generalnie szamz niezle gowno tu odjebał, bezsensowny bełkot kompletnie bez ładu, składu, jakiejkolwiek choćby krzty wyczucia. pierwszy raz na kawałku hewrowym czuje mocna żenade, chociaż w sumie wyszło to na grrrgrrrteam, więc hewerka gościnnie raczej traktowana tu powinna być, co nie zmienia faktu że zwrotka szamza to jest jakiś malo smieszny żart
Taki nijaki ten track mocno. Adisz to typ z jednym flow, któremu zapewne za jakieś trzy kawałki skończą się pomysły, a Szamz chyba totalnie napierdolony przed majkiem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
SWN pisze: ↑20 cze 2019, 22:30
Taki nijaki ten track mocno. Adisz to typ z jednym flow, któremu zapewne za jakieś trzy kawałki skończą się pomysły, a Szamz chyba totalnie napierdolony przed majkiem.
+1, dokładnie to samo miałem napisać, Szamz 15 minut przerwy od alko by Ci się przydało
do dziś nie wiedziałem co to te hewra / hewry czy jak to tam. z chomika mega pake pobrałem i odpaliłem, przeskipowałem w chuj numerów, z 2-3 ok a reszte smęty jakieś. Pierdolamento o tym samym w koło panie pierdoło. Nie wiem może ja za stary czy po prostu klimat mi w nastrój dziś nie trafił.