób nie dociera to, że tak młody chłopak może mieć takie wartości, postrzeganie świata i być głosem pokolenia, jebać starych dziadów, umrą smutni i tak, a my będzie dumni, że jesteśmy zajebiści, słuchamy przejebanej muzy i jesteśmy świadomi tego co się dzieje wokół, którzy chcą czynić dobro i choć to niemożliwe "zmieniać świat na lepsze".
2115 to gang. Borys to przyszłość.

i z wielkim szacunkiem do starej szkoły, ale oldschool to największa kurwa.
a Jose dalej boli to, że nawet przy moim braku aktywności na forum mam większe zasięgi niż on na yt od powstania kanału.
Muzyka broni się sama, ale zawsze skoczę w ogień za tę sztukę, choćby kurwa nie wiem co.
Nie mogłem się doczekać aż w końcu wleci pierwszy kawałek z RR, no i jest, preorder został powinięty od razu, @SiNi a u Ciebie? Chyba nie muszę pisać, że to dojebany track z przejebanym bitem i klimatem, bo każdy kumaty i świadomy słuchacz to wie, ale do rzeczy. Bedoes po prostu nawija to co czuje, świat jest zepsuty i większość osób nigdy nie zrozumie tego przekazu, bo o nich właśnie jest w tekście.
Trzeba trochę inaczej postrzegać świat i mieć w sobie pewne wartości żeby dojrzeć coś w tej muzyce, a nie każdego na to stać. Dobrze, że te osoby to tylko jakaś jebana nieznacząca mniejszość, która nie ma prawa głosu.
A to wszystko to dopiero początek, prawdziwy rozpierdol dopiero się szykuje.
i jeszcze jedno:
Chyba do niektórych starszych osób nie dociera to, że tak młody chłopak może mieć takie wartości, postrzeganie świata i być głosem pokolenia, jebać starych dziadów, umrą smutni i tak, a my będzie dumni, że jesteśmy zajebiści, słuchamy przejebanej muzy i jesteśmy świadomi tego co się dzieje wokół, którzy chcą czynić dobro i choć to niemożliwe "zmieniać świat na lepsze".
2115 to gang. Borys to przyszłość.

i z wielkim szacunkiem do starej szkoły, ale oldschool to największa kurwa.
a Jose dalej boli to, że nawet przy moim braku aktywności na forum mam większe zasięgi niż on na yt od powstania kanału.
dla mnie chujoza jednak
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
props
Dodano po 15 sekundach:
oczywiscie dla @aleksy
Dodano po 15 sekundach:
oczywiscie dla @aleksy
No gówno obesrane, wiadomo
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- qualite_de_schizoide
po poście daveyo postanowiłem włączyć ponownie ten track, no i to przecież to jest syf straszny, populizm, męcząca forma, 0 repeat value, naprawdę nic tam nie funkcjonuje
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
odmawiam uwierzenia w fakt, że treść posta to nie prowo
ja to jednak wolę być nieświadomym słuchaczem i odpalić se beanie sigel the b coming aniżeli oświeconym fanem zeamsone
ja to jednak wolę być nieświadomym słuchaczem i odpalić se beanie sigel the b coming aniżeli oświeconym fanem zeamsone
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
no to odpisz sobie jeszcze z multi @SiNi jakie to zajebiste jest i spierdalaj na zawsze 
co do kawałka to oczywiscie chujnia
co do kawałka to oczywiscie chujnia
@Whiskiz Albo jesteś niepełnosprawny albo takiego udajesz, jeśli to pierwsze to przepraszam i zarazem współczuję oraz oferuję pomoc gdybyś potrzebował.
@daveyo Jest to według mnie jeden z najlepszych i zarazem najciekawszych singli w tym roku, nawet klip sam sobie jest dość fajnie zmontowany, stawiam, że album osiągnie jeszcze większy sukces niż "Opowieści z doliny smoków" jestem mega ciekawy całego materiału, podaj jakieś namiary na priv to pogadamy bo tutaj nie ma sensu dyskutować o muzyce.
@daveyo Jest to według mnie jeden z najlepszych i zarazem najciekawszych singli w tym roku, nawet klip sam sobie jest dość fajnie zmontowany, stawiam, że album osiągnie jeszcze większy sukces niż "Opowieści z doliny smoków" jestem mega ciekawy całego materiału, podaj jakieś namiary na priv to pogadamy bo tutaj nie ma sensu dyskutować o muzyce.
xDDD props tak już myślałem wcześniej że to multikonto
Autofellatio.SiNi pisze: ↑26 lis 2020, 22:05 @daveyo Jest to według mnie jeden z najlepszych i zarazem najciekawszych singli w tym roku, nawet klip sam sobie jest dość fajnie zmontowany, stawiam, że album osiągnie jeszcze większy sukces niż "Opowieści z doliny smoków" jestem mega ciekawy całego materiału, podaj jakieś namiary na priv to pogadamy bo tutaj nie ma sensu dyskutować o muzyce.
@moxxi Bez obrazy, ale chyba Ci to myślenie nie wychodzi...
- przedszkolanek
wiesz daveyo, że cię lubię, ale na priv byłeś bardziej ofensywny
@SiNi siadaj na butle