Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
raz

Re: Siłownia

Post autor: raz »

ale nie masz pojęcia jak wyglądam przede wszystkim, mój bf to 16% dlatego delikatnie zajebałbym sobie anavar w czasie gdy siłki zamknięte i oczywiście dorzucił cardio i lekki trening u ziomka w piwnicy. Jak nie masz nic do powiedzenia to morda i kreatyny nie przedawkuj.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Nie szkoda ci hajsu na jakieś gówno? Kolega wyżej dobrze mówi, lepiej przyłóż się do diety/zwiększ aktywność w ciągu dnia.
Awatar użytkownika
raz

Nie szkoda mi hajsu. Diete mam dopiętą od 3 lat super zarówno na nadwyżce jak i deficycie. Cały czas czekam na odpowiedź na moje pytanie czy miał ktoś doświadczenie i czy jakaś osłonka na wątrobe grana.
sven22

Post autor: sven22 »

@raz Ej, a kto Ci powiedział, że masz 16% bf? Twój trener personalny ze skypa, czy lustro w łazience? Jeśli serio 16% i już nie potrafisz zbić deficytem to jesteś pizda nie skoczek.
Totalnie nie w moim stylu, ale aż sam się prosisz. Apropo rodziców. Mama dalej się kurwi u Niemca, bo dawno nic nie postowałeś na ten temat i w sumie to nie wiem :dunno:
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

ja pierdole,16% to ja miałem jak chodziłem na siłownie i jadłem co chciałem nie licząc kalorii więc co ty się chwalisz jakimiś 16%?
Awatar użytkownika
raz

@s@sven22 Nie, nie potrafię zbić deficytem tylko chcę spróbować Anavaru mimo, że to gówno dla kobiet. Na 11/12% już nieraz latałem, a na anavarze może bym jeszcze bardziej dociął, dlatego pytam.

A co do mamy to zapewne wszedłeś w moje posty i zobaczyłeś zacytowany przeze mnie post użytkownika #1, który rzeczywiście w moich postach wygląda jakbym to ja napisał, ale nie cwaniaczku :rotfl:
Wtn pisze: 14 lis 2020, 20:10 ja pierdole,16% to ja miałem jak chodziłem na siłownie i jadłem co chciałem nie licząc kalorii więc co ty się chwalisz jakimiś 16%?
Gdzie się chwalę? 16% też zbijam w kilka tygodni naturalnie tak do 13/14(na oko)%. Na jesień/zimę lubię przypierdolić mocniej z kalorami i tak do tych na oko 16-18% dojebać o ile wrażliwośc insulinowa cały czas ok i rosnę.
sven22

Post autor: sven22 »

Mnie nie obchodzi ile bf miałeś, co chcesz walić i czy bardziej dotniesz. Chcesz brać środki nie będąc zawodnikiem (lub kimś kto dąży do profesjonalizmu) to jesteś dla mnie idiotą i tyle. Z tym cytatem, faktycznie - tak zrobiłem. Ale twoja odpowiedź na cytowany przez ciebie post też jest auto dissem i tylko pokazuje, że nie tylko w tej materii jesteś dzbanem. Bez odbioru.
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

w ogóle branie czegokolwiek bez podkładku z testa to XD
encrenoire

Post autor: encrenoire »

:cool: :cool: :cool: :cool:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:17 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Witam, jako że warunki są jakie są chciałbym zacząć trening domowy. Tak się fajnie składa że się przeprowadziłem właśnie i w pakiecie z mieszkaniem mam wielki strych gdzie mogę sobie na dużo pozwolić. Oczywiście to wynajem więc nie chce inwestować w ławki, sztangi czy bramy bo to koszty w tysiącach. Zamontowałem drążek, co warto dokupić, jakiś ekspander czy lepiej w hantle inwestować? Jakie ćwiczenie wykonywać, może ktoś z was tak trenuje i jest teraz bestią i podrzuci swój plan?
Awatar użytkownika
bania

Post autor: bania »

Kup sobie poręcze do pompek, trxa hms i jakiś talerz 15kg i machaj.
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj

Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club

You hate, you're lame, your loss
Awatar użytkownika
Wiewior

Post autor: Wiewior »

Polecam poręcze i kółka gimnastyczne
Awatar użytkownika
Łąsą
judym

Post autor: Łąsą »

the badman pisze: 15 lis 2020, 12:25 Oczywiście to wynajem więc nie chce inwestować w ławki, sztangi czy bramy bo to koszty w tysiącach.
zależy na jak długo planujesz, ale kilka lat temu ławka, stojaki, sztanga i 170 kg obciążenia wyszło mnie koło tysiąca
jakaś recepta mordo tej?
Biesprym
Zbanowany

Post autor: Biesprym »

Łąsą pisze: 16 lis 2020, 22:33 ale kilka lat temu ławka, stojaki, sztanga i 170 kg obciążenia wyszło mnie koło tysiąca
Ale to chyba za fanty było brane albo inne długi, bo za tyle na hantle by nie starczyło, brane najtańsze z go sportu. Chyba, że mowa o przedmiotach ze styropianu albo innej gąbki.
Awatar użytkownika
Łąsą
judym

Post autor: Łąsą »

fakt, brałem jedne z najtańszych rzeczy, ale mija już siedem lat i nadal wszystko git, chociaż z drugiej strony w chacie bywam i ćwiczę okazjonalnie
obciążenie stalowe, sztanga oczywiście nieolimpijska
jakaś recepta mordo tej?
Flavs

Post autor: Flavs »

Takie pytanko, czy drążki / siłownie na świeżym powietrzu ( ala placyki do street workout'u ) są również zbanowane czy niekoniecznie ?
Awatar użytkownika
frikz

Post autor: frikz »

.........
Ostatnio zmieniony 29 lip 2025, 19:54 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Raczej nikt cie po parku gonić nie będzie, bez przesady.

Zwłaszcza, ze w każdym większym mieście i tak jakieś siłownie działają normalnie, proponując zawody lub testowanie sprzętu.
Awatar użytkownika
stanky

Post autor: stanky »

w łodzi normalnie otwarte siłki
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

a calypso nadal zamkniete ehh
ODPOWIEDZ