albumy idealne na Halloween
Re: albumy idealne na Halloween
Nie ma co tracić czasu na Psychopathic Records, a w szczególności na wszystkie karty jokera. Z całej serii z czystym sumieniem mógłbym polecić tylko dwa albumy - "The Great Milenko" i "Riddle Box". No może jeszcze coś od Twiztid warto sprawdzić. Sutter Kain to wack na majku, ale bity robi kozackie (warto sprawdzić producencką płytę). Necro jak najbardziej, całe PLR już średnio, chociaż jego bity robią robotę. HCP po latach 90tych to już raczej typowy południowy rap.
Nie no przecież słychać nadal brzmienie HCP na pierwszych płytach Project Pata choćby.
Ale czy są to "albumy idealne na Halloween"? Może "Murderers & Robbers", ale nie zapominajmy, że to kompilacja starych tracków.
Nie twierdzę, że to albumy dobre na halloween ale odnosiłem się jedynie do tego, że HCP po 2000 roku to "typowy południowy rap".
Ja od siebie dodałbym Bone Thugs - The Art Of War jeśli chodzi o Halloween albumy.
Ja od siebie dodałbym Bone Thugs - The Art Of War jeśli chodzi o Halloween albumy.
Moze to nie album ale prawdziwy halloweenowy klasyk:
miałęm to samo wklejać, ale zapomniałem
wielkie pozdro dla ciebie, od razu widać że koneser
Dodano po 31 sekundach:
święta prawda, ogólnie całe ICP to taka tandeta i wiocha że głowa mała, omijać szerokim łukiem!
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- playboiarti
https://www.youtube.com/watch?v=Zl9rOFb989g
Chyba nie było, a moge smialo polecić, względnie świeże i potężne, słabo że nie ma tego jeszcze na spotify, bo album świetny i zasługuje na większy rozgłos, sama autorka też jest ciekawą osobą
Chyba nie było, a moge smialo polecić, względnie świeże i potężne, słabo że nie ma tego jeszcze na spotify, bo album świetny i zasługuje na większy rozgłos, sama autorka też jest ciekawą osobą
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 0:17 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
gza liquid swords w sumie jak tak pomysle
Dodano po 34 sekundach:
armand hammer paraffin
Dodano po 34 sekundach:
armand hammer paraffin
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫