Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Vitalyi (pierwsza wersja), Mickey Rourke, Tabu, Il Duce
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
- Bryx Fenrir
- benzoabuser
- Zbanowany
ktoś mi powie dlaczego jest tak dużo polskich kawałków o nazwie xanax. Margaret, quebonafide, kaen, kamerzysta. Przecież sprowadzanie xanaxu się nie opłaca więc prędzej biorą oni jakiś afobam czy alpragen, a pewnie wszystko sprowadza się do prostego zabiegu, żeby typowe licealistki robiły wyświetlenia, tak?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
co ty rozkminiasz, przeciez tam nikt xanaxu na oczy nie widzial. w amerykanskich klipach nawijaja o xanaksie, to tu tez leci i tyle, nikt by nie skumal jakby spiewali o alprazolamie, zreszta trudno wymowic
-
LuckyStrike
Gówno prawda, przecież Xanax można dostać bez problemu i jest dość popularny, znam wiele osób, które biorąbenzoabuser pisze: ↑23 lis 2020, 23:08 ktoś mi powie dlaczego jest tak dużo polskich kawałków o nazwie xanax. Margaret, quebonafide, kaen, kamerzysta. Przecież sprowadzanie xanaxu się nie opłaca więc prędzej biorą oni jakiś afobam czy alpragen, a pewnie wszystko sprowadza się do prostego zabiegu, żeby typowe licealistki robiły wyświetlenia, tak?
- cloud
- chmura
a co jest trudnego w ogarnięciu xana?benzoabuser pisze: ↑23 lis 2020, 23:08 ktoś mi powie dlaczego jest tak dużo polskich kawałków o nazwie xanax. Margaret, quebonafide, kaen, kamerzysta. Przecież sprowadzanie xanaxu się nie opłaca więc prędzej biorą oni jakiś afobam czy alpragen, a pewnie wszystko sprowadza się do prostego zabiegu, żeby typowe licealistki robiły wyświetlenia, tak?
potwierdzam, znam wiele osob, ktore w opisach na gadu-gadu pisały, że biorą xanax
- benzoabuser
- Zbanowany
znaczy problemem nie jest, ale jakoś mi się nie widzi, że każdy z artystów i "artystów", którzy nagrali o tym piosenkę bierze krzyżyki, bo suma sumarum łatwiej jest ogarnąć zamienniki, które niczym się nie różnią + śmieszne, że każdy kawałek o tym ma nazwę "xanax", no oryginalność w chuj
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
-
LuckyStrike
Biorą Xanax- po prostu, nie każdy jest pierdolonym ćpunem i wie dokładnie, jaką substancję spożywa 
A co jest w tym dziwnego? Xanax najwięcej osób kojarzy. 13 latka kojarzy Xanax? Kojarzy. A jakieś kurwa Alprazolam? Wątpię.
Jak chce raper nagrać kawałek o szybkim aucie to szybciej go nazwie BMW, Audi czy Ferrari niż kurwa Koenigsegg
Jak chce raper nagrać kawałek o szybkim aucie to szybciej go nazwie BMW, Audi czy Ferrari niż kurwa Koenigsegg
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- benzoabuser
- Zbanowany
no śmieszy mnie to i nie mówię o tym, że użycie nazwy handlowej jest złe, bo jest też wiele innych zamienników, które mogły by pojawić się w nazwie, bo kurwa 10 polski, powtarzam polski track o nazwie xanax to żart
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Nie każdy ma taką wiedzę na temat ćpania jak ty. Z punktu widzenia biznesowego lepiej się opłaca nazwać track czy nawinąć o Xanaxie niż spełniać oczekiwania grupy miłośników pewnych substancji. No przykro mi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
nie kazdy raper to tonciu zeby wymienial po kilka substancji co track hehe szybka gra skojarzen jak orangutan banan, auto bmw, bile jadra i tak dalej
- afterlight
dlaczego najlepszy dzien tygodnia na wydanie albumu to piatek?
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Czy tylko ja widze Wene w nowej reklamie Lidla?
Bo od piątku masz najwięcej dni do kolejnego zestawiania Olis. Więcej dni sprzedażowych, łatwiej o wyższa pozycje
-
frontkick
Chłopaki potrzebuje Lost Tapes Steeza które kiedyś jakiś użytkownik forumka zmontował po audycji w newonce, nie moge znaleźć tematu w którym to było wklejone a i link pewnie nie dziala juz, czy ktos moglby poratowac
Mam na kompie o ile się nie mylę, mp3 100min, wrzucę jutro
chociaż podjebałeś mi avatar który miałem sobie ustawić, więc nie wiem nie wiem
chociaż podjebałeś mi avatar który miałem sobie ustawić, więc nie wiem nie wiem
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ