ŚLIZGAWKA GOLD CLOUD | EDYCJA #2 [KONIEC]
- FruitOffTheWall
Re: ŚLIZGAWKA GOLD CLOUD | EDYCJA #2
kiedy 3 edycja?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Jeszcze nie zdecydowałem kiedy dokładnie, ale długo nie będzie trzeba czekać.
Wprowadzę parę mniejszych/większych zmian więc chciałbym do tego dobrze przysiąść.
Wprowadzę parę mniejszych/większych zmian więc chciałbym do tego dobrze przysiąść.
Zawsze było tanio teraz dostaliśmy za darmo
Staroć props i głos za nie typową stylówę, która brzmi. Gratki dla uczestników, fajnie się słuchało.
@daveyo nie wszystkie kawałki są podpięte do playlisty
Staroć props i głos za nie typową stylówę, która brzmi. Gratki dla uczestników, fajnie się słuchało.
@daveyo nie wszystkie kawałki są podpięte do playlisty
Zapomniałem dodać, a teraz nie mam zbytnio jak. Zaktualizuję na dniach, a na poprzedniej stronie masz wszystkich wypisanych.
Przypominam, że to ostatni dzień głosowania i o 20:00 wyłonimy zwycięzcę drugiej edycji.
Przypominam, że to ostatni dzień głosowania i o 20:00 wyłonimy zwycięzcę drugiej edycji.
KONIEC!
ZWYCIĘZCĄ DRUGIEJ EDYCJI
GOLD CLOUD
ZOSTAJE
@2rzyn
Wielkie gratulacje!
WYRÓŻNIENIA:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom i osobom, które wzięły udział w głosowaniu. Mam nadzieję, że razem spotykamy się w trzeciej edycji i pokażemy moc. Do zobaczenia!
ZWYCIĘZCĄ DRUGIEJ EDYCJI
GOLD CLOUD
ZOSTAJE
@2rzyn
Wielkie gratulacje!
WYRÓŻNIENIA:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom i osobom, które wzięły udział w głosowaniu. Mam nadzieję, że razem spotykamy się w trzeciej edycji i pokażemy moc. Do zobaczenia!
Re: ŚLIZGAWKA GOLD CLOUD | EDYCJA #2 [KONIEC]
Jestes chujem bolo :*
Dodano po 2 dniach 1 godzinie 42 minutach 20 sekundach:
Chciałbym złożyć zażalenie z powodu nie otrzymania nagrody. Miałem mieć dopisne pod nickiem że wygrałem drugą edycję, ale admin zamiast to zrobić, skasował poprzednią nagrodę
W konsekwencji wygląda to tak jakbym wygrał tę edycję, a pierwszą chuj wie kto
Dodano po 2 dniach 1 godzinie 42 minutach 20 sekundach:
Chciałbym złożyć zażalenie z powodu nie otrzymania nagrody. Miałem mieć dopisne pod nickiem że wygrałem drugą edycję, ale admin zamiast to zrobić, skasował poprzednią nagrodę
W konsekwencji wygląda to tak jakbym wygrał tę edycję, a pierwszą chuj wie kto
Zaktualizowałem playlistę więc można sobie jeszcze raz na spokojnie odsłuchać wszystkie kawałki z 2 edycji:
https://www.youtube.com/watch?v=QiJ5bg8 ... TR&index=1
Dodano po 3 minutach 3 sekundach:
No i wrzucam tutaj "bonus track" od Bryxiuli, bo propsował akcję, ale niestety nie udało mu się załapać:
@SWN proszę Cię po raz ostatni żebyś ogarnął 2rzynowi tę rangę, bo nagroda to nagroda, a nie jest to jakiś wielki problem dodać jedną cyferkę, szczególnie, że sam się na to zgodziłeś, a jeśli masz w to po prostu wypierdolone to mi to napisz to nie będę zawracał głowy.
No i wrzucam tutaj "bonus track" od Bryxiuli, bo propsował akcję, ale niestety nie udało mu się załapać:
@SWN proszę Cię po raz ostatni żebyś ogarnął 2rzynowi tę rangę, bo nagroda to nagroda, a nie jest to jakiś wielki problem dodać jedną cyferkę, szczególnie, że sam się na to zgodziłeś, a jeśli masz w to po prostu wypierdolone to mi to napisz to nie będę zawracał głowy.
tbh powinno byc ze nie da sie wygrac 2 edycji z rzedu ;p
daveyo pisze: ↑07 paź 2020, 21:28 Zaktualizowałem playlistę więc można sobie jeszcze raz na spokojnie odsłuchać wszystkie kawałki z 2 edycji:
Jak widac admin ma w chuju
I co już więcej nie będzie? @daveyo

- yungXpaproch
nie no, zakladam ze daveyo w koncu zapomni o warnie i zacznie propsowac bedoesa jak juz nie bedzie mogl wytrzymac ale generalnie to przydalaby sie kolejna edycja gold cloud...
-
laxoncreed
łoł nie dawaj. podpis 2rzyna jest już wystarczająco dopierdolony
- yungXpaproch
niee no kurwa, nie dalem rady w zadnej edycji wystapic to lipa....
-
frontkick
Ja proponuję żeby Sz.P. @Jose przejął organizację tego przedsięwzięcia
Ej no nie zabierajcie organizacji gc#3 dla dejwa jak Ameryki dla Trumpa
- yungXpaproch
jak juz konkurs raperski to trzeba uszanowac dejwjo i pod inna nazwa go zorganizowac