Berson - ŻELBETON SOLO EP (2020)
Re: Berson - TBA (2020) [Zapowiedź]
Chłop ma przejebaną charyzmę, a ten pisze "totalnie bezbarwny typ". XD
Widzę, że bawisz się w drugiego łajciora, także biorę na Ciebie poprawkę.
Widzę, że bawisz się w drugiego łajciora, także biorę na Ciebie poprawkę.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Re: Berson - TBA (2020) [Zapowiedź]
No ten groźny głos to rzeczywiście aż się obsrac idzie już Szpaku brzmi bardziej wiarygodnie
Re: Berson - ŻELBETON SOLO EP (2020) [Zapowiedź]
done, dzięki byku
Mi zwykle na jednym albumie rapowym spośród kilkunastu kawałków podoba się kilka. Tutaj póki co każdy singiel co wyszedł mi się podoba i zapętlenie w ilości już dwucyfrowej.
Nie sądzę, żeby w Bersonie było coś wyjątkowego i miał do przekazania jakieś wcześniej niespotykanie historie i wnioski, ale to porządny rap bez żenady z jakąś tam subtelnie wyczuwalną stylówą (plus fajnym głosem Bersona) co w połączeniu z bardzo dobrymi bitami Atutowego po prostu gra na solidnym poziomie. Można bez wstydu puścić a domu, aucie, przy znajomych bez obawy, że wykonawca zaraz pierdolnie jakiś "przegłęboki" tekst ala bedoes i połowa obecnych na chacie zacznie odwracać wzrok po ścianach z uczucia żenady a druga połowa zacznie sobie podcinać żyły wzdłuż.
Nie sądzę, żeby w Bersonie było coś wyjątkowego i miał do przekazania jakieś wcześniej niespotykanie historie i wnioski, ale to porządny rap bez żenady z jakąś tam subtelnie wyczuwalną stylówą (plus fajnym głosem Bersona) co w połączeniu z bardzo dobrymi bitami Atutowego po prostu gra na solidnym poziomie. Można bez wstydu puścić a domu, aucie, przy znajomych bez obawy, że wykonawca zaraz pierdolnie jakiś "przegłęboki" tekst ala bedoes i połowa obecnych na chacie zacznie odwracać wzrok po ścianach z uczucia żenady a druga połowa zacznie sobie podcinać żyły wzdłuż.
Ślizgawkowy overhype moim zdaniem imo i choć chce się zajarać i sprawdzam niemal wszystko, to mi nie wychodzi, ale tym "Planem" mnie kupił w końcu, świetny kawałek.
10 grudnia premiera ostatniego singla z epki - PALESETOPA (feat. Frosti)
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Jest i ten kawałek:
Dodano po 1 dniu 3 godzinach 30 minutach 52 sekundach:
I cała epka do odsłuchu na Spotify:
Spoiler
I cała epka do odsłuchu na Spotify:
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kozak nutka PALESETOPA, wcześniej nie znałem typa, ale może coś sprawdzę. I aż mam ochotę sprawdzić streetzę z klipu
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Ale chujnia ta piosenka
Dobrze swn go tam określił paliseboba ze składam kozaków ma rzeczy do załatwienia no ideał kolega dla kaz Balagane
Dobrze swn go tam określił paliseboba ze składam kozaków ma rzeczy do załatwienia no ideał kolega dla kaz Balagane
- ebismolarek