Sentino
Re: Sentino
wyobrazam sobie posty Sentino, ktory sprowokowany grozi uzytkownikom kosa w zebro
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Juz tu jest, ma nick Eziooyama pisze:wyobrazam sobie posty Sentino, ktory sprowokowany grozi uzytkownikom kosa w zebro
ezio_berlin
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Widzę, że snippety zrzucone. To jak ktoś by chciał, to mogę podrzucić mu na PW, niech do mnie pisze. Tak chyba można? Pan Sebastian mówił, żeby na YT nie wstawiać, a fani niech sobie mają na komputere.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- rozklad_gaussa
dobrze ze strony nie odswiezylem i leci ten ten 2 snippecik na petli

Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Cztery ostatnie linki poza sc nie działają, ma ktoś reupa? może być na pw pondro
rozpierdol
kwestia wyłacznie miksu i promocji czy się przebije
5 butelek wódy we dwóch
mogę potwierdzić, że dostaniesz w ryj
gang
5 butelek wódy we dwóch
mogę potwierdzić, że dostaniesz w ryj
gang
Ostatnio zmieniony 13 lis 2020, 20:06 przez Mystair, łącznie zmieniany 1 raz.
MOB
wiem, że popełniam błąd katując snippet szarych myśli ale no kurwa 
poproszę snipety na pw, dziękuję
Nienawidzę wchodzić tutaj spóźniony, bo zastaję tylko dwie strony bowdownów i zrzucone linki, a potem zostaje mi wyobrażanie sobie kawałków 
E: dziekuje za pw, fani seby najlepsi
E: dziekuje za pw, fani seby najlepsi
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
a ma ktoś może podesłać snippet z poprzednich live'ów? obsługujcie komputere w refrenie
proszę o link na pw sicarios Armio ;-)
Musi wjechać na grubym klipie w grudniu
Musi wjechać na grubym klipie w grudniu
#free2rzyn
dajcie linki na pw do tych prewek, bo znowu wszystko pokasowane. Nie kumam na chuj on to zglasza, skoro te snippety tylko napedzaja hype na jego muze i ludzie sobie to podsylaja, a pozniej generuja wyswietlenia na starych nutach. Tak jak bylo, gdy Pistolet przykladowo wlecial na prewce. Na ONE i Noz we krwi do dzisiaj sa nabuzowani ludzie
Jeśli ma ktoś Czary Mary to podrzućcie bo dobre to było.
e: Dzięki. Nie myliłem się, sztos.
e: Dzięki. Nie myliłem się, sztos.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2020, 13:01 przez Opieronie, łącznie zmieniany 1 raz.
dej no ktos na pw, nawet spac nie mozna isc bo kawalki omijaja :/
Też poproszę o pw mam tylko nadzieję, że w końcu to pyknie i Senti wjedzie na grubo w rynek.