Formuła 1 / motorsport
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Formuła 1 / motorsport
Bardzo fajny wyscig
I gratulacje dla murzyna bo to jednak historyczny wyczyn a jeszcze mogłem go oglądać 
F1 to królowa. Zawsze była.
nie oglądałem niestety ale 7xWDC

It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
- Rozpierdalator
i tak ogur. Gratulacje oczywiście dla Hamiltona. Jak mnie wkurwia tak trzeba przyznać, że jest najlepszy, na pewno obecnie. Max może zapierdalać ale jest zbyt narwany. Leclerca obecnie nie da się zweryfikować. A wyścig taki 8-9/10, ale spodziewałem się 10/10 z powodu mixu warunków i nawierzchni.
no wyścig dobry, ale hockenheim 2019 lepsze
szkoda, że nie było zawieruchy ze slickami, to na pewno dodałoby kolorytu
seb po wyścigu mówił, że chciał przejść na slicki 20 okrążeń przed końcem
szkoda, że nie było zawieruchy ze slickami, to na pewno dodałoby kolorytu
seb po wyścigu mówił, że chciał przejść na slicki 20 okrążeń przed końcem
jakaś recepta mordo tej?
https://www.facebook.com/Formula1/posts ... 8049474501
na transmisji chyba nawet nie pokazali wszystkich tych wyjebek Bottasa z tego wyścigu
albo nie pamiętam
na transmisji chyba nawet nie pokazali wszystkich tych wyjebek Bottasa z tego wyścigu
albo nie pamiętam
typ jest dramatyczny, gorszy to był tylko Latifi, który tracił x okrążeń i ze wstydu zjechał do boksu
IT’S COMING HOME

Myślę że już nikt nie powie że każdy kierowca ze stawki wsadzony do Mercedesa jest w stanie zostać WDC.
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
-
ksiazenieporzadek
takich wyścigów jest jeden - dwa na sezon a w pozostałych odjeżdża sobie reszcie i tak, więc każdy kierowca ze stawki wsadzony do Mercedesa jest w stanie zostać WDC
Deszczowych jest max dwa na sezon, ale nawet na suchym zdarzają się wyścigi gdzie sporo się dzieje, przykładem tutaj jest chociażby zeszły sezon kiedy było kilka naprawdę ciekawych wyścigów, nie tylko Niemcy.
-
ksiazenieporzadek
bo ma hamiltona za teammate'a, jakby miał latifiego to by został
czyli nie każdy, bo Latifi też by nie wygrał w Mercedesie
IT’S COMING HOME

Każdy w Mercedesie zdobędzie majstra pod warunkiem, że będzie jeździł tylko jeden Mercedes, proste
IT’S COMING HOME

Mi się podoba, tylko żeby jeszcze inne zespoły wystawiły produkcyjne samochody, Alpine, Ferrari, McLaren.
According to what Marko said to Motorsport-Total.com:
"We used a new front wing in Istanbul. The thread for adjustment goes in the opposite direction than the old one. A wrong adjustment was made."
But while the mechanics turned the thread in the right direction (steeper) on one side of the wing, they turned it in the wrong direction (flatter) on the other side. "It only happened on one side," confirms Marko.
That resulted in a seven degrees difference between the two sides of the front wing.
Spoiler

stało się to na pitstopie po tym spinie co za Perezem wywinął
Co za dzwon Grosjeana w Bahrajnie. Uderzył w barierki, wybuch jak na firmach akcji, pół samochodu zniknęło. Na szczęście Romek wyskoczył z płomieni i chyba nic poważnego mu się nie stało. Czegoś takiego nie widziałem na torze F1.