Sentino
Re: Sentino
Może wrzucicie po prostu na drive wspólny czy myślicie, że Sentino czyta ślizgawkę?
Coś przewijał, że GOAT, ale nie jestem pewien czy to się tyczyło tego kawałka czy płyty. Mówił o tym tytule bo ktoś mógłby pomyśleć, że zajebał go od Azada, którego nowa płyta się tak samo nazywa.
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
czyta na stówę, bo uploady wrzucane tylko tutaj zlatują błyskawicznie
wystarczy ze raffa czyta

pewnie tak, bo w snippecie da sie wylapac GOAT, dzieki dzieki dzieki
Jakieś PW?
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Sądzę że czyta w wolnych chwilach od zarządzania kasynem, bo poprzednie leaki które zostały tu przez kogoś wrzucone zniknęły szybciutko, także lepiej kolegować się na PW
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
W takim razie to, że Sentino przegląda ten temat dodaje mu jeszcze więcej uroku 
Jeśli ma ktoś 3 ostatnie snippety to obsługujcie PW.
poprosze pw ze snippetami jak ktos ma ludziska 
Na Polsacie leci tele audio z Najlepszym Garnkiem świata.. Dlaczego Królowie naszego królestwa to głównie "krętasy" ? Jeśli "Sentino" był antybohaterem, to przynajmniej miał.. ODWAGĘ. Nic tak nie rajcuje jak straszaki, i bezodpryskowe granaty rzucane w przyjaciół od pryczy..
Ten znowu ma atak schizofrenii
Widzę, że masz Netflix/a Sia la la
Poproszę te snippety na PW dobrzy ludzie
Podeślę ktos snippety pv, dzięki, sicarios