raczej najważniejsze przedsięwzięcie kulturowe w całej historii gatunku homo sapiens
Belmondo
Re: Belmondo
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- yungXpaproch
zajebisty snippet, fajny klimat w ktorym fajnie by bylo wiecej G zobaczyc
Podbijam, kozacki snippet, taki post-truskulowy vibe to ma. Oby więcej takich
To, jak te linijki są poskładane to kolejny dowód na wszechstronność najlepszego polskiego rapera i jego superiorycznosc względem takiego błagana, klejącego rymy typu nic-bit. O tym, że ten snippet bez wysiłku wpierdala dyskografie jakiegoś bisza czy vnma to nawet nie ma co wspominać, bo to oczywistość
Tylko jeszcze skrecz niech tam jeszcze wjedzie w finalnej wersji i będzie sztos 
rozpierdol, fajny by był cały materiał w takim stylu
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- FruitOffTheWall
sredniawka jakby nie ksywa belmondziaka to by 70% mowiła ze beka z lokalnych
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
prędzej, ze odkrycie roku
czy snippety innych raperów również są zapętlane?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
U belmondziaka zapętlając snippet zapetlasz w sumie prawie cały kawałek
Też słucham już 20 minut chyba. A to pewnie 2/3 kawałka. Byłoby super jakbym jednak się mylił. Jakaś taka lepsza jakość w porównaniu do aglio alio z dupy nawiniętego z generycznymi wersami i jeszcze jakimś fajfusem na końcu do tego wszystkiego.
przecież super rymy tam są
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- yungXpaproch
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
przeciez gdyby ukazal sie caly serial taki youtubowy, komediowy podobnych odcinkow to bylbym totalnie fanem
super że mlody g tak dobrze wygląda, zdrówka i wstrzemięźliwości jak najdłużej każdy ma prawo kiełkować
chodzą słuchy że tak dobrze dawno nie było, oby jak najdłużej xd, no ale ciekawe jak ogarnięcie wpłynie na poziom rzeczy
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
A więc tak wygląda jak nie jest naćpany 
Dziwnie tak
Dziwnie tak
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
ty sie chciales dowiedziec o tym w pierwszym odcinku? belmondo to wielkie tworca, a to jest sitcom, dowiesz sie w piatym 
- yungXpaproch
do tego samego sloja codziennie z rana wrzucasz taki zabek czosnku przez 30 dni, a pozniej 31 dnia z rana walisz na hejnal i juz szczepionek zadnych do konca zycia nie potrzebujesz
-
laxoncreed
po obejrzeniu tego filmu mam wrażenie że cała jego kariera, od luźnych zwrotek u Karwana i Kaza, przez scib i mobbynowe historie do afery z Rafalalą i tego, co po niej to jakieś monstrualnej wielkości prowo sterowane zza kulis przez Leszka Szyluka i Wigannę Papinę wzorowane na Grażynie Żarko

borixon > juicy j