Może będę w mniejszości, ale zajebista jest ta edycja, jak w poprzednich dwóch odsłonach nie potrafiłem seryjnie wygrywać i miałem ujemny bilans siedząc w 6-7 lidze tak tutaj gra mi się bardzo przyjemnie, trzeba przestać grać ciągle prostopadle piłki trójkątem i trochę pomyśleć, można poklepać, można wypuścić szybkiego murzyna a można równie dobrze wrzucić piłkę na wysokiego napastnika, fajnie wyważona jest te edycja w porównaniu do poprzedniczek. Dobrze, że karty z wysokim overallem, ale bez dużego pace są wreszcie grywalne i taki Immobile strzela u mnie jak na zawołanie i na samym futbinie ma też bodajże 1,40 goli na mecz. A dla Pana Pawła Dybali to osobny bowdown taki jest to piękny zawodnik

W ogóle nie wiem z czego to wynika, ale taki Dybala jak dostanie piłkę jest szybszy niż większość murzynów z 95 pace.
Rzecz która mnie ciekawi - czemu większość graczy gra na wytycznych od YouTuberów? Ktoś tam na początku powiedział, że w tej edycji to tylko granie skrzydłami ma sens i potem widzi się składy z Martialem i Adamą, które kosztują po 300k a ich ocena ogólna wynosi 82, podczas gdy za połowę tej ceny stworzysz porządny skład z innej ligi

Chociaż tutaj po części rozumiem tych co grają nałogowo bo w Anglii więcej kart będzie pod koniec gry, ale jak ktoś gra jak ja 2-3 mecze co dwa dni to jak najbardziej polecam inne ligi, ja sobie pykam 4-3-1-2 i jest super