Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2020) [Zapowiedź]
ten rap jest jak przedszkole, wszyscy strasznie narcystycznie
nagrywają gówno w stylu rewolucji romantycznyyej
wielkie 5 dla niego
nagrywają gówno w stylu rewolucji romantycznyyej
wielkie 5 dla niego
Hahahah co on pierdoli, bajkopisarz jebany. Wiarygodny w tym swoim pierdoleniu jest jak dziwka, która mówi klientowi, że nikt jeszcze jej tak nie wyruchał 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- qualite_de_schizoide
ale populizm w chuj, a przy okazji forma bardzo męcząca
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Może to taki roleplay.
Kurwa, wlazłem tu żeby czytać sajko posty uzytnika @daveyo a tu go nie ma
Kurwa, wlazłem tu żeby czytać sajko posty uzytnika @daveyo a tu go nie ma
Ale krindż momentami, zwłaszcza na początku i w tych natchnionych mowach...
On serio chce być nowym ostrym z tych gorszych czasów, tylko takim pro homo
On serio chce być nowym ostrym z tych gorszych czasów, tylko takim pro homo
ale tandeta i powierzchowność (przynajmniej delivery), brzmi to strasznie na siłę
nie mówię, że bedoes robi to pod publikę czy coś, w sumie to wierzę mu że wyrzuca z siebie co myśli, ale to jak on tutaj to podał to jest jakiś ujemny poziom songwritingu, rzuca jakimiś ogólnikami bez zagłębienia się w jakiś konkretny temat. pierwszak liceum mógłby to napisać bez takiej wczuty imo. muzycznie jest najwyżej poprawnie.
no zaangazowani politycznie raperzy w polsce nie przechodzą no
nie mówię, że bedoes robi to pod publikę czy coś, w sumie to wierzę mu że wyrzuca z siebie co myśli, ale to jak on tutaj to podał to jest jakiś ujemny poziom songwritingu, rzuca jakimiś ogólnikami bez zagłębienia się w jakiś konkretny temat. pierwszak liceum mógłby to napisać bez takiej wczuty imo. muzycznie jest najwyżej poprawnie.
no zaangazowani politycznie raperzy w polsce nie przechodzą no
Ostatnio zmieniony 18 lis 2020, 16:04 przez sebring, łącznie zmieniany 1 raz.
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
bowdowny dla goscia za to jaki sukces osiagnal i jakie liczby wykreci na tym albumie. No i props za wczute w muzyke, widac golym okiem, ze wychowany na roleplayach w san andreas i nawet w zyciu rzeczywistym potrafi przybierac rozne twarze i osobowosci
zamowilem sobie
zamowilem sobie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Props za Maciej Musiał
I oddzielny props dla opisu
𝑍 𝑑𝑎𝑙𝑎 𝑜𝑑 𝑧𝑔𝑖𝑒ł𝑘𝑢 𝑖 𝑏𝑙𝑖𝑐𝘩𝑡𝑟𝑢, 𝑤 𝑚𝑢𝑟𝑎𝑐𝘩 𝑛𝑖𝑒𝑤𝑖𝑒ś𝑐𝑖ń𝑠𝑘𝑖𝑒𝑔𝑜 𝑝𝑎ł𝑎𝑐𝑢 𝐵𝑒𝑑𝑜𝑒𝑠 𝑖 𝐿𝑎𝑛𝑒𝑘 𝑛𝑎𝑏𝑟𝑎𝑙𝑖 𝑑𝑦𝑠𝑡𝑎𝑛𝑠𝑢 𝑑𝑜 𝑜𝑡𝑎𝑐𝑧𝑎𝑗ą𝑐𝑒𝑔𝑜 𝑖𝑐𝘩 ś𝑤𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑖 𝑧𝑟𝑜𝑧𝑢𝑚𝑖𝑒𝑙𝑖 𝑔𝑜 𝑧 𝑖𝑛𝑛𝑒𝑗 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑝𝑒𝑘𝑡𝑦𝑤𝑦. 𝑊 𝑛𝑜𝑤𝑒𝑗 𝑜𝑝𝑜𝑤𝑖𝑒ś𝑐𝑖 𝑛𝑖𝑒 𝑚𝑎 𝑗𝑢ż 𝑏𝑎ś𝑛𝑖𝑜𝑤𝑦𝑐𝘩 𝑒𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑜́𝑤. 𝑅𝑧𝑒𝑐𝑧𝑦𝑤𝑖𝑠𝑡𝑜ść 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑡ł𝑎𝑐𝑧𝑎 𝑗𝑎𝑘 𝑛𝑖𝑔𝑑𝑦 𝑤𝑐𝑧𝑒ś𝑛𝑖𝑒𝑗, 𝑒𝑢𝑓𝑜𝑟𝑖𝑎 𝑖 𝑟𝑜𝑧𝑝𝑎𝑐𝑧 𝑖𝑑ą 𝑧𝑒 𝑠𝑜𝑏ą 𝑤 𝑝𝑎𝑟𝑧𝑒, 𝑎 𝑜𝑠𝑖ą𝑔𝑛𝑖ę𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑘𝑐𝑒𝑠𝑦 𝑛𝑎𝑝𝑎𝑤𝑎𝑗ą 𝑟𝑜́𝑤𝑛𝑖𝑒 𝑚𝑜𝑐𝑛𝑜 𝑟𝑎𝑑𝑜ś𝑐𝑖ą, 𝑐𝑜 𝑙ę𝑘𝑖𝑒𝑚. 𝑊 𝑠𝑘ą𝑝𝑦𝑚 ś𝑤𝑖𝑒𝑡𝑙𝑒 𝑢𝑙𝑖𝑐𝑦, 𝑔𝑑𝑧𝑖𝑒 𝑤𝑟𝑜𝑔𝑜𝑤𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑎𝑗ą 𝑠𝑖ę 𝑛𝑎 𝑘𝑎ż𝑑𝑦𝑚 𝑘𝑟𝑜𝑘𝑢, 𝑚𝑜ż𝑛𝑎 𝑢𝑓𝑎ć 𝑡𝑦𝑙𝑘𝑜 𝑛𝑎𝑗𝑏𝑙𝑖ż𝑠𝑧𝑦𝑚 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑗𝑎𝑐𝑖𝑜ł𝑜𝑚, 𝑘𝑡𝑜́𝑟𝑦𝑐𝘩 𝑙𝑜𝑗𝑎𝑙𝑛𝑜ść 𝑗𝑒𝑠𝑡 𝑡𝑒𝑟𝑎𝑧 𝑠𝑧𝑐𝑧𝑒𝑔𝑜́𝑙𝑛𝑖𝑒 𝑤𝑎ż𝑛𝑎. 𝑊 𝑝𝑜𝑑𝑧𝑖𝑒𝑙𝑜𝑛𝑦𝑚 𝑠𝑝𝑜ł𝑒𝑐𝑧𝑒ń𝑠𝑡𝑤𝑖𝑒 𝑤𝑧𝑏𝑖𝑒𝑟𝑎 𝑤ś𝑐𝑖𝑒𝑘ł𝑜ść 𝑖 𝑡𝑦𝑙𝑘𝑜 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑜𝑤𝑐𝑧𝑎 𝑟𝑒𝑎𝑘𝑐𝑗𝑎 𝑚𝑜ż𝑒 𝑝𝑜𝑤𝑠𝑡𝑟𝑧𝑦𝑚𝑎ć 𝑗𝑒𝑔𝑜 𝑝𝑜𝑠𝑡ę𝑝𝑢𝑗ą𝑐𝑦 𝑢𝑝𝑎𝑑𝑒𝑘. 𝑁𝑎𝑟𝑎𝑠𝑡𝑎𝑗ą𝑐𝑦 𝑏𝑢𝑛𝑡 𝑚𝑢𝑠𝑖 𝑧𝑛𝑎𝑙𝑒źć 𝑢𝑗ś𝑐𝑖𝑒, 𝑎𝑙𝑒 𝑛𝑖𝑒𝑛𝑎𝑤𝑖ść 𝑖 𝑧ł𝑜 𝑡𝑟𝑧𝑒𝑏𝑎 𝑧𝑤𝑦𝑐𝑖ęż𝑦ć 𝑚𝑖ł𝑜ś𝑐𝑖ą. 𝑆𝑡𝑎𝑟𝑦 ł𝑎𝑑 𝑘𝑜ń𝑐𝑧𝑦 𝑠𝑖ę 𝑛𝑎 𝑛𝑎𝑠𝑧𝑦𝑐𝘩 𝑜𝑐𝑧𝑎𝑐𝘩, 𝑎 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑠𝑧ł𝑜ść 𝑗𝑒𝑠𝑡 𝑤 𝑟ę𝑘𝑎𝑐𝘩 𝑡𝑦𝑐𝘩, 𝑘𝑡𝑜́𝑟𝑧𝑦 𝑤𝑒𝑧𝑚ą 𝑜𝑑𝑝𝑜𝑤𝑖𝑒𝑑𝑧𝑖𝑎𝑙𝑛𝑜ść 𝑧𝑎 𝑙𝑜𝑠 𝑝𝑜𝑘𝑜𝑙𝑒𝑛𝑖𝑎. 𝑃𝑟𝑧𝑦𝑠𝑧𝑒𝑑ł 𝑐𝑧𝑎𝑠 𝑛𝑎 𝑟𝑒𝑤𝑜𝑙𝑢𝑐𝑗ę.
I oddzielny props dla opisu
𝑍 𝑑𝑎𝑙𝑎 𝑜𝑑 𝑧𝑔𝑖𝑒ł𝑘𝑢 𝑖 𝑏𝑙𝑖𝑐𝘩𝑡𝑟𝑢, 𝑤 𝑚𝑢𝑟𝑎𝑐𝘩 𝑛𝑖𝑒𝑤𝑖𝑒ś𝑐𝑖ń𝑠𝑘𝑖𝑒𝑔𝑜 𝑝𝑎ł𝑎𝑐𝑢 𝐵𝑒𝑑𝑜𝑒𝑠 𝑖 𝐿𝑎𝑛𝑒𝑘 𝑛𝑎𝑏𝑟𝑎𝑙𝑖 𝑑𝑦𝑠𝑡𝑎𝑛𝑠𝑢 𝑑𝑜 𝑜𝑡𝑎𝑐𝑧𝑎𝑗ą𝑐𝑒𝑔𝑜 𝑖𝑐𝘩 ś𝑤𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑖 𝑧𝑟𝑜𝑧𝑢𝑚𝑖𝑒𝑙𝑖 𝑔𝑜 𝑧 𝑖𝑛𝑛𝑒𝑗 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑝𝑒𝑘𝑡𝑦𝑤𝑦. 𝑊 𝑛𝑜𝑤𝑒𝑗 𝑜𝑝𝑜𝑤𝑖𝑒ś𝑐𝑖 𝑛𝑖𝑒 𝑚𝑎 𝑗𝑢ż 𝑏𝑎ś𝑛𝑖𝑜𝑤𝑦𝑐𝘩 𝑒𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑜́𝑤. 𝑅𝑧𝑒𝑐𝑧𝑦𝑤𝑖𝑠𝑡𝑜ść 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑡ł𝑎𝑐𝑧𝑎 𝑗𝑎𝑘 𝑛𝑖𝑔𝑑𝑦 𝑤𝑐𝑧𝑒ś𝑛𝑖𝑒𝑗, 𝑒𝑢𝑓𝑜𝑟𝑖𝑎 𝑖 𝑟𝑜𝑧𝑝𝑎𝑐𝑧 𝑖𝑑ą 𝑧𝑒 𝑠𝑜𝑏ą 𝑤 𝑝𝑎𝑟𝑧𝑒, 𝑎 𝑜𝑠𝑖ą𝑔𝑛𝑖ę𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑘𝑐𝑒𝑠𝑦 𝑛𝑎𝑝𝑎𝑤𝑎𝑗ą 𝑟𝑜́𝑤𝑛𝑖𝑒 𝑚𝑜𝑐𝑛𝑜 𝑟𝑎𝑑𝑜ś𝑐𝑖ą, 𝑐𝑜 𝑙ę𝑘𝑖𝑒𝑚. 𝑊 𝑠𝑘ą𝑝𝑦𝑚 ś𝑤𝑖𝑒𝑡𝑙𝑒 𝑢𝑙𝑖𝑐𝑦, 𝑔𝑑𝑧𝑖𝑒 𝑤𝑟𝑜𝑔𝑜𝑤𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑎𝑗ą 𝑠𝑖ę 𝑛𝑎 𝑘𝑎ż𝑑𝑦𝑚 𝑘𝑟𝑜𝑘𝑢, 𝑚𝑜ż𝑛𝑎 𝑢𝑓𝑎ć 𝑡𝑦𝑙𝑘𝑜 𝑛𝑎𝑗𝑏𝑙𝑖ż𝑠𝑧𝑦𝑚 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑗𝑎𝑐𝑖𝑜ł𝑜𝑚, 𝑘𝑡𝑜́𝑟𝑦𝑐𝘩 𝑙𝑜𝑗𝑎𝑙𝑛𝑜ść 𝑗𝑒𝑠𝑡 𝑡𝑒𝑟𝑎𝑧 𝑠𝑧𝑐𝑧𝑒𝑔𝑜́𝑙𝑛𝑖𝑒 𝑤𝑎ż𝑛𝑎. 𝑊 𝑝𝑜𝑑𝑧𝑖𝑒𝑙𝑜𝑛𝑦𝑚 𝑠𝑝𝑜ł𝑒𝑐𝑧𝑒ń𝑠𝑡𝑤𝑖𝑒 𝑤𝑧𝑏𝑖𝑒𝑟𝑎 𝑤ś𝑐𝑖𝑒𝑘ł𝑜ść 𝑖 𝑡𝑦𝑙𝑘𝑜 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑜𝑤𝑐𝑧𝑎 𝑟𝑒𝑎𝑘𝑐𝑗𝑎 𝑚𝑜ż𝑒 𝑝𝑜𝑤𝑠𝑡𝑟𝑧𝑦𝑚𝑎ć 𝑗𝑒𝑔𝑜 𝑝𝑜𝑠𝑡ę𝑝𝑢𝑗ą𝑐𝑦 𝑢𝑝𝑎𝑑𝑒𝑘. 𝑁𝑎𝑟𝑎𝑠𝑡𝑎𝑗ą𝑐𝑦 𝑏𝑢𝑛𝑡 𝑚𝑢𝑠𝑖 𝑧𝑛𝑎𝑙𝑒źć 𝑢𝑗ś𝑐𝑖𝑒, 𝑎𝑙𝑒 𝑛𝑖𝑒𝑛𝑎𝑤𝑖ść 𝑖 𝑧ł𝑜 𝑡𝑟𝑧𝑒𝑏𝑎 𝑧𝑤𝑦𝑐𝑖ęż𝑦ć 𝑚𝑖ł𝑜ś𝑐𝑖ą. 𝑆𝑡𝑎𝑟𝑦 ł𝑎𝑑 𝑘𝑜ń𝑐𝑧𝑦 𝑠𝑖ę 𝑛𝑎 𝑛𝑎𝑠𝑧𝑦𝑐𝘩 𝑜𝑐𝑧𝑎𝑐𝘩, 𝑎 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑠𝑧ł𝑜ść 𝑗𝑒𝑠𝑡 𝑤 𝑟ę𝑘𝑎𝑐𝘩 𝑡𝑦𝑐𝘩, 𝑘𝑡𝑜́𝑟𝑧𝑦 𝑤𝑒𝑧𝑚ą 𝑜𝑑𝑝𝑜𝑤𝑖𝑒𝑑𝑧𝑖𝑎𝑙𝑛𝑜ść 𝑧𝑎 𝑙𝑜𝑠 𝑝𝑜𝑘𝑜𝑙𝑒𝑛𝑖𝑎. 𝑃𝑟𝑧𝑦𝑠𝑧𝑒𝑑ł 𝑐𝑧𝑎𝑠 𝑛𝑎 𝑟𝑒𝑤𝑜𝑙𝑢𝑐𝑗ę.
Tracklista:
W numerach z / goście?
Spoiler
Intro
Rewolucja Romantyczna
TOA$T /
Chrome Hearts /
Tatuaże i Striptiz /
Nawiedzony Dom
Gretzkii /
Wędrowiec Nad Morzem Mgły /
NBP /
Tajemnice Atlantydy /
Bukiet Białych Róż (SQUADSHIT #13) /
Moi Ludzie /
Mbappé /
NIEWIEŚCIN BYDGOSZCZ /
Marseille :*
City Boy :*
Vivienne Westwood :*
Frenezja Romantyczna :*
Doda :*
Rewolucja Romantyczna
TOA$T /
Chrome Hearts /
Tatuaże i Striptiz /
Nawiedzony Dom
Gretzkii /
Wędrowiec Nad Morzem Mgły /
NBP /
Tajemnice Atlantydy /
Bukiet Białych Róż (SQUADSHIT #13) /
Moi Ludzie /
Mbappé /
NIEWIEŚCIN BYDGOSZCZ /
Marseille :*
City Boy :*
Vivienne Westwood :*
Frenezja Romantyczna :*
Doda :*
Kocham, pozdrawiam
ciekawe czy z nożami to czekali Ci sami, co im potem nogi łamał w szpitalu pałką teleskopową
wielkie pozdro
wielkie pozdro
trójkąt bermudzki wola mokotów
Brzmi jak opis poczytnej powieści dla nastolatekmoxxi pisze: ↑18 lis 2020, 16:05 𝑍 𝑑𝑎𝑙𝑎 𝑜𝑑 𝑧𝑔𝑖𝑒ł𝑘𝑢 𝑖 𝑏𝑙𝑖𝑐𝘩𝑡𝑟𝑢, 𝑤 𝑚𝑢𝑟𝑎𝑐𝘩 𝑛𝑖𝑒𝑤𝑖𝑒ś𝑐𝑖ń𝑠𝑘𝑖𝑒𝑔𝑜 𝑝𝑎ł𝑎𝑐𝑢 𝐵𝑒𝑑𝑜𝑒𝑠 𝑖 𝐿𝑎𝑛𝑒𝑘 𝑛𝑎𝑏𝑟𝑎𝑙𝑖 𝑑𝑦𝑠𝑡𝑎𝑛𝑠𝑢 𝑑𝑜 𝑜𝑡𝑎𝑐𝑧𝑎𝑗ą𝑐𝑒𝑔𝑜 𝑖𝑐𝘩 ś𝑤𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑖 𝑧𝑟𝑜𝑧𝑢𝑚𝑖𝑒𝑙𝑖 𝑔𝑜 𝑧 𝑖𝑛𝑛𝑒𝑗 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑝𝑒𝑘𝑡𝑦𝑤𝑦. 𝑊 𝑛𝑜𝑤𝑒𝑗 𝑜𝑝𝑜𝑤𝑖𝑒ś𝑐𝑖 𝑛𝑖𝑒 𝑚𝑎 𝑗𝑢ż 𝑏𝑎ś𝑛𝑖𝑜𝑤𝑦𝑐𝘩 𝑒𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑜́𝑤. 𝑅𝑧𝑒𝑐𝑧𝑦𝑤𝑖𝑠𝑡𝑜ść 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑡ł𝑎𝑐𝑧𝑎 𝑗𝑎𝑘 𝑛𝑖𝑔𝑑𝑦 𝑤𝑐𝑧𝑒ś𝑛𝑖𝑒𝑗, 𝑒𝑢𝑓𝑜𝑟𝑖𝑎 𝑖 𝑟𝑜𝑧𝑝𝑎𝑐𝑧 𝑖𝑑ą 𝑧𝑒 𝑠𝑜𝑏ą 𝑤 𝑝𝑎𝑟𝑧𝑒, 𝑎 𝑜𝑠𝑖ą𝑔𝑛𝑖ę𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑘𝑐𝑒𝑠𝑦 𝑛𝑎𝑝𝑎𝑤𝑎𝑗ą 𝑟𝑜́𝑤𝑛𝑖𝑒 𝑚𝑜𝑐𝑛𝑜 𝑟𝑎𝑑𝑜ś𝑐𝑖ą, 𝑐𝑜 𝑙ę𝑘𝑖𝑒𝑚. 𝑊 𝑠𝑘ą𝑝𝑦𝑚 ś𝑤𝑖𝑒𝑡𝑙𝑒 𝑢𝑙𝑖𝑐𝑦, 𝑔𝑑𝑧𝑖𝑒 𝑤𝑟𝑜𝑔𝑜𝑤𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑎𝑗ą 𝑠𝑖ę 𝑛𝑎 𝑘𝑎ż𝑑𝑦𝑚 𝑘𝑟𝑜𝑘𝑢, 𝑚𝑜ż𝑛𝑎 𝑢𝑓𝑎ć 𝑡𝑦𝑙𝑘𝑜 𝑛𝑎𝑗𝑏𝑙𝑖ż𝑠𝑧𝑦𝑚 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑗𝑎𝑐𝑖𝑜ł𝑜𝑚, 𝑘𝑡𝑜́𝑟𝑦𝑐𝘩 𝑙𝑜𝑗𝑎𝑙𝑛𝑜ść 𝑗𝑒𝑠𝑡 𝑡𝑒𝑟𝑎𝑧 𝑠𝑧𝑐𝑧𝑒𝑔𝑜́𝑙𝑛𝑖𝑒 𝑤𝑎ż𝑛𝑎. 𝑊 𝑝𝑜𝑑𝑧𝑖𝑒𝑙𝑜𝑛𝑦𝑚 𝑠𝑝𝑜ł𝑒𝑐𝑧𝑒ń𝑠𝑡𝑤𝑖𝑒 𝑤𝑧𝑏𝑖𝑒𝑟𝑎 𝑤ś𝑐𝑖𝑒𝑘ł𝑜ść 𝑖 𝑡𝑦𝑙𝑘𝑜 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑜𝑤𝑐𝑧𝑎 𝑟𝑒𝑎𝑘𝑐𝑗𝑎 𝑚𝑜ż𝑒 𝑝𝑜𝑤𝑠𝑡𝑟𝑧𝑦𝑚𝑎ć 𝑗𝑒𝑔𝑜 𝑝𝑜𝑠𝑡ę𝑝𝑢𝑗ą𝑐𝑦 𝑢𝑝𝑎𝑑𝑒𝑘. 𝑁𝑎𝑟𝑎𝑠𝑡𝑎𝑗ą𝑐𝑦 𝑏𝑢𝑛𝑡 𝑚𝑢𝑠𝑖 𝑧𝑛𝑎𝑙𝑒źć 𝑢𝑗ś𝑐𝑖𝑒, 𝑎𝑙𝑒 𝑛𝑖𝑒𝑛𝑎𝑤𝑖ść 𝑖 𝑧ł𝑜 𝑡𝑟𝑧𝑒𝑏𝑎 𝑧𝑤𝑦𝑐𝑖ęż𝑦ć 𝑚𝑖ł𝑜ś𝑐𝑖ą. 𝑆𝑡𝑎𝑟𝑦 ł𝑎𝑑 𝑘𝑜ń𝑐𝑧𝑦 𝑠𝑖ę 𝑛𝑎 𝑛𝑎𝑠𝑧𝑦𝑐𝘩 𝑜𝑐𝑧𝑎𝑐𝘩, 𝑎 𝑝𝑟𝑧𝑦𝑠𝑧ł𝑜ść 𝑗𝑒𝑠𝑡 𝑤 𝑟ę𝑘𝑎𝑐𝘩 𝑡𝑦𝑐𝘩, 𝑘𝑡𝑜́𝑟𝑧𝑦 𝑤𝑒𝑧𝑚ą 𝑜𝑑𝑝𝑜𝑤𝑖𝑒𝑑𝑧𝑖𝑎𝑙𝑛𝑜ść 𝑧𝑎 𝑙𝑜𝑠 𝑝𝑜𝑘𝑜𝑙𝑒𝑛𝑖𝑎. 𝑃𝑟𝑧𝑦𝑠𝑧𝑒𝑑ł 𝑐𝑧𝑎𝑠 𝑛𝑎 𝑟𝑒𝑤𝑜𝑙𝑢𝑐𝑗ę.
-
FÜRDIEGANG
ale gowno jebane przeintelektualizowane
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
kurwa ale gówno,śmieszne że mając 14 lat nagrywał takie sztosy a teraz taki regres
Ciary żenady a przy wersie zajebanym od tomba wyłączyłem bo już nie dałem rady i jeszcze mu doszła ta pedalska wymowa w momentach takich jak "borys z bydgoSZCZY", jebać
Gówno obesrane jak sam grubas.
Ode mnie leci props za przekaz w tym kawałku nawet jeśli nie jest zbyt wyszukany ale z obecną młodzieżą nie można przesadzać bo to inny świat. Nie będę wracał i nie czuję się odbiorcą rapu Bedoesa ale do młodych ludzi może trafić nawet jeśli dla nas to kicz.
- afterlight
chodzi o likantropie? jak tak to teoembe walizeczka dobrze to przekminil a gruby troche nietrafiony pancz wlasnie
marne prowo
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania