Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
Re: Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
Elemer (jakim cudem ludzie go legendują?) nie powinien tego ruszać, to powinno zostać w tamtych czasach. A nie jakieś budowanie mostów z bedim, który w tamtych latach nie miałby odbiorców ze swoją formą ekspresji. To tak jakby do reedycji molesty podogrywały się dudki, rogale, brajany, oskary i inne wynalazki, profanacja. Podoba mi się postawa dizkreta albo jeszcze lepiej pelsona, który zrobił całkowitą odcinkę i nie życzy sobie wykorzystywania wizerunku w związku z nienachapanymi rap przygłupami.
Jak byłem dla kogoś wczoraj niemiły to przepraszam, to był alkohol. Oczywisxie tez bym wolał żeby remixow nie było ale skoro są to już chce na to spojrzeć jakoś pozytywniej ze jaca dostanie pienionszki większe dzięki temu a ja sobie kupie normalna podstawowa płytę w remixy osram i każdy za pół roku i tak o nich zapomni. (Oczywisxie najlepiej by było gdyby były bonus CD do preorderow ale tak się nie zarabia pieniędzy : D)
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Ja czytałem to na trzeźwo do kawki i kawałka drożdżowego ciasta .
Użytkownik @encrenoire to ten mityczny Polak Husarz, któremu śmierdzi wszystko, co nie jest po jego myśli.
Reedycja wychodzi?
POLSKA!! WOJNA TU BYŁA TAK
CZOŁGI JEŹDZIŁY TEEEŻ
MY WONSÓW JESZCZE NIE MAMY ALE SŁUCHAMY
Śmieć śmie śmieć promować reedycję za pomocą remiksów?
PATLEWICZ
PATLEWICZ
WYRRRRWE CI KURWO SERCEEE
no debil normalny
nie kupuj se płyty bo ktoś jeszcze pomyśli, że lubisz zwrotki bedoesa i oskara na remiksach i będzie przypał
Przecież jakby Rogal się dograł do reedycji molesty to normalnie zwalilbym konia z tej okazji
jakby rogal nagrał kawałek z molestą, to byłaby to profanacja rogala i niech żadna zamknięta głowa mi tu nawet nie pierdoli
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
malolaty sobie fajnie posluchaja i sie zajaraja i ja wiem, ze jest druga plyta bez remiksow, ale ja tez wolalbym, zeby te remixy byly po prostu lepsze
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:19 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
zdaje się, że już w czerwcu miałeś podziękować za dyskusję marudoencrenoire pisze: ↑11 lis 2020, 14:26 Nie no, poziom absurdu na forum jest wysoki. Podziekuje chyba za dyskusje.
- marco_pantani
Ostatnio zmieniony 18 lis 2020, 19:24 przez marco_pantani, łącznie zmieniany 1 raz.
zwracam honor
- marco_pantani
w piątek będzie teraz albo nigdy z kliponem
otsochodzi
a co do mojego poprzedniego posta

otsochodzi
a co do mojego poprzedniego posta

zwracam honor
- gods bidness
Wątpię, jakby się mieli jarać, to już by się jarali, co by było widać po wyświetleniach na yt i hypie. Kupią to może jacyś młodzi adepci smutnej truskulozy, którym podczas odrabiania lekcji z historii hip-hopu wkręcono, że ta płyta to taaaaaaaki klasyk. Ale ilu takich może być? Reszta młodzieży woli Kizo posluchać i trudno się dziwić.
- marco_pantani
Eis feat. Otsochodzi - Teraz Albo Nigdy
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Poprawna ta zwrotka Otso. Bez fajerwerków, ale też bez przypału. Jeśli ktoś ma dać na tych remiksach coś ciekawszego to liczę na Pezeta albo kogoś mniej "standardowego" (np. Belmondo).
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
pezet to i oryginalnie jest na tej płytce, a poza tym gość ma już 64 lata
jedyna nadzieja w belmondo
jedyna nadzieja w belmondo
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
pezet jest dla mnie goatem jeżeli chodzi o emerytów, ale (albo raczej właśnie dlatego) mam nadzieję, że już nic w życiu nie nagra
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz