Sentino
- ebismolarek
Re: Sentino
Kurwa chciałem se odsłuchac a tu już wyjebane :/
na grupie supporterow (facebook) juz smigaja prewki, gdyby ktos chcial, ale nie ma jak kiedys Kizo
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
kurwa ale te myśli szare zajebiste, cały wieczór napierdalałem
ale wiem, że nie powinien, więc więcej nie słucham, drugiego nie sprawdziłem i liczę, że zostanie tak do oficjalnego wyjścia kawałka
ale wiem, że nie powinien, więc więcej nie słucham, drugiego nie sprawdziłem i liczę, że zostanie tak do oficjalnego wyjścia kawałka
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
W sumie fajne podejście, bo potem pewnie wyjdzie official ze zjebanym, obsranym i ospermionym mixem&masterem, nawiniety przez sebka do dilda na patyku i zostanie niedosyt
również chętnie porozmawiam w prywatnych wiadomościach z jakimś posiadaczem tych nagrań, pozdr!
możesz mi mówić daquan
Proszę, podzielcie się na PW. Sąsiedzi pytają o szare myśli, nie wytłumacze im, że wczoraj odświeżyłem stronę
#freesentino
....
Ostatnio zmieniony 15 lis 2020, 14:15 przez svnchez, łącznie zmieniany 1 raz.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Podeślę ktos na priv te 3y rzeczy? (dwusetki, czary mary, mickey rouke), Dzięki
- marco_pantani
dajcie na pw mordki bo umre
// dziękówa dla chłopaków
// dziękówa dla chłopaków
Ostatnio zmieniony 14 lis 2020, 22:51 przez marco_pantani, łącznie zmieniany 1 raz.
zwracam honor
- yungXpaproch
rowniez bym prosil o numery na dm, napisalbym sam ale sie juz pogubilem kto ma 
Pytanie do bardziej doświadczonych kolegów i tu pytam się serio. Mixtape w lutym zaraz kolejna płyta, sporo nowych, luźnych kawałków wrzuconych w relatywnie krótkim czasie na yt. Człowiek ma wrażenie ze Sentino to istna maszyna do robienia kawałów, że koleś ma mega lekkość w nagrywaniu kawałów. Pytanie czy taka szybkość tworzenia numerów jest na tle innych raperów czymś wyjątkowym? Czy to raczej rzecz standardowa dla kogoś kto siedzi długo w branży. Nie śledzę jakoś bardzo tego co się dzieje teraz w Polskim HH i trudno mi to jednoznacznie ocenić.
no jak na polski rap to akurat sentino jest praktycznie wyjątkiem w napierdalaniu tracków, chyba tylko bedogie w 2016 złapał takie flow że zajebał 3 płytki, w tym jeden klasyk i jedną co najmniej bardzo dobrą
no ale patrząc na światowy rap to taki gucci mane pewnie podczas jednej wizyty w studio nagrywał album, mixtape i 3 epki
no ale patrząc na światowy rap to taki gucci mane pewnie podczas jednej wizyty w studio nagrywał album, mixtape i 3 epki
@Whtn Kizo od 2018 roku wydał 4 płyty, EPkę i 5 płyta z Bonusem i Jongmenem w drodze (a i jeszcze chillwagon przecież). Major SPZ w 3-4 lata wydał z 7 płyt. Nie przesadzajmy, że Sentino jest jakimś wyjątkiem 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
szkoda tylko, że u kizo ciężko byłoby złożyć jedną płytę z tego całego chłamu co wypuścił 
- stratemirat
Do tego Peja w tym roku puszcza 3 płyty, Knap w ostatnich latach ciężko policzyć ile, trochę takich płodnych zawodników mamy
Czy jest gdzies jeszcze snippet "dwusetki" jak ktos ma dostep to bardzo bym prosil na pw